Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
Цитирай Първоначално написано от machoka
Познавам толкова красиви и стройни момичета, които само като ги видиш - последното място, на което ще ги погледнеш са гърдите - имат божествени лица, много стройни и пропорционални крака и въобще телесна фигура.

Просто не ти остава време да гледаш в гърдите А те всъщност си имат - не малки, но кажи ги по-малки от 'среден' размер и.. си остават очарователни и пленяващи с излъчването си.

Хубаво е да кажа на мъжете - стига гледали гърди, смешно е, плоско е, тъпо е и безхарактерно.
.. а на жените - обърнете внимание повече на другите части от телата си, и на последно време на гърдите Правете много, много коремни преси, гимнастика.. не процедури по въпросните гърди.

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ Zvuchi super,ama zashto ako izlezna s nqkav potnik s po-golqmo dekolte(imam sredna grydna obikolka 97/) i na myjakata chast shte im izkapqt ochite,zashto ne me poglednat v liceto ????opredeleno e typo......a?

ти не беше ли тази дето се самозадоволявала по няколко пъти на ден. Кажи ми тогава дали на мъжете им харесват средни гръдни обиколки 97 аххахахахахаха
Как няма да те гледат там кат ги навираш на хората в лицата не стига че големи мии с голямо деколте. Научете се че скритите неща са по яки. + това 97 обиколка компенсира от ръста и килограмите и още нещо аз имам 125 гредна момче съм кат тура потника мислиш ли че не ме заглеждат много жени хахахах смешно е прост това че те заглеждат нищо не занчи