- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обрив от храна
хммм
да си разкажа историята
начии
във вторник изядох 1 мида,големичка беше и на обяд в даскало забелязах че имам обриви по ръката
помислих си,че са от комар
обаче вечерта забелязах още 1 място ,което е с пъпки-някъде до кръста
баща ми каза да го намажа с един мехлем,който принципно е за очи,обаче няма ефект
пък и в петък ми изби ечемик(лелееее аз се разпадам)
такам
пъпките са като от комар,ама съм сигурна че са от шибаната мида,щото ми избиха и няколко по лицето,пък няма от де,щото аз гледам да избягвам храни,които да ми причиняват такива работиии
и днеска сутринта започват да ми излизат още пъпки):
знаете ли някакъв ефикасен мехлем с който да ги премахна?
П.С:ше мъ извинявате,ма съм доста разговорлива![]()
явно си алергична и това е алергична реакция отиди на лекар тои ще ти каже какво да направиш
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
samo iskam da te pitam dve ne6ta ednoto e :dosega qla li si midi i vtoroto e :karala li si 6arka
Zna4i i az po rucete imah petna i re6ih 4e 6te gi mahna s alergozan da ama neHodih na lekar v4era i mi kazaha 4e e ot ne6to koeto sum pipala taka 4e moqt suvet e da otide6 kolkoto se moje po burzo na lekar 6tot e opasno.NA men mi bija injekciq taka 4e OTIVAI!!!
карала съм...Първоначално написано от Анонимко
и досега съм папала миди
ама
ся пък се появиха още обриви
отивам на лекар
Всички шарки ли си карало?По обяснението на мене точно на това си ми прилича.Между другото преди няколко месеца имах подобен проблем.Пъпки ми избиха по корема...по-скоро бяха големи червени петна.целия ми корем,ръцете ми до лактите и врата бяха в тия гадни петна.Отидох на специалист и се оказа че е някво рядко заболяване от рода на шарката."Розов лишей".Било някво бацилче което е в химично обработени тъкани.Фактически можеш да го прихванеш като си купиш нова дрешка и не я изпереш.Радвам се поне че вече го изкарах.Имам доживотен имунитет.Беше мизерна история
![]()
Крем Алергозан, Маз Алергозан, Алергозан на хапчета![]()
I LOVE MY SEX
отидох на лекар и ми предписа лекарства
мерси все пак(:
Първоначално написано от forrzi
С това считам темата за приключена![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love