.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Объркан
    Guest

Какво ще кажете по въпроса?

Здравейте имам проблем. Значи с моята приятелка нещо ми се струва че не е наред какво имам в предвид значи постоянно търси копманията на други хора смисал такъв не иска да остане с мен и 5 минути все се приказва за някакви приятелки, и как трябвало тя бъде с тях но в същото време и аз да съм там, и не се спира и когато млъкне и и писна да говори иска от мен веднага да почна неква интересна тема...(тфа е друг въпрос)... ето например днес отивам у тях нещо си лежим на леглото и по едно време тя скача такава и вика аз отивам при Т. (нейна приятелка беше у тях) вика да не е сама и така и не се върна тръгнах си никой не забеляза братче.....
    та кажете какво да направя говорил съм с нея много пъти резултат НУЛЕВ дайте съвет

FiRe_LaDy
    Guest
    Emi govori seriozno s neq i i kaji,che ne ti e priqtno da ste se v kompaniqta na priqtelkite i.Kaji i,che iskash da ste samichki pone za malko drugoto si go znaesh sam.Uspeh i dano ima efekt pone tozi pyt

Повече от фен
    ne moje taka
    govori s neq i i kaji 4e ako ne se promeni 6te q zareje6
    ne si dlajen da tarpi6 takova otno6enie!

Голям фен
    Град
    sofia
    lele tva ako e priqtelstvo az 6e se grumna i ako ne i go kaje6 nz dokude 6e stigne6 s tazi " priqtelka a ako ne iska6 da i kazva6 prosto i ti pravi taka
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Emi govori seriozno s neq i i kaji,che ne ti e priqtno da ste se v kompaniqta na priqtelkite i.Kaji i,che iskash da ste samichki pone za malko drugoto si go znaesh sam.Uspeh...
    Аз съм на същото мнение.

Повече от фен
    Qvno ne te zima na seriozno kogato govori6 s neq.Kaji i,4e iska6 va6e si li4no vreme,a ne vinagi da ste s neinite priqtelka.Da izliza s tqh kogato ne e s tebe.Kaji i,4e taka ti e nepriqtno i tq trqbva da te razbere.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    кажи й, че това, което става, според тебе е сериозно и ако продължава така, ще е по-добре да не сте заедно нека да се поуплаши малко, че да се стегне
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Говори с нея,кажи че приятелките са важни,но и ти си важен!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ами аз щях да ти кажа да говориш с нея,но както прочетох си пробвал и тя не е ебавала нищо....Единствения изход който виждам е да се държиш като нея,да я спечеш малко...ако не стане я късай и си търси друга!

dammmmmmm opredeleno sam saglasna s neq - ne moje taka
    govori s neq i i kaji 4e ako ne se promeni 6te q zareje6
    ne si dlajen da tarpi6 takova otno6enie! | Ponqkoga trqbva da sme kraini !!! Uspeh dano si4ko da stane nared [-o<

Повече от фен
    Zashto li si mislq,che i e skuchno s teb .. i misle skoro vreme da te ostavi.. ???
    Ili e prosto ei taka s teb kolko da e bez ich..
    Mai ne e vliubena v teb..
    Znam liiiiiiiiii ??????
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си