- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne go razbiram:(
haresvam si 1 mom4e.izlizali sme samo 1put na kino i sled tova toi samo mi kazva6e 4e 6e mi se obadi no ne go prave6e(i nz 6to?!a ina4e mi kaza 4e me haresva no prosto bil mn zaet....i t.n.
vsi4ki mi kazvat 4e moje bi ne me haresva no toi sam mi pi6e e-mail 4e kato se oprai 6e mi zvunne.e,vremeto se oprai a toi ne mi zvunna......kajete mi plssss
Pravq samo tova koeto si zaslujava!
Neznam moje bi trqbva da vidi6 dali toi ne e naistina mnogo zaet i nqma vreme, a moje bi naistina ve4e ne te obi4a neznam, no trqbva da razbere6 dali naistina ne ti kazva istinata 4e e mnogo zaet.Spored men trqbva da go popita6 no li4no ne 4rez e-mail a li4no za6toto mnogo e gadno nqkoi da skasa s teb po e-mail.
napulno sum saglasna prosto nema ko da se trovi6 zaradi nekaf tam deto ne ti se obajda e sorry pi4 no si izpusna 6ansa prosto ne se zanimavai s nego ne si zaslujava otpi6i goПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Каквато и работа да е имал едва ли би я поставил над отношенията си с теб ако те харесвашеТва че е бил зает спооред мен е смао жалък предтекст.Нали знаеш -Когато някой иска нещо намира начин,когато не иска-намира причина.Според мен тва момче не си струва да си губиш времето и чувствата за него
![]()
ами казваш си: "Следващия,моля!"![]()
![]()
![]()
mi 6om tolkova vreme ni6o ne napravil nqma kakvo da se zanimava6 s nego
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
moje da ne ta haresva ve ko sa 4udi6 ?mi prosto mu e kofti da ti go kaje i zatvati e kazal 4e ta haresva.tolkoz li e trudnoПървоначално написано от sexy_momi4ence
Обади му се и му кажи "Искаш ли да се виждаме или не"!!!Това ще проработи !!! Ако иска ще ти каже,ако неиска-пак ще ти кажеПървоначално написано от sexy_momi4ence
![]()
vij 6te prozvo4i kofti ama nz moje bi ne te haresva i poneje sigorno e milo mom4e ti kazva 4e te haresva no 6tom taka si izmislq pri4ini za da ne izleznete nzvij ne go tarsi ostavi go na mira malko i ako te potarsi toi sam zna4i te haresva az taka mislq
!!! Uspeh ti jelaq [-o<