.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: me4ta

sex me4ta
    Guest

me4ta

imam si edna me4ta puviq mi put da e vuv vana ili pone pod du6a mn me kefi i ne samo 6ot moge bi momi4eto se e destvena i 6e ima krav tva saa gluposti to ponqkoga i ne te4e gori nali no mn se otklonih ot temata vie kakvi me4ti imate spodelete ai kak da osu6testvq moita kak da procediram da pitam momi4eto dali e navito za baniqta ili kakvo ....

Повече от фен
    ehaaaaaaa moita e lele kat sa setq kkak izperkvam na momenti she fana gadjeto v nqkoi ugal i she go poburkam

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Аз си имам само един партньор от дълго време и с него съм си осъществила всичките си сексуални мечти...Не се сещам за нещо,което да съм искала,а да не съм опитала.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Повече от фен
    mmm... moita e vav vana ili pod du6a kato tvoita.... kat sa seta i.... daa...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    a we pi4 6tom govorish za parvi pat mai ne e nai podhodqshto v banq....neznam de ama az pone ne moga da si predstavq kak momi4eto 6te se otpusne v banqta...
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Момичетата почти никога не се отпускат по време на първия път.

Първи път на момиче във ваната няма да стане И под душа също ... водата измива естесвената смазка пък и щом е девствена ще е и достатъчно тясна (може да си купите лубрикант ама няма от къде де щото на дали имате18 да ви пуснат в сексшоп). За да не я боли трябва да е много възбудена Водата не действа като лубрикант и не улеснява половия контакт. Напротив - затруднява го

П.П.
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Момичетата почти никога не се отпускат по време на първия път.
    С това не съм съгласна

I LOVE MY SEX

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си