- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без сутиен?
mi na men 6te mi e neudobno... imam hubavi gardi ... sas sutien me zaglejdat tam a be.. nemi se misli... 6te mi e nekomfortno i ne bih izleznala taka..
как без сутиен бе ?!
не не не ..и на мен ми се вижда ..някак..прекалено..тва си е чисто и просто,за да се привлича вниманието на момчетата..и после защо има теми от сорта : абе той ходи с мен само заради "балкона ми"....( леле а гледката докато някоя по-надарена тича и е без сутиен ..не не не не не моля ви не !
)
2 т. от правилника. Бан на профил
spored men e mn po-krasivo za edno momi4e da e sys sutien,za6toto taka izglejda po stegnata i e po-dobre otstrani.Bez sutien,dori gyrdite da sa stegnati i t.n. spored men e grozno ..... are![]()
awe sotiena si e sotien prez denq e hubavo da se nosi 6oto mnogo gadno mi stava kato vidq nqkoq deto sa i 6traknali zarnata kato asansiorni kop4eta
САМО ТАКА ТИ СИ МОЙ ЧОВЕК!КУРВИТЕ СА ЗЛЕПървоначално написано от `Death`Whore`
На малко им седи хубаво. Ако имат много хубави гърди защо не.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Откога по това се познават курвите?????Първоначално написано от `Death`Whore`
По-добре с потник и без сутиен при лади хубави и стегнати гърди, отколкото с 1000 презрамки под потника. ужасссссссссс
![]()
А защо да се виждат презрамки да е грозно? Обяснете ми.
Ти да нямаш комплекси???А тия дето по плажовете ходят по монокини да не би по-малко да се излагат на показ????На гол гръб е много грозно да си със сутиен с прозрачна лента- селянияяяяяяяяяяяяяПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Ми защото често гледам по улицете селянки с 1 цвят потник и друг цвят сутиенПървоначално написано от `Death`Whore`
. Ако под потника ще има сутиен то трябва непременно да са му махнати презрамките- седи по-елегантно. Ма всеки явно си има виждания. Аз по-курвенско го разбирам да си със бял потник и черен суриен или със светъл потник и червен сутиен- ужасно гадна работа
![]()
i az taka smqtam ! PO iziskano e spored men da hodish sys !Първоначално написано от sex_mace
Ne e nujno da pokazvash prostotiqta si i cicite si pred edno mom4e za da te haresa,po skoro trqbva da si po zagady4na i za da vidi i otkrie tova koeto jelae da se potrudi malko.... kolkoto i staromodno da zvu4i...spored men e taka ... trqbva da ima romantika hora...obi4aite se![]()
![]()
Да не говорим, че момичетата, които слагат блуза един цвят, а сутиен - друг, слагат панталон в трети цвят, чанта - в четвърти и обувки - в пети. Но това е друга тема. И, добре, да се махат презрамките евентуално. Сутиенът е сутиен.
Върти ми се една идея в ума - нещо, което съм изпитала на собствен ргъб, защото и аз съм ходила с къси поли и деколтета - девойките в този сайт се оплакват, че мъжете искат само секс от тях. Ами, аз ако съм мъж и жена дойде на среща с облекло, под което изпъкват зърна или И се виждат целите крака, това би означавало, че ми се предлага и се бих замислил дали искам да имам нещо сериозно с нея и още нещо - дали искам гаджето ми да излага на показ тялото си пред всички. И ако съм мъж, ще гледам постоянно в циците на жена, която ги е изложила на показ и почти няма да слушам какво говори. Дори бидейки жена, пак се облещвам пред вида на гърди.
ami sus sutien e mn po qko...ne misli6 li 4e e gadno da nosi6 potnik i da ti se o4ertavat zurnata lqtoto...zamisli se![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
mmmm spored men e po hyy bez sutien.Po she me kefi ako sreshna takova momiche(krasivo)po ylicata.
Istinskiq Priqtel ne e tozi koito ti burshe sulzite,a tozi koito ne te kara da plachesh !!!
OT PRO4ETENOTO RAZBRAH 4E POVE4ETO MOMI4ETA TUKA NOSQT SUTIEN ZA DA IM IZGLEJDAT PO-STEGNATI GURDITE.Purvo-Qvno raz4itate na sutienite da pravqt gurdite vi po-hubavi,koeto samo po sebe si vodi do 1 izvod.
Vtoro-ne e prosta6ko da hodi6 bez sutien,po-prosta6ko e da ti se pokazva otdolo.Nai-iziskanite ve4erni rokli kakto se kaza se nosqt bez sutien,tova nadali e prostotiq.
Estestveno,4e ne sqka dreha ne se nosi bez sutien,no...Ako ima6 hubavi gurdi(NE PODPRAVENI OT NEKVI SUTIENI) nqma ni6to lo6o da sloji6 bluza bez sutien otdolo,NE VOAL A BLUZA,PO-TO4NO POTNI4E.
VSI4KO PO4TI NAPISANO DO TUKA GOVORI ZA KOMPLEKSI![]()
A i nz kude e kazano,4e ako hodi6 bez sutien pod nqkakva bluza,stava duma za bluza pod koqto se vijdat zurnata,moje da se zagatvat,no da se vijdat 4ak.
TEEN-4ETA NI6TO NE RAZBIRATE O6TE,SAMO TOVA 6TE VI KAJA!I E JALKO 4E NA TIQ GODINI IZBIVATE KOMPLEKSI OTNOSNO VIZIQTA SI![]()
bez sutien s vpita teniska ili potni4e lqtoto e very sexy i majete me zaglejdat qko. obi4am da sa nosq taka az :P![]()
//off - брей. днеска много интересни постове, нимфПървоначално написано от Nimfetkata
![]()
първата ми приятелка ходеше от време на време без сутиен, но тя и без това нямаше много нужда от подобни неща.![]()
e moite sa s portokalov razmer :P
Малеее....мразя момичета без сутиен - зърната им да се очертават все едно е гола. Ужастно е според мен и ОПРЕДЕЛЕНО е проява на лош вкус...или ку*варщина - ЛИЧНО МНЕНИЕ! НИКОГА не излизам без сутиен, не за да си оправям циците - те са си добре - а защото иначе е просташко.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
baba ti li pi6e ot tvoq user?![]()
неПървоначално написано от Nimfetkata
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Без сотиен и с танак потник
КЪРТИ МИВКИ
може да е курвенско ама темата не пита дали е курвенско а дали ми харесва!!!!!!
Господин полицая гледа девствено