.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как се сваля едно момиче?

Пускам темата от името на брат ми, който ме помоли ( да не ме помислите за обратна ) . По въпроса няма да споделям нищо, очаквам момчетата да му споделят някой трик!
    Истината е, че е малко по-чувствителен човек, няма много приятели, и не че го обиждам, но не е от най-привлекателните типове... тоест е с наднормено тегло, и доста го тероризират в училище... Пада си по книги, и в интерес на истината е имал само една приятелка, която много яко се беше изгаврила с него и тя го напусна, след като го използва много гадно... и от тогава много се нарани, но все така си е наивен :/
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Голям фен
    ем тва е гадно
    ама сигурно някоя ако го съжели примерно
    никой не е роден красив все пак преди 3-4 год бях почти нещо такова
    закачаха ме в училище не се подържах много и не излизах много бях пооо простичак
    1 лято ми скимна че ще се променя и че няма да се оставя да си умря мухал
    записах се на бокс и на карате тренирах яко почнах така да оформям релеф смених гардероба почнах да се гейлосвам някви такива ко друго беше абе тва главно и ся имам си приятели уважават ме а ако не ми беше скимнало щях да съм си мухал

Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    ем тва е гадно
    закачаха ме в училище не се подържах много и не излизах много бях пооо простичак
    записах се на бокс и на карате тренирах яко почнах така да оформям релеф смених гардероба почнах да се гейлосвам някви такива ко друго беше абе тва главно и ся имам си приятели уважават ме а ако не ми беше скимнало щях да съм си мухал
    Това в България да има състрадателни момичета не е много често. Аз съм такова момиче, и понякога доста съжелявам примерно когато някой по-голям или по-силен бие беззащитен човек. Това е гаднярско. И винаги се опитвам да помогна, дали ще е с думи, или със зъби и нокти (колкото и смешно да звучи)
    Преди беше ходил на карате, но нямаше видим успех. Ходеше към година и нещо, но нямаше промяна във фигурата му, въпреки че караше на диети и не ядеше месо, само зеленчуци и на салати караше. Всеки ден излизаше, упражнения, беше непрекъснато навън с колело, караше, и беше много активен. Аз винаги се опитвам да го окуражавам, но мисля че е загубил вече желание... А и той знае че има дебели кости, и пак не вярва...
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Повече от фен
    ami po dobre ti kato kato sestra pogovori s nego i mu obqsni nqkoi ne6ta... kaji mu kak na momi4etata 6te im haresa da badat svalqni.... i ako ima tolkova golqm problem s tegloto -pomogni mu....pak i ima momi4eta koito haresvat zakraglenite mom4eta...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MqY_MqY_f
    ем тва е гадно
    Това в България да има състрадателни момичета не е много често. Аз съм такова момиче, и понякога доста съжелявам примерно когато някой по-голям или по-силен бие беззащитен човек. Това е гаднярско. И винаги се опитвам да помогна, дали ще е с думи, или със зъби и нокти (колкото и смешно да звучи)
    Преди беше ходил на карате, но нямаше видим успех. Ходеше към година и нещо, но нямаше промяна във фигурата му, въпреки че караше на диети и не ядеше месо, само зеленчуци и на салати караше. Всеки ден излизаше, упражнения, беше непрекъснато навън с колело, караше, и беше много активен. Аз винаги се опитвам да го окуражавам, но мисля че е загубил вече желание... А и той знае че има дебели кости, и пак не вярва...
    това са костите и хрощялите го бях писал обаче от това няма щембе примерно ем нз кво може да се направи те много жени гледат фигурата и да не си красив според мене ако се подържаш можеш да компенсираш тва което ти е дала майка ти примерно аз не съм баш красив ами съм чаровен просто тряба да го открие и да го подчертае тва

edit : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35704 ето я темата

...

благодаря за помоща

Аз мога да предложа една не много полезна, не гадна...и мнооого ефикасна диета...не от личен опит, но познавам един пич, който отслабна много...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    Аз мога да предложа една не много полезна, не гадна...и мнооого ефикасна диета...не от личен опит, но познавам един пич, който отслабна много...
    ти май не си добре я прочети линка който дадох и пак кажи
    не знам диета за смаляне на костите

оу...

Голям фен
    оу...
    ама според мене тва може да се поопрай доста яки тренировки може ако направи лек релеф тея дебелите му кокали да изглеждат като мускулна маса ама тряя да се дадат пари за добавки

Сигурно е така...

Guest
    Всяко тяло си има своите грижи ! Не може току така да се свалят килограмите, ако направиш така и изведнъж стане, то знай, че ще има проблеми с мускули и т.н. Всеки един организъм се нуждае от храна, но в нормите. Накарай брат си да се промени, да ходи усилено на тренировки, малко джогинг, фитнес, лека атлетика и т.н. Той има и един плюс - това, че като е с наднормено тегло, ако ходи на фитнес и е постоянен, ще има по добро тяло, по развити мускули и т.н. Да намери някоя компанийка с която да се събира. Да промени външния си вид (малко гел тва онова) и всичко друго ще започне само да става. Трябва постоянство..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си