- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obarvaneto...
emi zdrasti p1rvo na ALL. na4i az nqmam problem ama edna fr ima i me pomoli za s1vet no ne mojah da i otgovorq ako vie pomognete 6te sme vi mn blagodarni .ta problema e tam 4e tazi moq averka hodi s edno mom4e oba4e toi postoqnno q obarva ( navsqkade i po mn brutalen na4in) tq mu kaza 4e ne i e priqtno i to mn p1ti oba4e na nego ne mu puka?p1k vs16tnost toi moje da se darji i mn milo ne samo kato nqkav p1len prostak.Daite nqkakav s1vet kak da post1pi? pls i 10x predvaritelno![]()
Пф,не пиши 1 в/у и че много кофти се разчита,пък е и дразнещо!!!
Та какъв е проблема?Обарване..еми явно тъй си показва любовта момчето!Брутално викаш?Хм,ми защо "твоята приятелка" не му обясни,че не и е приятно!Мисля,че това е един от варянтите чрез които той ще спре да прави тка!!Темата ти.. ми е някак..скучна!Незнам..аз си казах мнението по въпроса
![]()
[color=
Какво ще рече брутално (къде я обарва)? И на колко е аверката ти и той на колко е?Първоначално написано от CanTuchThis
ami qvno toq 4ovek ne q uvajava hi4 sled kato produljava da pravi ne6to,koeto tq e kazala 4e ne jelae-
![]()
neka tq da si pomisli za6o izob6to e s takuv 4ovek-qvno samo za da se vodi 4e si ima gadje
6toto ina4e vs uvajava6to sebe si momi4e 6te6e da e slojilo krai na takova ne6to![]()
![]()
i kfokato q obarva nali hodqt... ahhhh lapetaaa.... vav koi klas ste 2 3 ?toga da momi4etata mislqt 4e tova e ne6to neredno...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
ami da go hvane i tq za huq i nqma problemi
Зарязваш и тарсиш друг...Щом някакво качество в дадено момче мн ме дразни и особенно ако ми е гадже зарязвам и търся друг!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Какво искаш да кажеш с това "брутален"? Бъди по - ясна..защото ако наистина ходят..нормално е да я обарва. А ако не и е приятно нека просто да си потърси друго момче, не вярвам да липсват такива![]()
Хммм,значи приятеля ти те обарва..![]()
и кво по нормално има от това гаджето ти да те обарва?![]()
Детска ви работа![]()
и кво по нормално има от това гаджето ти да те обарва?
Детска ви работа - NAPANO SAM SAGLASNA !!!!![]()
![]()
Edin Zdrav shut po onaq mu rabota..
3 Dni shte ohka i pusha i da vidim posle dali shte posmee Da ne e Mil !!
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim