- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без сутиен?
dobre de a kakvo 6te kaje6 za tova? imam kolejki koito nqmat po4ti ni6to t.e. po4ti kato duski sa i na vuprosa mi za6to ne si slojat sutien obiknovenno mi otgovarqt ne6to ot sorta ne mi e udobno,nqma smisul,stqga me i kup drugi takiva!!!Първоначално написано от girlka
po temata az rqdko ne nosq sutien osven kogato sum si v mu6ti 6toto teje6ta na gurdite mi me kara da se 4uvstvam nekomfortno! puk i sus sutien izglejdam po sexi!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
emi ti kato si momi4e,6te te drazni kato vidi6 macka s hubavi gurdi,na koqto ne i se nalaga da si slaga sutien za da izglejdat po-hubavi,golemi,stegnati i ne znam si kakvi.NORMALNO!ISTINATA E,4E TOVA E ADSKI SEXY,STIGA DA NE STIGA IZVUN GRANICITE NA NORMALNOTO I DA IMA6 HUBAVI GURDI![]()
A като външните ми полови органи са хубави, да ходя ли с къса пола и без гащи?
Nimfetkata epa ti si nimfoman4e qsno e 4e nqma da nosish ama nesa vsi4ki kato tebmi za vkushti moje da si gi maxat no men shte me e sram da xodq s takova momi4e na vunka kurvensko e prosto
Club Memphis
Възбуждащо е, да. За в къщи - за разпалване на страстта на гаджето е перфектно, както и адски късите поли, роклички и деколтета. Но защо едно момиче да показва прелестите си на педофилите и циганите по рейсовете, например?Първоначално написано от Kulio Gangstera
И аз съм на същото мнение и то вече се появиха толкова много педофили точно заради такива момиченца, които се мислят за мн готини като им се виждат почти целите гърди....Първоначално написано от `Death`Whore`
Но има нещо, което не мога да си го олясня, защо в дискотеките момичетата на по 12-13 год се събличат и танцуват само по сутиен, като точно те нямат дори никакви гърди,но те просто не се усещат колко са жалки...
ne che ne sam go pravila, ama tva veche si e kurvensko... vij bez gashti po chesto hoda, ama ne s tolkova kusa polaПървоначално написано от `Death`Whore`
a si samo na 14 ....Първоначално написано от Ilianka_14
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
biah na 14...Първоначално написано от SpermoDaritel
![]()
mi ako misli6 4e nqkoq mrusotiika nqma da ti vlezne tam deto ne trqbva,hodi bez ga6ti s kusa polapolojenieto sus sutienite drugo oba4e
![]()
epa shtom na 14 si gi praila tez ralti nachi si neko palava \Първоначално написано от Ilianka_14
/
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
Рядко ходя без...а иначе според мен е леко курвенско да си без и да ти се вижда вВсичко. Но е въпрос на личен избор
oh t1po e!
1.ne e udobno kato si bez sutien cicite da ti se la6kat nagore i na dolu kato jeleta
2.az ne bih tr1gnala s nqkvi prozra4ni potnici(bez zna4enie dali s1m s1s sutien ili bez)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Kulio Gangstera,tva ako ne e izvrateno...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Emi zavisi ot goleminata dali sa stegnati kakfi sa zurnata...az se 4uvstfam ne komfortno no mnoy xora sa mi kazfali 4e bez sutien mi mnoy xubafoama nqkaksi mi e gadny bez;PpP~
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от Анонимко
az puk imam vupros kum tebe...ti jena li si za da znaesh dali e komfortno ili ne sus sutien???a mai ti ne razbirash mnoy neshta i jalko 4e na teq godini nqma kfo drugo da prafish osven da pishesh gluposti i kfo kato nai-iziskfanite rokli se nosqt bez sutien???ebax ti idiota!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
понякога е секси, когато си насаме с любимият човек, но да излезнеш без сутиен навън?![]()
със мно ясно ... изглежда ми тъпо без ..но както и да е всеки с възможностите си и вкусовете ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az lichno ne si haresvam gurdite i ne moga da si pozvolq da trugna navun bez sutien...inache u doma si hodq bez![]()
На мен пък ми харесва без сутиен, но рядко излизам така, но все пак ми харесва достаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Зависи от облеклото.
И кво като тръгнат голи бе ? Ти да не си се родила с дънките,зашити за гъза,а ?Първоначално написано от `Death`Whore`
Не го слушайте момичета,ГОЛИТЕ МАЦКИ НА ВЛАСТ !
dobre de.. az hodq BEZ sutien prez lqtoto mnogo chesto.. tova znachi li che sam kurva?! ne mislq.. prosto haresavam gurdite si i zashto trqbva da se potqt v nqkvi izkustveni gadni materii(sutieni) Te samo ste stqgat i sparvat prez lqtoto.. mislq che nqma smisal.. e, zimata veche e nalojitelno...