.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

abe

mnogo puti sum vijdala "trotoarni plo4ki v sutien" .az li4no po princip nosq 85 B ama ve4e ot edna godina ne slagam 6toto ....... abe po mnogo pri4ini
    математиката е единствената наука
    която ти позволява да водиш сам себе си за носа
    you took my life .......
    now I`ll take yours!!!!!!!!

Guest

Re: abe

Цитирай Първоначално написано от nefer-aton
    mnogo puti sum vijdala "trotoarni plo4ki v sutien" .az li4no po princip nosq 85 B ama ve4e ot edna godina ne slagam 6toto ....... abe po mnogo pri4ini
    ti hubavo ne slaga6 ama gledai da ne doide moment v koito da gi zaga6tva6 v pantalona

Re: Големина на бюста

Цитирай Първоначално написано от Rosica Kaleva
    Значи пъво искам да кажа че не съм и никога не съм била маниячка на тема бюст..Харесвам се такава,каквато съм..Но и винаги ми е било интересно когато чуя някое момче да казва"Леле..тая има огромни цици.."Ще кажете ли сега момчета,какво означава"огромни"или"голем " цици?Какъв размер смятате за такива?(говорим за естествен бюст все пак,не за силиконов).
    Аз лично смятам че един бюст(88-90 см) е напълно достатъчно голям..и няма нужда човек да прибягва до операции,за да задоволи някаква прищявка,при положение че има нормален,хубав бюст.
    Вие как мислите?
    mi neznam na men mi haresva mai mani4ak pove4e ma ne mi puka osobeno

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Moqta grudna obikolka si e 93-94-95sm nqkude tam (moje i po-malko), ne sum debela...(6tot obiknoveno po-edtrite momi4eta imat golqm biust) i bih kazala, 4e mom4etata mi se kefqt, osobeno gajeto [/b]
    И защо реши, че 90 и нещо е обиколка на огромни гърди?
    Ne sum kazala, 4e biustut mi e ogromen
    Ti si su4inqva6 \/ ...puk i sum slaba i pogrudnata mi obikolka e 70-73sm

Guest

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36643&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Познавам толкова красиви и стройни момичета, които само като ги видиш - последното място, на което ще ги погледнеш са гърдите - имат божествени лица, много стройни и пропорционални крака и въобще телесна фигура.

Просто не ти остава време да гледаш в гърдите А те всъщност си имат - не малки, но кажи ги по-малки от 'среден' размер и.. си остават очарователни и пленяващи с излъчването си.

Хубаво е да кажа на мъжете - стига гледали гърди, смешно е, плоско е, тъпо е и безхарактерно.
    .. а на жените - обърнете внимание повече на другите части от телата си, и на последно време на гърдите Правете много, много коремни преси, гимнастика.. не процедури по въпросните гърди.

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ Zvuchi super,ama zashto ako izlezna s nqkav potnik s po-golqmo dekolte(imam sredna grydna obikolka 97/) i na myjakata chast shte im izkapqt ochite,zashto ne me poglednat v liceto ????opredeleno e typo......a?

ти не беше ли тази дето се самозадоволявала по няколко пъти на ден. Кажи ми тогава дали на мъжете им харесват средни гръдни обиколки 97 аххахахахахаха
    Как няма да те гледат там кат ги навираш на хората в лицата не стига че големи мии с голямо деколте. Научете се че скритите неща са по яки. + това 97 обиколка компенсира от ръста и килограмите и още нещо аз имам 125 гредна момче съм кат тура потника мислиш ли че не ме заглеждат много жени хахахах смешно е прост това че те заглеждат нищо не занчи
    tolkova si prost,che i edin vypros ne mojesh da zadadesh kato horata.... taka i ne razbrah v kraina smetka kvo kaza v teq 10 reda,neshto si myrmori...ama ne mojah da te razbera,ai mini pyrvi klas,nauchi malko knijoven bylgarski i ela da se razberem....i aide sledvashtiq pyt kato trygnesh da si davash mneniqta obmisli si polovin edin chas kakvo tochno iskash da kajesh i togava trygni da govorish,che da ti razberem ideqta
    Аз съм прост ама пиша поне на кирилица и така като гледам май ти трябва да се върнеш в първи клас. А исках да кажа че ако имаше гръдна обиколка 97 и хората те заглеждат заради нея нямаше да се самозадоволяваш по 4 пъти на ден. Друго което съм искал да кажа че пропорциите на човешкото тяло са съразмерни ако не знаеш какво значи ще ти кажа. Това значи че ако имаш голям естествен бюст ще имаш и съответно дебели бедра задник и тн. Сега се замисли дали хората те гледат заради бюста или те гледат щото се чудят как да те заобиколят. Още повече ти знаеш ли колко са 97 сантиметра ти сигурно не си толкова висока с какво си премерила с дърводелският метър ли ?Другият път преди да кажеш че еди кой си е прост тъп или каквото и да е било се замисли че и ти не си надарена с особено много интелект.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от YO
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Харесвам малките карди но не и плоско
    Големите гарди развалят пропорциите
    А и жените с големи гарди имат прекалено самочувствие
    Последната едрогърда пияна девоика и забих 2 шута в големите цици
    Просто много се нодуват пи4ките с големи бомби.
    Ти нема ли да спреш да си фантазираш и да си фанеш учебниците?!

Ми мойте цици са си така....добре оформени - аз си ги харесвам, защото нито са малки, нито са грамадни. Но е факт, че момчетата гледат цици и задник и след няколко часа зяпане може и лицето. Но все пак на всички ни е ясно, че момчетата са си просто животни, тъй че не е нещо ново....
    kak moje taka da govorish 4e vsi4ki bili jivotni v tvoite o4i moje bi spri da se drusash i shte se opravish
    А ти пък изкара всяка жена с големи гърди - крава!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36643&s

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Познавам толкова красиви и стройни момичета, които само като ги видиш - последното място, на което ще ги погледнеш са гърдите - имат божествени лица, много стройни и пропорционални крака и въобще телесна фигура.

Просто не ти остава време да гледаш в гърдите А те всъщност си имат - не малки, но кажи ги по-малки от 'среден' размер и.. си остават очарователни и пленяващи с излъчването си.

Хубаво е да кажа на мъжете - стига гледали гърди, смешно е, плоско е, тъпо е и безхарактерно.
    .. а на жените - обърнете внимание повече на другите части от телата си, и на последно време на гърдите Правете много, много коремни преси, гимнастика.. не процедури по въпросните гърди.

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ Zvuchi super,ama zashto ako izlezna s nqkav potnik s po-golqmo dekolte(imam sredna grydna obikolka 97/) i na myjakata chast shte im izkapqt ochite,zashto ne me poglednat v liceto ????opredeleno e typo......a?

ти не беше ли тази дето се самозадоволявала по няколко пъти на ден. Кажи ми тогава дали на мъжете им харесват средни гръдни обиколки 97 аххахахахахаха
    Как няма да те гледат там кат ги навираш на хората в лицата не стига че големи мии с голямо деколте. Научете се че скритите неща са по яки. + това 97 обиколка компенсира от ръста и килограмите и още нещо аз имам 125 гредна момче съм кат тура потника мислиш ли че не ме заглеждат много жени хахахах смешно е прост това че те заглеждат нищо не занчи
    tolkova si prost,che i edin vypros ne mojesh da zadadesh kato horata.... taka i ne razbrah v kraina smetka kvo kaza v teq 10 reda,neshto si myrmori...ama ne mojah da te razbera,ai mini pyrvi klas,nauchi malko knijoven bylgarski i ela da se razberem....i aide sledvashtiq pyt kato trygnesh da si davash mneniqta obmisli si polovin edin chas kakvo tochno iskash da kajesh i togava trygni da govorish,che da ti razberem ideqta
    Аз съм прост ама пиша поне на кирилица и така като гледам май ти трябва да се върнеш в първи клас. А исках да кажа че ако имаше гръдна обиколка 97 и хората те заглеждат заради нея нямаше да се самозадоволяваш по 4 пъти на ден. Друго което съм искал да кажа че пропорциите на човешкото тяло са съразмерни ако не знаеш какво значи ще ти кажа. Това значи че ако имаш голям естествен бюст ще имаш и съответно дебели бедра задник и тн. Сега се замисли дали хората те гледат заради бюста или те гледат щото се чудят как да те заобиколят. Още повече ти знаеш ли колко са 97 сантиметра ти сигурно не си толкова висока с какво си премерила с дърводелският метър ли ?Другият път преди да кажеш че еди кой си е прост тъп или каквото и да е било се замисли че и ти не си надарена с особено много интелект.
    milichak "А исках да кажа ...","Друго което съм искал да кажа..." e aide nauchi se da se izkazvash de....ti huu si iskal da kajesh,ama to mozyk tr,che da kajesh neshto i ostanalite da te razberat....ne stava samo s jelanie a moga pak da ti kaja na 100%,che ne me gledat,zashtoto ne mogat da me zaobikolqt(60kg sam i sam 165 visoka,a grydnata mi obikolka si e tochno 97 sm)a otnosno intelekta mi....sig e pone 15 pyti poveche ot tvoq,taka che aide tihichko
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Говорим за размер на бюста........... , нали? Шепа, шепа и половина е идеално, ако са стегнати и добре оформени. Междудругото понякога и не толкова големи , но добре изглеждащи гърди привличат мъжкото внимание.........

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Labelle виж 7-мото мнение в темата
    ^KaSiDi^ а на тебе ще ти кажа само няколко неща
    1-во не съм ти миличък
    2-ро Всеки с IQ над 25 може да разбере какво съм написал
    3-то Айде направи услуга на всички в тоя форум и прочети
    http://www.teenproblem.net/f/pravila.html и обърни внимание на II точка 6
    4-то Пред имаше един такъв лаф : "Ни си ми на годините ни си ми на чикийте" За това айде извади си пръсчетата от там кадето си бръкнала избърши си зурличката и си затръскаи сланинките към леглото кадето ще си легнеш сама(което междодругото ще правиш още доста време ). Защото ако беше дори и наполовината на моят интелект (достигането на който за теб ще си остане само една химера )щеше да се сетиш сама че аз вече си доказах гледната точка, а ти се излагаш.

Супер фен
    ami vs`ko mom4e 6te reagira taka "lelee kakvi golemi cici" ako vidi edno 15 16 godi6no momi4e s biust 100 ina4e ne sam fen na golemite gurdi no i te sa +

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    1-во не съм ти миличък
    4-то Пред имаше един такъв лаф : "Ни си ми на годините ни си ми на чикийте" За това айде извади си пръсчетата от там кадето си бръкнала избърши си зурличката и си затръскаи сланинките към леглото кадето ще си легнеш сама(което междодругото ще правиш още доста време ). Защото ако беше дори и наполовината на моят интелект (достигането на който за теб ще си остане само една химера )щеше да се сетиш сама че аз вече си доказах гледната точка, а ти се излагаш.
    aide aide spiram veche prekalih.... sorry,che samo floodih temata..
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    1-во не съм ти миличък
    aide aide spiram veche prekalih.... sorry,che samo floodih temata..
    PA4AVRA TAKAVA SAMO SE FRUSHTISH V GUZA pastarma

Не мога да разбера защо някои момчета се кефят на извънгабаритно големи гърди-на мен тва ми е супер грозно.Някво 15-16 годишно момиче и циците и 1 метър напред,по-големи от главата и....много по-приятно е да общуваш с момиче с чувство за хумор,интелигентно и приятно,с нормални гърди(под нормални разбирам да кажем 80-90) отколкото с няква проста ламерка с гръдна обиколка 100 и незнам си колко си отгоре

Guest
    аз съм ReneeFilth подяволите, не мога да си вляза с регистрацията... гррр... и обиколката ми е само 97,4

Guest
    A be vie kak ste sas zdraveto ??????????
    Az sam mom4e i gradnata mi e 100cm a vie za jenski gardi govorite pod 90

Мега фен
    Всъщност подгръдната обиколка на момиче с нормално телосложение е около 75 сантиметра, така че не се излагай.

Зависи от килограмите много ясно!Може гръдната ти обиколка да е 120 и да си 90 кг така че..

Град
    На или под масата
    аз съм ReneeFilth подяволите, не мога да си вляза с регистрацията... гррр... и обиколката ми е само 97,4
    това бях аз

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност подгръдната обиколка на момиче с нормално телосложение е около 75 сантиметра, така че не се излагай.
    `Death`Whore` мисля че съм си със доста нормално телосложение.. кво кат има 97,4 обиколка ве.. а това за 75 см... то тва момиче тряа да е не плоско ам направо вдлъбнато...

Град
    На или под масата
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    като ти гледах снимки, не си с най- нормалното телосложение...
    или поне не за момиче
    мхм интересно... кое не е нормалното..!?

Град
    На или под масата
    можеш да отслажнеш примерно...

доста си широкоплещеста...
    хмм не мисля така, ама нали ти мн му разбираш

Град
    На или под масата
    еее разбира се, че не...
    това, че ти не си самокритична и със самочувствие, което няма подплата...

можеш да се мислиш и за много красива...
    нищо, че брадичката ти не се вижда...

нямаше да те нападна, ако не беше някаква надута, която си мисли, че е еталон за красота...
    мдааа поне не съм жалка и комплексирана като по голямата част от тоя форум

Цитирай Първоначално написано от ReneeFilth
    еее разбира се, че не...

нямаше да те нападна, ако не беше някаква надута, която си мисли, че е еталон за красота...
    мдааа поне не съм жалка и комплексирана като по голямата част от тоя форум
    Е,горките ние-комплексираните и жалките

Re: Големина на бюста

Цитирай Първоначално написано от Rosica Kaleva
    Значи пъво искам да кажа че не съм и никога не съм била маниячка на тема бюст..Харесвам се такава,каквато съм..Но и винаги ми е било интересно когато чуя някое момче да казва"Леле..тая има огромни цици.."Ще кажете ли сега момчета,какво означава"огромни"или"голем " цици?Какъв размер смятате за такива?(говорим за естествен бюст все пак,не за силиконов).
    Аз лично смятам че един бюст(88-90 см) е напълно достатъчно голям..и няма нужда човек да прибягва до операции,за да задоволи някаква прищявка,при положение че има нормален,хубав бюст.
    Вие как мислите?
    аз мисля че големината на бюста е както големината на пениса или поне нещо подобно ... тоест ... няма значение колко е голям (бюста имам рпедвид) по важна е формата и положението ми ... тоест никой не обича големи безформени увиснали и разплули се гърди ....
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    хах, така!

еее разбира се, че не...

toku 6to i vidqh snimkite-ne e nikakva tabyretka!!!! mnogo simpati4no momi4e daje,da ne iskash da e klio6tava-samo koja i kosti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си