.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 160
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Грозно е според мен и проява на лаш вкус. Но най-вече глупаво. Да се ходи без сутиен е вредно... дори и да са ви малки гърдите. Те нямат мускули и кожата се разпъва и разтяга...абе ужас

exploitedteen кво против пуш-ъп сутиените имаш ? Май не си наясно какво точно представлява това
    dobre de a kakvo 6te kaje6 za tova? imam kolejki koito nqmat po4ti ni6to t.e. po4ti kato duski sa i na vuprosa mi za6to ne si slojat sutien obiknovenno mi otgovarqt ne6to ot sorta ne mi e udobno,nqma smisul,stqga me i kup drugi takiva!!!

po temata az rqdko ne nosq sutien osven kogato sum si v mu6ti 6toto teje6ta na gurdite mi me kara da se 4uvstvam nekomfortno! puk i sus sutien izglejdam po sexi!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    emi ti kato si momi4e,6te te drazni kato vidi6 macka s hubavi gurdi,na koqto ne i se nalaga da si slaga sutien za da izglejdat po-hubavi,golemi,stegnati i ne znam si kakvi.NORMALNO!ISTINATA E,4E TOVA E ADSKI SEXY,STIGA DA NE STIGA IZVUN GRANICITE NA NORMALNOTO I DA IMA6 HUBAVI GURDI

Мега фен
    A като външните ми полови органи са хубави, да ходя ли с къса пола и без гащи?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    къса пола и без гащи?
    Това е много яко.

Nimfetkata epa ti si nimfoman4e qsno e 4e nqma da nosish ama nesa vsi4ki kato teb mi za vkushti moje da si gi maxat no men shte me e sram da xodq s takova momi4e na vunka kurvensko e prosto

Club Memphis

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    къса пола и без гащи?
    Това е много яко.
    Възбуждащо е, да. За в къщи - за разпалване на страстта на гаджето е перфектно, както и адски късите поли, роклички и деколтета. Но защо едно момиче да показва прелестите си на педофилите и циганите по рейсовете, например?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    къса пола и без гащи?
    Това е много яко.
    Възбуждащо е, да. За в къщи - за разпалване на страстта на гаджето е перфектно, както и адски късите поли, роклички и деколтета. Но защо едно момиче да показва прелестите си на педофилите и циганите по рейсовете, например?
    И аз съм на същото мнение и то вече се появиха толкова много педофили точно заради такива момиченца, които се мислят за мн готини като им се виждат почти целите гърди....
    Но има нещо, което не мога да си го олясня, защо в дискотеките момичетата на по 12-13 год се събличат и танцуват само по сутиен, като точно те нямат дори никакви гърди,но те просто не се усещат колко са жалки...

ne che ne sam go pravila, ama tva veche si e kurvensko... vij bez gashti po chesto hoda, ama ne s tolkova kusa pola

Цитирай Първоначално написано от Ilianka_14
    ne che ne sam go pravila, ama tva veche si e kurvensko... vij bez gashti po chesto hoda, ama ne s tolkova kusa pola
    a si samo na 14 ....
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Цитирай Първоначално написано от SpermoDaritel
    a si samo na 14 ....
    biah na 14...

Guest
    mi ako misli6 4e nqkoq mrusotiika nqma da ti vlezne tam deto ne trqbva,hodi bez ga6ti s kusa pola polojenieto sus sutienite drugo oba4e

Цитирай Първоначално написано от SpermoDaritel
    a si samo na 14 ....
    biah na 14...
    epa shtom na 14 si gi praila tez ralti nachi si neko palava \/
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Голям фен
    Град
    :)
    Рядко ходя без...а иначе според мен е леко курвенско да си без и да ти се вижда вВсичко. Но е въпрос на личен избор

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Аз пък карам гаджето да се облича така и да се разхождаме из центъра или в парка... след това прайм секс като подивели

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    oh t1po e!
    1.ne e udobno kato si bez sutien cicite da ti se la6kat nagore i na dolu kato jeleta
    2.az ne bih tr1gnala s nqkvi prozra4ni potnici(bez zna4enie dali s1m s1s sutien ili bez)

-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Kulio Gangstera,tva ako ne e izvrateno...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Emi zavisi ot goleminata dali sa stegnati kakfi sa zurnata...az se 4uvstfam ne komfortno no mnoy xora sa mi kazfali 4e bez sutien mi mnoy xubafo ama nqkaksi mi e gadny bez;PpP~
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    OT PRO4ETENOTO RAZBRAH 4E POVE4ETO MOMI4ETA TUKA NOSQT SUTIEN ZA DA IM IZGLEJDAT PO-STEGNATI GURDITE.Purvo-Qvno raz4itate na sutienite da pravqt gurdite vi po-hubavi,koeto samo po sebe si vodi do 1 izvod.
    Vtoro-ne e prosta6ko da hodi6 bez sutien,po-prosta6ko e da ti se pokazva otdolo.Nai-iziskanite ve4erni rokli kakto se kaza se nosqt bez sutien,tova nadali e prostotiq.
    Estestveno,4e ne sqka dreha ne se nosi bez sutien,no...Ako ima6 hubavi gurdi(NE PODPRAVENI OT NEKVI SUTIENI) nqma ni6to lo6o da sloji6 bluza bez sutien otdolo,NE VOAL A BLUZA,PO-TO4NO POTNI4E.
    VSI4KO PO4TI NAPISANO DO TUKA GOVORI ZA KOMPLEKSI
    A i nz kude e kazano,4e ako hodi6 bez sutien pod nqkakva bluza,stava duma za bluza pod koqto se vijdat zurnata,moje da se zagatvat,no da se vijdat 4ak.
    TEEN-4ETA NI6TO NE RAZBIRATE O6TE,SAMO TOVA 6TE VI KAJA!I E JALKO 4E NA TIQ GODINI IZBIVATE KOMPLEKSI OTNOSNO VIZIQTA SI

az puk imam vupros kum tebe...ti jena li si za da znaesh dali e komfortno ili ne sus sutien???a mai ti ne razbirash mnoy neshta i jalko 4e na teq godini nqma kfo drugo da prafish osven da pishesh gluposti i kfo kato nai-iziskfanite rokli se nosqt bez sutien???ebax ti idiota!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

понякога е секси, когато си насаме с любимият човек, но да излезнеш без сутиен навън?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    със мно ясно ... изглежда ми тъпо без ..но както и да е всеки с възможностите си и вкусовете ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    az lichno ne si haresvam gurdite i ne moga da si pozvolq da trugna navun bez sutien...inache u doma si hodq bez

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?
    На мен пък ми харесва без сутиен, но рядко излизам така, но все пак ми харесва доста

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Зависи от облеклото.

Консултанта
    Guest
    Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?
    И кво като тръгнат голи бе ? Ти да не си се родила с дънките,зашити за гъза,а ?

Не го слушайте момичета,ГОЛИТЕ МАЦКИ НА ВЛАСТ !

qkoto_f-che
    Guest
    dobre de.. az hodq BEZ sutien prez lqtoto mnogo chesto.. tova znachi li che sam kurva?! ne mislq.. prosto haresavam gurdite si i zashto trqbva da se potqt v nqkvi izkustveni gadni materii(sutieni) Te samo ste stqgat i sparvat prez lqtoto.. mislq che nqma smisal.. e, zimata veche e nalojitelno...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си