- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za i protiv neangajira6tite "izpylneniq"
Li4no az vse o6te se "syvzemam" sled dylga, strahotna, i dosta nepriqtna kato krai vryzka i izob6to ne mi e do seriozni emocionalni otno6eniq s momi4eta, no mi pravi vpe4atlenie 4e pove4eto momi4eta ne si padat po neangajira6tite vrazki... vie kakvo mislite?
Повечето, но не и всички.
Аз лично не съм бил използван само за секс. Винаги е имало и "още нещо".
az ne govorq samo za sex, za kompaniq i v ob6ti linii da se zabavlqva6 ida si prai6 kefa, ne govorq SAMO ZA SEX, no razbira se i za sexПървоначално написано от Night_Knight
![]()
emi 6to puk az si padam to4no po neangajira6ti prejivqvaniq i vruzki...prosto ne moga da se zadurja po-dulgo s nqkoi...koeto puk ne zna4i 4e sum kurva...prosto horata lesno mi pisvat i dosta 4esto sum sama...i za tva praktikuvam po neangajira6ti ne6ta...xmm
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Според мен въпроса е спорен,защото според мен:
1) има момичета,които не си падат по неангажиращите работи
2) има момичета,които си падат по тях
3) а болшинството момичета много си падат,но не си го признават,защото мислят,че това е лошо или пък се съобразяват с нещо или някой...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Искам да питам на колко си години...Не,че имам нещо против мнението ти,но според мен момичета,които мислят като теб са или малки на около 12-16 год. или пък са по-големи,но разочаровани от любовта и страхуващи се да се обвържат...Просто ми е интересноПървоначално написано от hamsterka
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
i az bqh taka sled edna vrazka... sled kato se savzeh mi be6e super kef sam no sled godina nqkade mi be6e daje gadno za6toto nqmam momi4e do sebe si... a se nqkvi kurvi ima6e i moment vav koito haresvam edno momi4e dokat ne polu4a tova koeto iskam... celuna q i se edno mi se izparqt 4ustvata i stava kofti misleh si 4e 6te e taka i pri drugite no ne sam bil prav... sre6nah podhodq6toto momi4e i sega sam na 7-to nebe si4ko varvi dobre dano i taka prodalji![]()
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg