.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Kakvo da pravq???

Hybrid View

```Sladurche```
    Guest

Kakvo da pravq???

Ami imam si priqtel ot godina i ne6to oba4e eto kakvo stana-
    otna4alo bqhme mn 6taslivi toi e po golqm s 4 godini ot men no hodihme 6 meseca i posle toi me zarqza i sy6tata ve4er trygna s druga posle iska6e pak da e s men kazva 4e si e osyznal gre6kata(dano naistina da e taka)
    az nqkolko pyti go odrqzah no na tretiq ve4e...!I sega pak sme zaedno naistina vsi4ko e po hubavo imam 4uvstvoto 4e e iskren s men!Daje edna kazarma izkarahme s nego sega toi iska da spi s men neznam dali da mu se doverq!Naistina mislq 4e e iskren ama e mom4e vse pak...!PLS pomogete mi!!!

Ами аз лично не бих му поярвал за това отново да сте заедно, но конкретно към въпросът ти - 6 месеца не са малко такаче време е

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Мони
    Guest

:):)

Според мен можеш на пълно да му се довериш,зашто ако е изкал да спи само с тебе нямаше да издържи толкова време с тебе..такаче даваи насладисе на мига

Голям фен
    Град
    sofia
    e qvno ne e mn nadejden taka 4e az ne bih mu pusnala no tva si e tvoi izbor
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Незнам...на мен ми изглежда искрен по това което казваш ама ти най-добре го познаваш! Ако те използва само зареди секса нямаше да е толкова време с теб ии щеше да си проличи по държанието му...незнам мисля че можеш да му се довериш и да спиш с него....но... все пак помисли малко и най-вече послушай сърчицето си, то не лъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си