.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Град
    На или под масата
    Цитирай Първоначално написано от pink_angel
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    еее разбира се, че не...
    това, че ти не си самокритична и със самочувствие, което няма подплата...

можеш да се мислиш и за много красива...
    нищо, че брадичката ти не се вижда...

нямаше да те нападна, ако не беше някаква надута, която си мисли, че е еталон за красота...
    toku 6to i vidqh snimkite-ne e nikakva tabyretka!!!! mnogo simpati4no momi4e daje,da ne iskash da e klio6tava-samo koja i kosti
    ем не тя просто се опитва да се заяжда за нещо което не е вярно, ама май все още не е разбрала че ми е през...

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    И аз мн се дразня когато едно момче гледа само гърдите....иначе по темата --> мисля, че всички гърди са добре стига да не са огромни и увиснали или изобщо да няма такива
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

k1de sa v1prosnite snimki, q daite i az da poklukarstvam!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Познавам толкова красиви и стройни момичета, които само като ги видиш - последното място, на което ще ги погледнеш са гърдите - имат божествени лица, много стройни и пропорционални крака и въобще телесна фигура.

Просто не ти остава време да гледаш в гърдите А те всъщност си имат - не малки, но кажи ги по-малки от 'среден' размер и.. си остават очарователни и пленяващи с излъчването си.

Хубаво е да кажа на мъжете - стига гледали гърди, смешно е, плоско е, тъпо е и безхарактерно.
    .. а на жените - обърнете внимание повече на другите части от телата си, и на последно време на гърдите Правете много, много коремни преси, гимнастика.. не процедури по въпросните гърди.
    Сериозно вдъхна ми самочувствие.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    ЕМи аз не обичам некви огромни цици щото или са силиконови или са увиснали...обичам нормални, стегнати и хубавки, а не некви дето мацката може да си ги загащи в панталона....хаха
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    Черният замък на нощта

Re: Големина на бюста

Цитирай Първоначално написано от Rosica Kaleva
    Значи пъво искам да кажа че не съм и никога не съм била маниячка на тема бюст..Харесвам се такава,каквато съм..Но и винаги ми е било интересно когато чуя някое момче да казва"Леле..тая има огромни цици.."Ще кажете ли сега момчета,какво означава"огромни"или"голем " цици?Какъв размер смятате за такива?(говорим за естествен бюст все пак,не за силиконов).
    Аз лично смятам че един бюст(88-90 см) е напълно достатъчно голям..и няма нужда човек да прибягва до операции,за да задоволи някаква прищявка,при положение че има нормален,хубав бюст.
    Вие как мислите?
    По мое мнение тоя бюст 90 см. е огромен .. никога не съм харесвал момичета с големи гърди .. перфектният женски бюст според моят критерий е 60-70 см.
    Ако, разбира се е повече или по-малко няма да я зарежа, защото не бюста е на 1-во място, нито на 2-ро дори .. но понеже такава е темата, не си падам по големите гърди .. предпочитам малки, но стегнати и изваяни, не някои големи и провиснали свлачища .. пък и замислете се жена ви като чукне четирисетака .. ще й стигнат до коленете, грозна гледка ако питате мен ..
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Град
    На или под масата
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ехххх горкичката..
    1 аз съм ТОЙ
    2 сигурно аз съм комплексар, защото не съм си пуснал хиляда снимки във някакъв форум с кравешко изражение и да парадирам с някаква гръдна обиколка
    3 абе брадичката ти що не се вижда??? гуша ли развиваш??
    пффф да... тряаше да се сетя че си прекалено тъп за да си момиче

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ReneeFilth
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност подгръдната обиколка на момиче с нормално телосложение е около 75 сантиметра, така че не се излагай.
    `Death`Whore` мисля че съм си със доста нормално телосложение.. кво кат има 97,4 обиколка ве.. а това за 75 см... то тва момиче тряа да е не плоско ам направо вдлъбнато...
    Има разлика между подгръдна и гръдна обиколка! `Death`Whore` правилно ти го каза - не се излагай.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Sreden razmer 90-90i nechto e \/ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове