.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: da mu pusna li

Guest

da mu pusna li

zna4i hodim s edno mom4e ot mesec i ne6to vinagi sam si mislela 4e ne bih pusnala na nqkoi predi da sa se minali pone 2 meseca no s nego se razpravqme ot dosta vreme i se obi4ame ta se 4udeh dali da mu pusna?! vie kolko vreme sled kato ste tragnali s nqkoi mu puskate mersi

Мега фен
    Защо ли мисля, че си под 15...

Кво да му пуснеш ? Пералнята ли или кво? Що за тъпотия тука да се пита за такива неща. А иначе секи си ришава колко време след като тръгнете.

I LOVE MY SEX

Guest
    кво ти пука давай ве!

Повече от фен
    stupiddd.......

ПУСНИ МУ! ПУСНИ МУ! ПО - ДОБРЕ ЩЕ Е ДА МУ ПУСНЕШ!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Максимума е един месец. Обикновено до 30 дни при мен, пускат кранчето

Град
    източно от центъра
    ако питаш,дали да правиш секс с него,,,сама прецени,толкова много ли го желаеш,,ако е само за да не си помисли че си задръстена,не го прави,,нека и двамата да го желаете силно
    Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.

Ами изчакай да станат 2 месеца даже и повече,за да си сигорна...има момчета(не какзвам,че гаджето ти е от тях)дето ет лъжат в очите колко те обичат и така нататък само заради единият секс и понякога и по 5 месеца правят вразка за да изчукат някоя яка пичка!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    ти си реши,ако си сигурна в него и го обичаш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не мога да разбера как може да питате това?Всеки сам си преценява кога да прави секс или не!Едва ли някой тук знае отношенията с гаджето ти ,за да вземе отношение по въпроса!Прецени сама дали го искаш
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    защо очакваш ние да решаваме нещо което изцяло зависи от теб самата
    когато искаш да правиш секс трябва поне сама да взимаш решения, нали така?!
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Macka trqbva sama da si precenish...Ako si sigurna che toi te obicha napravi go...btw az go napravih s momche koeto dori ne mi e gadje..i ne sujalqvam...prosto ako usetish che momenta e doshal go napravi..

ellen
    Guest
    ne trqbva da minat pone o6te 5 god ina4e pismata gi puskai po email

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    tva za pismata e mn tapo...
    mi kuklo ti si reshi koga si gotovo ama vaob6te da ne ti puka 4e hodite ot mesec i be6to ako go jelaesh deistvai \/
    Love you Kris !!!

Град
    Underworld
    пусни му след първата година. Ма през това време може само да му правиш като вятъра.
    ..::Street Racing::..

Golf - Play it, don`t drive it!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ооо ти си закъсняла, трябвало е още на първия ден да му пуснеш. Край ! Момчето ще те зареже, да знаеш, как си могла да не му пуснеш веднага. Това е равносилно на убийство !!!
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    Значи ако някой тук ти напише "пусни му"-веднага ще му пуснеш,ако ти напише "не му пускай няма" ,ами имаш си мозък прецени сама

Повече от фен
    Otgovora e prost.Ako ti haresva i iska6 da spi6 s nego mu puska6,ako ne iz4akva6 o6te malko

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Ехх блика акъл от тебе ... изобщо не си схванала какво има предвид човека с това за писмата по е-майла ... Става дума, че няма какво да чака, защото не сме в 13 век, а в 21... ама де толко мозък в твойта малолетна главица ..

I LOVE MY SEX

Цитирай Първоначално написано от girlka
    Ехх блика акъл от тебе ... изобщо не си схванала какво има предвид човека с това за писмата по е-майла ... Става дума, че няма какво да чака, защото не сме в 13 век, а в 21... ама де толко мозък в твойта малолетна главица ..
    garlo mn dobre razbrah za kakvo stava vapros no samoto izkazvane ne mi haresva qsno?! kompleksarka prosta
    Love you Kris !!!

haha ti pyk kfo ni pitash nas nie moje da ti kajem da se metnesh ot nekoi blok i kfo ti shte ni poslushash li ??? na kolko godini si che da ne mojesh sama da si reshavash mi tarsish nqkoi da ti kazva

garlo mn dobre razbrah za kakvo stava vapros no samoto izkazvane ne mi haresva qsno?! kompleksarka prosta
    Не си позволявай да ме обиждаш

I LOVE MY SEX

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    yeah..
    добре, че си ти о, пресвета некомплексарке, да покажеш верния път на нас комплексираните и тъпите...

някой да ти е искал да раздаваш присъди кой е комплексар??
    А изобщо можеш ли да дефинираш какво значи комплексар или си чула тази думичка от някое другарче в детската градина и сега си чешеш езика с нея??
    xaxax exploitedteen tq postoqnno se zaqjda s men... pi6e mi nqkfi maloumni LS i se pravi na interesna.... otnosno dumata mn dobre znam kakvo zna4i....
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си