.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 160
    Повече от фен
    mi na men 6te mi e neudobno... imam hubavi gardi ... sas sutien me zaglejdat tam a be.. nemi se misli... 6te mi e nekomfortno i ne bih izleznala taka..

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    как без сутиен бе ?! не не не ..и на мен ми се вижда ..някак..прекалено..тва си е чисто и просто,за да се привлича вниманието на момчетата..и после защо има теми от сорта : абе той ходи с мен само заради "балкона ми"....( леле а гледката докато някоя по-надарена тича и е без сутиен ..не не не не не моля ви не ! )
    2 т. от правилника. Бан на профил

spored men e mn po-krasivo za edno momi4e da e sys sutien,za6toto taka izglejda po stegnata i e po-dobre otstrani.Bez sutien,dori gyrdite da sa stegnati i t.n. spored men e grozno ..... are

awe sotiena si e sotien prez denq e hubavo da se nosi 6oto mnogo gadno mi stava kato vidq nqkoq deto sa i 6traknali zarnata kato asansiorni kop4eta

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Със !
    Без !

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?
    САМО ТАКА ТИ СИ МОЙ ЧОВЕК!КУРВИТЕ СА ЗЛЕ

Голям фен
    Град
    София
    На малко им седи хубаво. Ако имат много хубави гърди защо не.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?
    Откога по това се познават курвите????? По-добре с потник и без сутиен при лади хубави и стегнати гърди, отколкото с 1000 презрамки под потника. ужасссссссссс

Мега фен
    А защо да се виждат презрамки да е грозно? Обяснете ми.

Guest
    Би ли ти било приятно да видиш мъж с прозрачен панталон и без бельо? Почти същото е - половите белези са изложени на показ. На доста момичета ще им харесва, както на теб ти харесва да видиш гърди и зърна на улицата.
    Ти да нямаш комплекси???А тия дето по плажовете ходят по монокини да не би по-малко да се излагат на показ????На гол гръб е много грозно да си със сутиен с прозрачна лента- селянияяяяяяяяяяяяя

Голям фен
    az ne moga bez...po-hubavo mi izglejda s belio...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    А защо да се виждат презрамки да е грозно? Обяснете ми.
    Ми защото често гледам по улицете селянки с 1 цвят потник и друг цвят сутиен . Ако под потника ще има сутиен то трябва непременно да са му махнати презрамките- седи по-елегантно. Ма всеки явно си има виждания. Аз по-курвенско го разбирам да си със бял потник и черен суриен или със светъл потник и червен сутиен- ужасно гадна работа

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от sex_mace
    edna dama za da q haesat mom4etata trqbva da e iziskana .i estestveno 4e trqbva da nosi sotien za da izglejdata po stegnati i oformeni gardi.
    i az taka smqtam ! PO iziskano e spored men da hodish sys !
    Ne e nujno da pokazvash prostotiqta si i cicite si pred edno mom4e za da te haresa,po skoro trqbva da si po zagady4na i za da vidi i otkrie tova koeto jelae da se potrudi malko.... kolkoto i staromodno da zvu4i...spored men e taka ... trqbva da ima romantika hora...obi4aite se

Мега фен
    Да не говорим, че момичетата, които слагат блуза един цвят, а сутиен - друг, слагат панталон в трети цвят, чанта - в четвърти и обувки - в пети. Но това е друга тема. И, добре, да се махат презрамките евентуално. Сутиенът е сутиен.

Върти ми се една идея в ума - нещо, което съм изпитала на собствен ргъб, защото и аз съм ходила с къси поли и деколтета - девойките в този сайт се оплакват, че мъжете искат само секс от тях. Ами, аз ако съм мъж и жена дойде на среща с облекло, под което изпъкват зърна или И се виждат целите крака, това би означавало, че ми се предлага и се бих замислил дали искам да имам нещо сериозно с нея и още нещо - дали искам гаджето ми да излага на показ тялото си пред всички. И ако съм мъж, ще гледам постоянно в циците на жена, която ги е изложила на показ и почти няма да слушам какво говори. Дори бидейки жена, пак се облещвам пред вида на гърди.

Супер фен
    ami sus sutien e mn po qko...ne misli6 li 4e e gadno da nosi6 potnik i da ti se o4ertavat zurnata lqtoto...zamisli se

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

mmmm spored men e po hyy bez sutien.Po she me kefi ako sreshna takova momiche(krasivo)po ylicata.

Istinskiq Priqtel ne e tozi koito ti burshe sulzite,a tozi koito ne te kara da plachesh !!!

Guest
    OT PRO4ETENOTO RAZBRAH 4E POVE4ETO MOMI4ETA TUKA NOSQT SUTIEN ZA DA IM IZGLEJDAT PO-STEGNATI GURDITE.Purvo-Qvno raz4itate na sutienite da pravqt gurdite vi po-hubavi,koeto samo po sebe si vodi do 1 izvod.
    Vtoro-ne e prosta6ko da hodi6 bez sutien,po-prosta6ko e da ti se pokazva otdolo.Nai-iziskanite ve4erni rokli kakto se kaza se nosqt bez sutien,tova nadali e prostotiq.
    Estestveno,4e ne sqka dreha ne se nosi bez sutien,no...Ako ima6 hubavi gurdi(NE PODPRAVENI OT NEKVI SUTIENI) nqma ni6to lo6o da sloji6 bluza bez sutien otdolo,NE VOAL A BLUZA,PO-TO4NO POTNI4E.
    VSI4KO PO4TI NAPISANO DO TUKA GOVORI ZA KOMPLEKSI
    A i nz kude e kazano,4e ako hodi6 bez sutien pod nqkakva bluza,stava duma za bluza pod koqto se vijdat zurnata,moje da se zagatvat,no da se vijdat 4ak.
    TEEN-4ETA NI6TO NE RAZBIRATE O6TE,SAMO TOVA 6TE VI KAJA!I E JALKO 4E NA TIQ GODINI IZBIVATE KOMPLEKSI OTNOSNO VIZIQTA SI

Фен
    Град
    Sofia
    bez sutien s vpita teniska ili potni4e lqtoto e very sexy i majete me zaglejdat qko. obi4am da sa nosq taka az :P

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    bez sutien s vpita teniska ili potni4e lqtoto e very sexy i majete me zaglejdat qko. obi4am da sa nosq taka az :P
    //off - брей. днеска много интересни постове, нимф

първата ми приятелка ходеше от време на време без сутиен, но тя и без това нямаше много нужда от подобни неща.

Фен
    Град
    Sofia
    e moite sa s portokalov razmer :P

Голям фен
    Малеее....мразя момичета без сутиен - зърната им да се очертават все едно е гола. Ужастно е според мен и ОПРЕДЕЛЕНО е проява на лош вкус...или ку*варщина - ЛИЧНО МНЕНИЕ! НИКОГА не излизам без сутиен, не за да си оправям циците - те са си добре - а защото иначе е просташко.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    Sofia
    baba ti li pi6e ot tvoq user?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    baba ti li pi6e ot tvoq user?
    не
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Без сотиен и с танак потник
    КЪРТИ МИВКИ
    може да е курвенско ама темата не пита дали е курвенско а дали ми харесва!!!!!!
    Господин полицая гледа девствено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си