- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЕ Е РАДИОТО
на4и хора искам да ви попитам за 1 предаване по радиото дето правят номер на лубимия 4овек и след номера му казват твоя лубим се е сетил за теб и иска да ти каже колко те оби4а вапроса ми е кое е тва радио кога дават предаването и телефон за вразка мерси много
hmm .. chesno kazano za pyrvi pyt chuvam za tova koeto kazvash,no ako naucha neshto shte ti kaja.I vse pak dano razberesh tova koeto iskash![]()
ne sum sigurna no mai vito6a
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
mersi i na dvete ama 6e moje li da mi kajete tel ili ne6to takova 6toto mnogo iskam da iznenadam taka 1 momi4e
да не е онова с Анчето?слушах го по две радио програми,едното беше БГ радио ,в сутрешният блок,когато са Симо и Богдана,а другото радио не го помня
i v FRESH ima nqkvo podobno predavane deto zvunqt na tvoi fr ama tam za den dena my.i ne my kazvat taq replikanz koe dr radio ima takova predavane
Живей сега,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!!!
tova go 4uvam za pyrvi pyt!!!!neznam!nqmam predstava!SORRY6te se pointeresyvam i 6te ti kaja ako razbrea
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
mersi mnogo na vsi4ki dano nqkoi da nameri 6toto naistina mi triabva mnogo i az mislq 4e be6e po bg radio ama ne sam siguren vse pak ako nqkoi znae da se obajda