- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големина на бюста
mnogo puti sum vijdala "trotoarni plo4ki v sutien" .az li4no po princip nosq 85 B ama ve4e ot edna godina ne slagam 6toto ....... abe po mnogo pri4ini![]()
![]()
![]()
математиката е единствената наука
която ти позволява да водиш сам себе си за носа
you took my life .......
now I`ll take yours!!!!!!!!
ti hubavo ne slaga6 ama gledai da ne doide moment v koito da gi zaga6tva6 v pantalonaПървоначално написано от nefer-aton
![]()
mi neznam na men mi haresva mai mani4ak pove4e ma ne mi puka osobenoПървоначално написано от Rosica Kaleva
![]()
Ne sum kazala, 4e biustut mi e ogromenПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Ti si su4inqva6 \/ ...puk i sum slaba i pogrudnata mi obikolka e 70-73sm
![]()
Аз съм прост ама пиша поне на кирилица и така като гледам май ти трябва да се върнеш в първи клас. А исках да кажа че ако имаше гръдна обиколка 97 и хората те заглеждат заради нея нямаше да се самозадоволяваш по 4 пъти на ден. Друго което съм искал да кажа че пропорциите на човешкото тяло са съразмерни ако не знаеш какво значи ще ти кажа. Това значи че ако имаш голям естествен бюст ще имаш и съответно дебели бедра задник и тн. Сега се замисли дали хората те гледат заради бюста или те гледат щото се чудят как да те заобиколят. Още повече ти знаеш ли колко са 97 сантиметра ти сигурно не си толкова висока с какво си премерила с дърводелският метър ли ?Другият път преди да кажеш че еди кой си е прост тъп или каквото и да е било се замисли че и ти не си надарена с особено много интелект.Първоначално написано от ^KaSiDi^
А ти пък изкара всяка жена с големи гърди - крава!Първоначално написано от YO
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
milichak "А исках да кажа ...","Друго което съм искал да кажа..." e aide nauchi se da se izkazvash de....ti huu si iskal da kajesh,ama to mozyk tr,che da kajesh neshto i ostanalite da te razberat....ne stava samo s jelanieПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
a moga pak da ti kaja na 100%,che ne me gledat,zashtoto ne mogat da me zaobikolqt(60kg sam i sam 165 visoka,a grydnata mi obikolka si e tochno 97 sm)a otnosno intelekta mi....sig e pone 15 pyti poveche ot tvoq,taka che aide tihichko
![]()
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Labelle виж 7-мото мнение в темата![]()
^KaSiDi^ а на тебе ще ти кажа само няколко неща
1-во не съм ти миличък
2-ро Всеки с IQ над 25 може да разбере какво съм написал
3-то Айде направи услуга на всички в тоя форум и прочети
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html и обърни внимание на II точка 6
4-то Пред имаше един такъв лаф : "Ни си ми на годините ни си ми на чикийте" За това айде извади си пръсчетата от там кадето си бръкнала избърши си зурличката и си затръскаи сланинките към леглото кадето ще си легнеш сама(което междодругото ще правиш още доста време ). Защото ако беше дори и наполовината на моят интелект (достигането на който за теб ще си остане само една химера )щеше да се сетиш сама че аз вече си доказах гледната точка, а ти се излагаш.
ami vs`ko mom4e 6te reagira taka "lelee kakvi golemi cici" ako vidi edno 15 16 godi6no momi4e s biust 100ina4e ne sam fen na golemite gurdi no i te sa +
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
aide aide spiram veche prekalih....Първоначално написано от Анонимко
sorry,che samo floodih temata..
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
PA4AVRA TAKAVA SAMO SE FRUSHTISH V GUZA pastarmaПървоначално написано от ^KaSiDi^
Не мога да разбера защо някои момчета се кефят на извънгабаритно големи гърди-на мен тва ми е супер грозно.Някво 15-16 годишно момиче и циците и 1 метър напред,по-големи от главата и....много по-приятно е да общуваш с момиче с чувство за хумор,интелигентно и приятно,с нормални гърди(под нормални разбирам да кажем 80-90) отколкото с няква проста ламерка с гръдна обиколка 100 и незнам си колко си отгоре![]()
аз съм ReneeFilth подяволите, не мога да си вляза с регистрацията... гррр... и обиколката ми е само 97,4![]()
A be vie kak ste sas zdraveto ??????????
Az sam mom4e i gradnata mi e 100cm a vie za jenski gardi govorite pod 90![]()
Всъщност подгръдната обиколка на момиче с нормално телосложение е около 75 сантиметра, така че не се излагай.
Зависи от килограмите много ясно!Може гръдната ти обиколка да е 120 и да си 90 кг така че..![]()
това бях азПървоначално написано от Анонимко
`Death`Whore` мисля че съм си със доста нормално телосложение.. кво кат има 97,4 обиколка ве.. а това за 75 см... то тва момиче тряа да е не плоско ам направо вдлъбнато...Първоначално написано от `Death`Whore`
мхм интересно... кое не е нормалното..!?Първоначално написано от exploitedteen
хмм не мисля така, ама нали ти мн му разбирашПървоначално написано от exploitedteen
![]()
мдааа поне не съм жалка и комплексирана като по голямата част от тоя форумПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Е,горките ние-комплексираните и жалкитеПървоначално написано от ReneeFilth
![]()
аз мисля че големината на бюста е както големината на пениса или поне нещо подобно ... тоест ... няма значение колко е голям (бюста имам рпедвид) по важна е формата и положението ми ... тоест никой не обича големи безформени увиснали и разплули се гърди ....Първоначално написано от Rosica Kaleva
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
toku 6to i vidqh snimkite-ne e nikakva tabyretka!!!!Първоначално написано от exploitedteen
mnogo simpati4no momi4e daje,da ne iskash da e klio6tava-samo koja i kosti
![]()