.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    бубето0о0о0о00о0
    Guest

как да ги накарам за се осъзнаят?

Хай Хора!Имам проблем, който искам да ви споделя и ако можете да ми напишете едно редче по въпроса.Имам двама най-добри приятели които са ми като брат и сестра и са от моя клас.Много си ги обичкам и ти си го знаят, но преди няколко дена почувствах нещо различно като бях в компанията.Погледнах я, а тя беше се обърнала, а той я оглеждаше.Веднага ми мина през ума, че ти са се влюбили, но реших да изчакам.Както винаги и днес бяхме тримата и нито единият нито другият обелваше дума(много необичайно за нашето "трио").Аз се опитах да разведря обстановката с поредното лафче, ама пак нищо.Много се притеснявам за тях, защото те са перфектните приятели, никога не са се карали, и защо искрата им е дошла чак сега(след 2 години перфектно приятелство).Притеснена съм за тях, защото знам, че нищо няма да излезе, ще скъкат и повече няма да си проговорят.В миналият ми клас ме сполетя същото нещо с един мой приятел, който като срещна сега немога да го погледна,срам ме е и от денят в който скъсах с него не сме си говорили.Незнам какво да правя, как да ги накарам да радберат, че НЕ СА ЕДИН ЗА ДРУГ?[/b]

Повече от фен
    ako sa se haresali ne pravi ni6to... za6toto 6te stane6 4ernata ovca i te pak 6te si tragnat a ti 6te si v strani
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Супер фен Аватара на sometimes_
    Защо трябва да заставаш между тях ? И от къде знаеш какво ще стане ако бъдат заедно? Остави ги сами да направят избора си и не се бъркай в отношенията им... Те сами решават какво да правят...
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Каква ти е работата да се бъркаш в тяхните лични взаимоотношения???Остави ги да се обичат,ти от къде знаеш че не са един за друг?Може пък да се оженят

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Цитирай Първоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
    Каква ти е работата да се бъркаш в тяхните лични взаимоотношения???Остави ги да се обичат,ти от къде знаеш че не са един за друг?Може пък да се оженят
    Точно така. Май ти се притесняваш да не ги загубиш!?

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си