- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Много пъти съм опитвала да го забравя - не става!
Predi 1 godina se vliubih v edno mom4e.s te4enie na vremeto to razbra,no ne mo obarna nikakvo vnimanie!lqtoto si hvanah gadje ,no ne sam sprqla da mislq za nego i zatova skasahme!Mnogo pati sam se opitvala da go zabravq -ne stava!Vsqka ve4er go sanuvam,kogato go vidq sarceto mi zabiva ludo i ne izdarjam pove4e.Molq vi mnogo pomognete mi
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Ние не можем да ти помогнем!Всичко опира до теб и до твоето съзнание!
Искрено ти желая успех...
Несподелени чувства, много кофти...![]()
Трудно ще ги преодолееш, няма спор...
Надявам се, че с времето ще срещнеш друго момче, което да обикнеш още по-силно и постепенно болката, която чувстваш в момента, ще изчезне напълно.![]()
Успех.![]()
ne mislq 4e 6te sre6tna drugo mom4e!Za men toi e edinstven!!tolkova salzi sam prolqla za nego!Mnogo ama mnogo go obi4am!Ne moga bez nego i sqka6 drugi mom4eta ne sa6testvuvat
Milichka nikoi nemoje da ti pomogne zashtoto tova se kazva lubov sama trqbva da si pomognesh.Zashto ne pogovorish pak s nego pone da ste priqteli taka moje da se uspokoish che shte si do nego kato priqtelka pone.Zashto ne probash da ne go vijdash i taka moje da go zabravish ai vremeto lekuva vsichko.Nameri si nqkakvo zanimanie kade da ti otvlicha vnimanieto i da ne mislish za nego.
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Колкото и странно и невярно да ти звучи, според мен това е само моментно и е въпрос на време, било то повече или по-млако, да отшуми.Първоначално написано от silviq_777
![]()
Kakvo zanimanie da si namerq kato ne minava i mig bez da si mislq za nego!Nqma kak da ne go sre6tam,za6toto sme v edno daskalo!
Когато някой намери място в сърцето ти е много трудно да гои изтръгнеш от там.Но дори и да не ти се вярва ще го забравиш.просто ти трябва време,излизай,общувай с други хора,но един съвет-недей да тръгваш с друг преди да се забравила първия,защотот не винаги поговорката клин клин избива е в сила и е възможно втория клин да забие първия още по-надълбоко в душата ти.Време мацко,тва е![]()
ob6tuvam s mn hora po princip,no umiram bez nego!kogato pogledite ni se zasre6nat sqka6 idva kraq na sveta!
Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb![]()
ami da ti kaja to naistina zavisi samo ot teb i az bqh taka no...sega kato si spomnq mi stava gadno 4e toi e razbral za6toto nqma6e smisal samo stanah ne6to kato podigravka nqma golqm smisal da se ma4i6 s nqkoi koito ne izpitva 4uvstva kam teb makar 4e i az sega sam v tova polojenie nqma spasenie![]()
Всеки,или почти всеки е минл от тук.Нормално е да не можеш да го забравиш все още...но това не е болка за умиране.Не бъди егоист и вземи помисли за момчето,с което си в момента.Дали заслужава д бъде лъган?Харесваш ли го въобще?
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
vij sq macka..tui se edno az go kazvam ama razlikata e 4e ne sme v 1 daskalo ..oba4e vsqka ve4er go vijdam ..hodi na kafeto koeto se sabirame..vseki e minal po toq put ili 6te mine rano ili kysno..az o6te go haresvam tva mom4e za koeto spomenah 4e istoriqta ni e sa6tata no nqma izhod ot tova..prosto 6te go zabravi6 i ti dori nqma da odeti6 kak...ai usperh {}
Много кофти нещо е тази несподелена любов =( ..Сигурна ли си,че искаш да го забравиш ?Щом си се разделила с гаджето ти , заради това момче.. Не може ли да намериш начин някак си да се сближите с него и да разбереш дали все пак има надежда да стане между вас , а не да седиш отсрани и да се измъчваш. Нали знаеш човек намира , когато търси, губи когато се страхува , страда когато мълчи . . .
of i az beh taka ma sreshtnah mnogo po dobyr ot onq i da vidish kak barzo go zabraihПървоначално написано от silviq_777
![]()
Ponqkoga mi se struva 4e ima 4uvstva kam men!Eto naprimer v4era bqh pred tqh i 4akah maika mi,toi priqtelqt mu kaza 4e sam otpred i toi izleze i po4na da se varti okolo men!Tova kakav priznak e???![]()
Ми може би те харесва но само това!
Mдам и аз мисля такаПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
oh,mila,kakvo da ti kaja i az bqh taka predi 2 meseca,i zn li kak zabravih mom4eto koeto haresvah ot tolkova vreme,prosto izlizah sas averkite mi na dr mesta,i ne go vijdah,vse o6te kato go vidq pritr1pvam ama ne e kakto predi....taka 4e moq savet e da se opita6 da ne mu obra6ta6 vnimanie,i da go izbqgva6....nqma da e lesno,uspeh![]()
Emi spored dumite ti si sre6tnala edinstvenata lubov v jivota si,
za sajalenie qvno e nespodelenasory mn za teb,
mislq 4e trqbva da se zapita6,za6to tolkova mnogo go obi4a6,
sled kato toi teb ne,otkade znae6 4e go poznava6 otli4no i 4e e savar6eniq za teb![]()
Ами човече трябва да го забравиш....Друг начин няма!!!
mi pyrvo trea da osyznae6 4e ima mnogo dr mom4eta koito mogat da ocenqt tva koeto nqkoi dr ne e ocenil i da si kaje6 4e ne go obi4a6 da si povqrva6 i da otbqgva6 da misdli6 za nego nameri si nqkoi dr za koito da si misli6 ve4er kolko po malko misli6 za nego tolko po dobre :P uspeh![]()
DA TI KAJA I AZ SUM F PO4TI SU6TOTO POLOJENIE III NAPRAFO NEZNAM KAKFO DA PRAFQ,NIKOI NE MOJE DA TI POMOGNE NO MOJE DA NAMALI6 BOLKATA AKO GOFORI6 S NQKOI PRIQTEL/PRIQTELKA ZA TOVA
ZNAE6 FREMETO LEKUFA NE SI4KO NO ....... \
/ A MOJE I PROSTO DA NE SI ZASLUJAVA POMISLI I VURHU TOFA ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
offfffffffff kva e taq prostotiq.kat go vidq se raztapqm ili ne spiram da mislq za nego.ti nema6 li si problemi v sem. ili s priqtelite 4e samo za nego misli6.are molq ti se kvi sa ti gluopsti.are ot vreme na vreme da se se6ta6 za nego da .ama postoqnno e nevyzmojno.mili4ki vzemi porasni malko i si nameri 4ovek koito da te obi4a i da e vinagi do teb.
Първоначално написано от belluci