Преди време скъсах с момичето, на което се бях доверил изцяло.Много ме заболя и едвам превъзмогнах тъгата, с която с много усилие я махнах от съзнанието ми. Тя ме заряза, не аз нея. Минаха 26 дена от както скъсахме.Не съм и кликвал, пращал смс-и, нищо.Все едно я изолирах от моя живот. До днес..днес незнайно защо, по телевизията, в една песен и изобщо всичко се споменаха. Говореше се за прошка и това как може да се сприятелим. Всеки един ден се опитвах да си обясна каква грешка съм бил допуснал, но явно не мога да я осъзная.
Мисля за нея. Тя е от София, аз от друг град. Вчера ми се обади един софийски, домашен, телефон и на което като вдигнах се мълчеше. Много си мисля, че това беше тя. Попитах за номера от който се е обадила, и казаха, че е от квартал еди кой си (не споменавам кой е) и тя беше от него. Много се чудя, дали беше тя и дали мисли още за мен, че е направила грешка или .. не знам просто вече. Тя е IRC сега. Бих искал да й напиша нещо, но нямам достатъчно смелост. Бих й пратил един смс, но не знам какъв. Кое от двете да направя ? Смятате ли, че е редно ?! Или просто трябва да я забравя завинаги..

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§