- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за помощ...
Първо здравейте. Ако някой смята да ме нарежда за вапроса отся му казвам че е балък. Да пристъпим по-напред. Проблема ми е следния. Значи наскоро скъсах с приятелката си с която ходихме 11 месеца. Тва е болна за мен тема затова няма да я разисквам. Та нали кофти периода мина вече не съм толкова зле и най хубавото е че си останахме преиятели. Но след всичко това нали се сещате че идва проблема с секса... Се пак съм на сухо от около месец и половина вече... Та има две супер готини момичета в моя випуск като едната е от моя клас. За нея съм чувал слухове че яко се е*е. А за другата знам че е девствена. Та всъщност аз не искам някви връзки щото след това което преживях с бившата 6 месеца не искам да чувам за връзка. Истинския ми вапрос е ако някой може да ми даде савет как да подходя към тези момичета че да получа секс?? Малко помощ от моя страна за вас - за девствената съм сигурен че ме харесва а за тази от моя клас също знам че съм и само симпатичен нали като момче... Моля ви ако може помогнете защото наистина яката съм я закъсал по отношение на секса....![]()
![]()
![]()