.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    stp
    Guest

Подарък за годишнина.

Така, предполагам заглавието насочва към проблема. Става въпрос за приятелката ми. Подарявал съм и доста неща, включително плюшена играчка, една фигурка от дърво, цветенца, храстчета, дръвчета, и сума ти джунджурийки, сега искам да е нещо оригинално, не много скъпо, защото не си падам по скъпите подаръци. Всеки подарък, който й правя е от сърце, но искам да е нещо, което би запомнила за цял живот (младежкия и живот). Между другото, смятам да я заведа на вилата за почивните дни в малко романтична обстановка, ала бала (да, рпавили сме секс, т'ва няма да й го подарявам, не става), но все ми се струва, че няма да е подходящо и няма да се зарадва толкова... Та така, малко съм изпаднал в трудна ситуация, остават два дена.
    П.П. Обидчива е.

Sreburno sur4ice na verijka SPORED MEN bi bilo mn podhodq6t podaruk

Повече от фен
    Ami ti kazva6 ne mnogo skupo,no da e originalno.Setih se,4e moje6 da i poru4a6 transperant.To4no sega v moq kvartal ima edin i na nego pi6e"Chestit rojden den,zai4e".Za mene tova e super originalno,no e dosta skupo do kolkoto sum 4uvala.Preceni

Супер фен
    Временна тату със името на мъжа/жената

Супер фен Аватара на sometimes_
    Можеш да направиш така, че да запомни завинаги вечерта на вилата... Поръсваш леглото с рози, приготвяш шампанско и т.н. вечеря на свещи и и подаряваш букет от рози с броя на годините и(ако става на 16-16 рози). Мисля, че е оригинално и ще бъде много изненадана... Поне така мисля...
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си