- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- problem s klitora
zdraveite,problema mi e dosta usoben..v petyk pravix sex i ot togava zabelqzax 4e klitora mi se e podul...nali nemoje da e ni6to seriozno?
![]()
nai-veroiatno lubovnika ti e bil zalisan i e prekalil s maltretiraneto mu!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Mi ako te boli...moje i da ima nqkakva infekciq.Ako prodyljava da te boli i se naduva ima veroqtnost da ti izleze herpes,te se "lekuvat" s antibiotici.
Anyone,who can reach you,can hurt you or heal you,anyone who can touch you, can love you or leave you
moje da e infekciq a moje i da e ot sexa ako partniora ti e bil malko po buren![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
emi vs moje da e ama ne go drazni s sapuni samo go mii s voda i shte ti mine![]()
Dobre de milo za6to trqq si spomenavame li4nite problemi druq pat nqma da e samo klitora a analnata xalka![]()
след бурен секс, съчетан с чисто механично дразнене на клитора се случва. описан е само един проблем - при последващ/скоро/ акт, Жената трудно достига до оргазъм поради изчерпване възможностите на нервните окончания да "сумират" дразнението в разрешаващият център в ГМ
mi ako sexa e bil malko po stasten,sigurno e ot tova,no ako produjava da te boli o6te nqkolko dani otivai na lekar,6toto moje da e infekliq
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Този с който си го правила се е интересувал май само как да си направи кефа![]()
Любовта е по-силна от всичко
По-точно:интересувал се е как на нея да и направи кефа![]()
shte ti okape