Predi tri sedmici izlqzoh s edno mom4e ot 4ata...POznavahme se ot 1 godina ama samo po 4ata i imahme ob6ti poznati....ne bqh si 4atila s nego qnkade 4-5 meseca i nito ime nito godini pomnih.No edna sedmica 4at i az mn go haresah i bez daje na snimka da go bqh vijdala izlqzohme...mn se haresahme i 5 dena vrazka stana.Za6to samo 5 zamina za 4ujbina da raboti za 4 meseca moje i pove4e do 6 meseca...Tam iam komputar s net i postoqnno si 4atim po celi no6ti...Vsi4ko mejdu vareve6e mn dobre,postoqnno mi kazva6e kolko mn mu lipsvam i kak se nadqval da ne namerq drug dokato se varna...Che parvoto ne6to kato si doide vav bg e da me potarsi...no uvi predi 4 dena se skarahme,be6e razbral 4e o6te iamm 4ustva kam moe biv6e gadje,koeto pak mu e edin ot nai-dobrite priqteli...mn se skarahme i ne si 4atihme 3 dena.v4era mu se vklu4ih,toi po4na da mi arzpravq kolko mn sam mu lipsvala,no me popita dali 6et se borq za nego ako po4ne da me izbqgva...Be6e mn sigoren 4e 6te se borq za nego...no otgovora mi mn go razo4erova.Kazah mu 4e v jivota si samo dva pati sam se borila za mom4e i to po 8 meseca i samo sam stradala i 4e nqma smisal da se borq za nikoga,i mu kazah 4e ako me otblasne vednaj nikoga nqma pak da go potarsq...Dneska kato mu se vklu4ih be6e s razli4en nick otnasq6e se super studeno sas men...kaza 4e ni delqt 7000 km,i 6tql zavinagi da ostane v usa,4e sam bila prekaleno gotina za nego i 4e sigorno sam imala mn kandidati,kaza da prodalja jivota napred,da namerq po gotin ot nego i da zabravq za nego...Napravo sarceto mi se svi...Ne izpitvam ne6to mn silno kam nego,nito pak sam se privarazala...nqma6e kakvo da mu kajq i samo kazah"tvoe re6enie ti re6ava6 az ni6to ne moga da napravq" i daje sprqh da mu pi6a i otgovorqm ;/ Iskam da sam s nego aam nqma pak da go potarsq...ne obi4am az da ti4am sled mom4eto,a to sled mene.Kakvo da pravq,do predi meses napravo me potita6e,v4era postoqnno mi povtarq6e kolko mn mu lipsvam,a dnes me izrqza gadno...Predi da zamine za usa kaza 4e i dva dena ne mu se sedi a dneska kaza 4e zavainagi 6te osatne tam...ujas kaza 4e se promenql i 6tql da stane po lo6...kaza 4e vinata ne e v men a v nego...boli me iskam da sma s nego no ne iskam da go tarsq...