Moderated by W.I.M.: Има проблем, но не искам да я зарежа ;(
zdraveite na vsichki(osobeno tez deto chetat i pomagat)
znachi moqt problem mai shte e po-razlichen ot vsichki tuk ,imam priqtelka ot 4 meseca sme zaedno-tq na 16,a az na 17(ne che e ot znachenie-god de ) ,az ne si padam osobeno po futbola(vij basketa ) ,ama tq e zakleta fenka na tozi sport-davat li BG otbori ili Ispanski .. ne q tyrsi za nishto-nito za qdene,nito za lubov,abe za nishto-ma mi pisna ,to gore doly vseki den si ima machove i ponqkoga se drazna kato ne mi obrushta vnimanie zaradi tqh ,chivstvam se prenebregnat-kazval sym i go .. no tq -abe razberi me milo-tova e vajno,kolkoto jivota mi i az kato q pitam,znachi poveche i ot -tq da ,ama ne me razbirai pogreshno i tebe mnogo si te obichkam nz ama me poburkva -kakvo da pravq-primerno na den trqbva se vidim za chas dva,ama ako davat mach(80% taka stava)se vijdame za 10-15 min,dokato e pochivkata mejdu 1-to i 2-to poluvreme..daite syveti,ne iskam q zarezvam,shtoto naistina q obicham-e tozi problem moje da e chesto sreshtano qvlenie pri momichetata(s gadjeta momchete-futbolni zapalqnkovci),ama pri men e obratnoto ..
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§