- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без сутиен?
Момичета, как ви харесва повече: със или без сутиен? Според вас секси ли е да излезете навън без сутиен или по скоро е проява на лош вкус?
момчета, а на вас как ви харесва повече? Какво бихте си помислили за момиче, на което й прозират зърната под блузката?
Чакам коментарите ви...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
Бих предпочел да е със сутиен. Прави ги по стегнати и по красиви![]()
miiiiiiiiiii shto pishe "momicheta kak vi haresva li kfo..." ne trqq li momchetata da pitash ae se edno ! az bez sutien ae nz nekfo nekomfortno mi e takoa ne che me e sram ma s belio e po sexy![]()
Много зависи от гърдите това дали е хубаво да бъдат показвани...Моите гърди са си много добре,но при всички положения не ходя без сутиен.Изглежда ми гадно,само вкъщи си ходя така...Ама всяка си преценява за себе си...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
хаха лично аз не мисля че е хубаво да излизаш без сутиен
имам няколко съученички които така правят,но е доста смешно можеби си мислят че е много секси..но имат отвратителни гърди
техен проблем
курвенска работа ще кажа
ami az ne moga bez sutien-prosto sam si sviknala i mi e nehkfo kofti-samo za u nas staa.... ina4e poznavam momi4eta koito imat super gyrdi v smisal formata i bez sutien im sedi po-dobre.. no vsi4ko zavisi ako sa krasivi i ti e kef da gi razkarva6 bez sutien stava!
mi... i v dvata slu4aq me kefi stiga da izglejda dobre... toi dqdo pop ne e mandjiq...![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Naistina nqkoi put e po dobre bez sutien.Първоначално написано от Taina{}
Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?
Aз лично без сутиен не мога да изляза никъде....аз и в къщи съм си със сутиен....просто не мога а и ми е некомфортно БЕЗ!Това е все едно да нр си обуеш прашки,или боксерки или там кой каквото носи....
Душичке, да си слагаш подплънки не е курвенско, а глупаво и комплексарско. И, извинявай, но момиче с тънък потник и без сутиен за мен е курвенско изглеждащо момиче.
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
много си забавна!
а по темата, лятото често ходя без сутиен...така или ина4е гърдите са ми много малки...а сутиени се носят за да не ти увиснат като са големи и тежки, така че...![]()
ама зависи и от потника и т.н. но като цяло ми е все тая \/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Глупости,има даже много официални дрехи,които се носят без сутиен и по другите държави почти не се носят сутиени!
В темата има въпрос за виждащи се зърна. Естествено, че под корсет няма да има сутиен.
Често ходя без сутиен. Не мисля, че има нещо курвенско в това. Блузка с гол гръб и сутиен са малко несъвместими понятия според мен. Има дрехи, които се носят без сутиени. А най-ги мразя някви с подплънки и т.н. Зависи и от формата на гърдите де. Аз смятам, че изглеждам добре и без да нося сутиен.
bez sytien. chate tyka nqkvi komentari - bilo kyrvensko hahaha bahti kompleksiranoto mislene .. stegnete se malko i se otpysnete po hora mnogo po osvobodeno i gotino e bez sutien
i az pravq taka \Първоначално написано от х
/
Love you Kris !!!
Грозно е според мен и проява на лаш вкус. Но най-вече глупаво. Да се ходи без сутиен е вредно... дори и да са ви малки гърдите. Те нямат мускули и кожата се разпъва и разтяга...абе ужас![]()
exploitedteen кво против пуш-ъп сутиените имаш ? Май не си наясно какво точно представлява това![]()
I LOVE MY SEX
awe sotiena si e sotien prez denq e hubavo da se nosi 6oto mnogo gadno mi stava kato vidq nqkoq deto sa i 6traknali zarnata kato asansiorni kop4eta![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от големината и формата на гърдите.
vsi4ko si zavisi ot momi4eo az li4no ne moga da izlqza navan bez suten moje bi ako imah po malak byust 6tqh a otnosno tezi koito hodqt bez sutieni bravo dokazano e noseneto na sutieni s baneli uvili4ava riska ot karcenim na mle4nata jleza taka 4e vsi4ko si opira do li4en izbor, forma i razmeri na gardite i nai ve4e oblekloto
I zasho da e kurvensko da hodish bez sutien taak i ne razbrah? Az lichno ne hodq bez sutien ,ama sha ma izvinqvash mnogo obache ima potnici na koito prosto ne mojesh da slojish sutien! \/ I e mnogo po dobre bez sutien v takav sluchai otkolkoto da lepnesh nqkoi sutien i celiq da e otvanka-ei tva veche e kurvensko!
![]()
da i az chesto izlizam bez sutien no ne s razni poluprozrachni drehi i ne mi se vijdat zarnata prez tiah... sexi e safsem leko da se zagatvat, da se poznava kade sa zarnata bez da sturchat... inache v kushti vinagi sum bez sutien napravo imam chustvoto che mi derat i mi drazniat kojata, ta zatova bez mi e po kef, to vaobshte vkashti po leko hoda