.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    silviq_777
    Guest

Moderated: Много пъти съм опитвала да го забравя - не става!

Predi 1 godina se vliubih v edno mom4e.s te4enie na vremeto to razbra,no ne mo obarna nikakvo vnimanie!lqtoto si hvanah gadje ,no ne sam sprqla da mislq za nego i zatova skasahme!Mnogo pati sam se opitvala da go zabravq -ne stava!Vsqka ve4er go sanuvam,kogato go vidq sarceto mi zabiva ludo i ne izdarjam pove4e.Molq vi mnogo pomognete mi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Ние не можем да ти помогнем!Всичко опира до теб и до твоето съзнание!
    Искрено ти желая успех...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Несподелени чувства, много кофти...
    Трудно ще ги преодолееш, няма спор...
    Надявам се, че с времето ще срещнеш друго момче, което да обикнеш още по-силно и постепенно болката, която чувстваш в момента, ще изчезне напълно.
    Успех.

silviq_777
    Guest
    ne mislq 4e 6te sre6tna drugo mom4e!Za men toi e edinstven!!tolkova salzi sam prolqla za nego!Mnogo ama mnogo go obi4am!Ne moga bez nego i sqka6 drugi mom4eta ne sa6testvuvat

Milichka nikoi nemoje da ti pomogne zashtoto tova se kazva lubov sama trqbva da si pomognesh.Zashto ne pogovorish pak s nego pone da ste priqteli taka moje da se uspokoish che shte si do nego kato priqtelka pone.Zashto ne probash da ne go vijdash i taka moje da go zabravish ai vremeto lekuva vsichko.Nameri si nqkakvo zanimanie kade da ti otvlicha vnimanieto i da ne mislish za nego.
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от silviq_777
    ne mislq 4e 6te sre6tna drugo mom4e!Za men toi e edinstven!!tolkova salzi sam prolqla za nego!Mnogo ama mnogo go obi4am!Ne moga bez nego i sqka6 drugi mom4eta ne sa6testvuvat
    Колкото и странно и невярно да ти звучи, според мен това е само моментно и е въпрос на време, било то повече или по-млако, да отшуми.

Град
    kalofer
    Kakvo zanimanie da si namerq kato ne minava i mig bez da si mislq za nego!Nqma kak da ne go sre6tam,za6toto sme v edno daskalo!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Когато някой намери място в сърцето ти е много трудно да гои изтръгнеш от там.Но дори и да не ти се вярва ще го забравиш.просто ти трябва време,излизай,общувай с други хора,но един съвет-недей да тръгваш с друг преди да се забравила първия,защотот не винаги поговорката клин клин избива е в сила и е възможно втория клин да забие първия още по-надълбоко в душата ти.Време мацко,тва е

Град
    kalofer
    ob6tuvam s mn hora po princip,no umiram bez nego!kogato pogledite ni se zasre6nat sqka6 idva kraq na sveta!

Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb

black_angel^f^
    Guest

Re: Moderated: Много пъти съм опитвала да го забравя - не ст

ami da ti kaja to naistina zavisi samo ot teb i az bqh taka no...sega kato si spomnq mi stava gadno 4e toi e razbral za6toto nqma6e smisal samo stanah ne6to kato podigravka nqma golqm smisal da se ma4i6 s nqkoi koito ne izpitva 4uvstva kam teb makar 4e i az sega sam v tova polojenie nqma spasenie

Всеки,или почти всеки е минл от тук.Нормално е да не можеш да го забравиш все още...но това не е болка за умиране.Не бъди егоист и вземи помисли за момчето,с което си в момента.Дали заслужава д бъде лъган?Харесваш ли го въобще?

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Guest
    vij sq macka..tui se edno az go kazvam ama razlikata e 4e ne sme v 1 daskalo ..oba4e vsqka ve4er go vijdam ..hodi na kafeto koeto se sabirame..vseki e minal po toq put ili 6te mine rano ili kysno..az o6te go haresvam tva mom4e za koeto spomenah 4e istoriqta ni e sa6tata no nqma izhod ot tova..prosto 6te go zabravi6 i ti dori nqma da odeti6 kak...ai usperh {}

Голям фен
    Много кофти нещо е тази несподелена любов =( ..Сигурна ли си,че искаш да го забравиш ?Щом си се разделила с гаджето ти , заради това момче.. Не може ли да намериш начин някак си да се сближите с него и да разбереш дали все пак има надежда да стане между вас , а не да седиш отсрани и да се измъчваш. Нали знаеш човек намира , когато търси, губи когато се страхува , страда когато мълчи . . .

Re: Moderated: Много пъти съм опитвала да го забравя - не ст

Цитирай Първоначално написано от silviq_777
    Predi 1 godina se vliubih v edno mom4e.s te4enie na vremeto to razbra,no ne mo obarna nikakvo vnimanie!lqtoto si hvanah gadje ,no ne sam sprqla da mislq za nego i zatova skasahme!Mnogo pati sam se opitvala da go zabravq -ne stava!Vsqka ve4er go sanuvam,kogato go vidq sarceto mi zabiva ludo i ne izdarjam pove4e.Molq vi mnogo pomognete mi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    of i az beh taka ma sreshtnah mnogo po dobyr ot onq i da vidish kak barzo go zabraih

Град
    kalofer

ima li 4uvsta kam men?

Ponqkoga mi se struva 4e ima 4uvstva kam men!Eto naprimer v4era bqh pred tqh i 4akah maika mi,toi priqtelqt mu kaza 4e sam otpred i toi izleze i po4na da se varti okolo men!Tova kakav priznak e???

Супер фен
    Ми може би те харесва но само това!

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Когато някой намери място в сърцето ти е много трудно да гои изтръгнеш от там.Но дори и да не ти се вярва ще го забравиш.просто ти трябва време,излизай,общувай с други хора,но един съвет-недей да тръгваш с друг преди да се забравила първия,защотот не винаги поговорката клин клин избива е в сила и е възможно втория клин да забие първия още по-надълбоко в душата ти.Време мацко,тва е
    Mдам и аз мисля така

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

MiSS^MaRRY^JaNE
    Guest
    oh,mila,kakvo da ti kaja i az bqh taka predi 2 meseca,i zn li kak zabravih mom4eto koeto haresvah ot tolkova vreme,prosto izlizah sas averkite mi na dr mesta,i ne go vijdah,vse o6te kato go vidq pritr1pvam ama ne e kakto predi....taka 4e moq savet e da se opita6 da ne mu obra6ta6 vnimanie,i da go izbqgva6....nqma da e lesno,uspeh

Emi spored dumite ti si sre6tnala edinstvenata lubov v jivota si,
    za sajalenie qvno e nespodelena sory mn za teb,
    mislq 4e trqbva da se zapita6,za6to tolkova mnogo go obi4a6,
    sled kato toi teb ne,otkade znae6 4e go poznava6 otli4no i 4e e savar6eniq za teb

Супер фен
    Ами човече трябва да го забравиш....Друг начин няма!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi pyrvo trea da osyznae6 4e ima mnogo dr mom4eta koito mogat da ocenqt tva koeto nqkoi dr ne e ocenil i da si kaje6 4e ne go obi4a6 da si povqrva6 i da otbqgva6 da misdli6 za nego nameri si nqkoi dr za koito da si misli6 ve4er kolko po malko misli6 za nego tolko po dobre :P uspeh

0biChkam SlyNcEt0 :}

SLUNCETO
    Guest
    DA TI KAJA I AZ SUM F PO4TI SU6TOTO POLOJENIE III NAPRAFO NEZNAM KAKFO DA PRAFQ,NIKOI NE MOJE DA TI POMOGNE NO MOJE DA NAMALI6 BOLKATA AKO GOFORI6 S NQKOI PRIQTEL/PRIQTELKA ZA TOVA ZNAE6 FREMETO LEKUFA NE SI4KO NO ....... \/ A MOJE I PROSTO DA NE SI ZASLUJAVA POMISLI I VURHU TOFA ....

Guest
    offfffffffff kva e taq prostotiq.kat go vidq se raztapqm ili ne spiram da mislq za nego.ti nema6 li si problemi v sem. ili s priqtelite 4e samo za nego misli6.are molq ti se kvi sa ti gluopsti.are ot vreme na vreme da se se6ta6 za nego da .ama postoqnno e nevyzmojno.mili4ki vzemi porasni malko i si nameri 4ovek koito da te obi4a i da e vinagi do teb.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от belluci
    Edva li ima 4ovek,koito da ne e minal prez tova.Prejivqva se budi sigurna,vsi4ko zavisi ot teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си