- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Не искам толкова големи гърди
abe mnoo se nervq....poneje sum na 14 a gurdite mi sa golemi i vsi4ki samo tva gledat....ne6ta da sa mi tolkova golemi....nz kvo da pravq..postoqnno vsi4ki "vuuu wow" "DRUN DRUn..." kajete mi kvo da pravq...nqkakuv savet ... pls!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
hodi bez sutien i s shiroki teniski aide sys zdrave da si gi nosishПървоначално написано от Анонимко
може да се изкажа просташко обаче Виолета от Вип Брадър е казала
"Гърдите отварят врати"
използвай ги не ги крии![]()
awee radvai se we momi4e. rqdko se sre6ta momi4e, koeto da ne iska po-golemi cici, pove4eto samo taka govorqt, za6toto gi nqmatpyrvo moga da ti prepory4am da si potyrsi6 udoben sutien bez baneli-mislq 4e sportnite modeli 6te ti svyr6at dobra rabota-dobre 6te poddyrjat golemiq biust i ne mu pridavat izli6na golemina....i ne nosi mnogo vpiti bluzki...tva e koeto moga da ti kaja
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Спортувай и си стегни дупето и корема.![]()
dai malko nasam togava kat ne gi iska6
май имаше подобна тема вече
абе момиче ти луда ли си???![]()
![]()
![]()
хората свещи палат за по-големи гърди,ти се сърдиш че имаш в повече-ми дай малко и на мене![]()
има си операции за големи гърди и може наистина да е проблем защото са ми казвали че толкова тежат,че ти се разваля стойката и ходиш изгърбена,питай някъде за операция-но помисли-НАИСТИНА ЛИ ИСКАШ да ги махнеш????????
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
За първи път чувам някой,който да се оплаква от голям размер на бюста![]()
Ти знаеш ли колко жени си мечтаят за големи гърди,знаеш ли какво правят,за да постигнат желания резултат,само,за да са харесвани...
Какво ти пука,че само там гледат...нима това е лошо?
Чувствай се секси
oooooooooo kvi sa teia gluposti
!!!MILIONI HORA DAVAT KUPI6TA PARI ZA DA SI NAPRAVIAT PO GOLEMI GURDI,A TI GO IMA6 KATO DAR OT PRIRODATA I PAK SE OPLAKVA6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]()
![]()
![]()
Olele kak iskam i az da imam golemi gurdi....Kato gi ima6 izpolzvai gi ne gi krii.Kakto bqha kazali po nagore-gurdite otvarqt vrat!
A i ne hodi bez sutien za6toto ina4e moje da ti uvisnat!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ето...това беше на мястоПървоначално написано от Sabrina27
Щом си на 14 с големи гърди, 100% си дебела. Отслабни, така ще е и по-здравословно за теб, ще изглеждаш и по-добре, а и ще ти се смалят гърдите, каввото е твоето желание.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Aue Pepi,stiga molq te.Ima izklucheniq..imam nqkolko priqtelki,koito sa po 175/50 , izglejdat perfektno i nosqt 80D ...
Mejdu drugoto ima mnogo momicheta s golemi gyrdi(po moe nabliudenie).Neshto nenormalno ima v nasheto pokolenie![]()
80 ако са големи гърди...Първоначално написано от FlowerinesS
Под големи гърди разбирам на 95 гръдна. Това при талия 60 естествено имат само 1 на 10000 момичета.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
пепи, тя иска дакаже не че гръдната им е 80, а размерът на сутиена.
прави си сметка щом чашката е размер Д...
Не съм наясно с чашките... ама питах и ме съмнява дълбоко 175/50 с чашка D.Първоначално написано от drawers
6to be pepi ti kuv razmer sutien nosi6?gledam 4e si mnogo navutre v ne6tata.a ina4e abe vie ne sprqhte be.vsqko mnenie e kato predi6noto,samo 4e malko po drug na4in izrazeno.edno ne6to kazano 100 puti.a otnosno taq s golemite combi-otslabni kakto kaza penio po-gore si debela hodi malko na fitnes kvo sedi6 samo pred komputara i po kafetata.
Нося този на майка ти, по времето на любовната игра с нея.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ei pepi da znae6 4e ne iskah da te obidia,samo malko se po6eguvah,ina4e ti izglejda ima6 nai-mnogo mozuk ot tuk prisustva6tite![]()
е да, доста нереално звучи висока, 50 килограма, а с чашка Д и то няколко такива момичета.