Ами зависи при кой зъболекар ще си. Аз съм от Казанлък и моите струват 800 лв общо за двете челюсти. Зъболекарката ми е много добра, много хора са били при нея и зъбите им са идеално наредени и нямат проблеми. Така че разпитай в твоя град има ли добри ортодонти, които вземат по-евтино, защото високата цена не е гаранция за качество, казвам ти го от личен опит. Аз 5 години ходих при един доцент в Пловдив и накрая се оказа, че той въобще не е провеждал лечението правилно, две зъболекарки го казаха.
Ако си от Казанлък, потърси Матева, казвам го за всичик, които искат да си слагат брекети.
Брекетите въобще не пречат на любовния живот, на мен даже ми отиват и аз много се харесвам. Ходя си винаги усмихната, откакто сложих брекети също. Всички ми казват, че изглеждам добре.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
nai-dobriat ortodont v bulgaria i na balkanskia poluostrov e doctor Mutaf4ievПървоначално написано от Анонимко
vsi4ki ortodonti go znaiat,toi e nai dobriat ama zima 3000 lv samo za breketite 6inite se pla6tat otdelno
awe pichove az sam mujko i mn se kefq na macki s breketi adski sa gotini spored men nz shto si mislqt che sa grozni ili se sramyvat da gi nosqt adski ste gotini we makar che ne vseki gi odobrqva az mn se kefq na takiva macki![]()
Moite breketi gi slojih na 20 godini i ve4e 1 godina gi nosq i zubite sa mi absolutno pravi ot dolu i ot gore . No trqbva da gi nosq pone o6te edna demek ob6to 2 stavat za da ostaneli taka i nqmam tarpenie da gi mahna ve4e a sled tova mi kazaha 4e vmesto guma 6te mi slojat ot vutre6nata strana na zubite
nqkakvi ji4ka zalepena sus silikon koq nqma da se vijda i 6te se nosi postoiqnno nqkolko meseca .Mislq 4e tova e po dobriq variant ot kolkoto da se slaga guma .
1.темата е стара.Първоначално написано от sasheto0o
2.ние откъде да знаем?да не сме ясновидци?може пък захапката ти да не е правилна и да й трябва още време..питай ортодонта си тука никой не може да ти каже със сигурност![]()
Cruel Intentions
dai ne6to telefon ako moje 4e i az trqbva da slagam breketi pak izglejda osta evtino plsПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ортодонта ти не ти ли обясни?! Ако си мислиш че се махат веднага щом ти се подредят зъбите си в огромна грешка...Защото ако се подредят и ги махнеш веднага,ще си върнат много лесно старото положение...Първоначално написано от sasheto0o
Мойте зъби се подредиха след няма и 3 месеца,а ги нося вече повече от година и половина.
А и друг е въпроса че за теб може да са идеални,но ортодонта да вижда и някой други нередности.
Аз носих брекети и беше по 1000лв на челюстНо навсякъде е различно има и по-скъпи
az imam breketi samo na gornata 4elust i est znam 4e ne se svalqt vednaga sled kato se podredqt z1bite. prosto iskah orientirov14no o6te kolko vreme 6te gi nosq![]()
хмм и аз сега съм с брекети,и долу и горе (така де и на долната и на горната челюст)![]()
не ми се нравят много тия метали в устата ми ама..фо да се прави![]()
таа моите струваха към 2000 и нещо лева..
аз ходя при Хаджипанайотов,в Хасково![]()
Аз носех само отгоре.Носих ги година и половина.Ммм мисля,че излезе около 800-900лв.С брекетите ми беше много по-добре отколкото с шините,които несех преди това.Сега нося шини само за няколко нощи в седницата,за да се поддържа ефекта докато челюстта расте.Аз ходех при Ц.Иванова,София.Страшно съм доволна![]()
Първоначално написано от dark_wings
i az hodq pri neq . mn e dobra![]()
zdraveite hora az shte si slagam breketi sled vreme no da pitam za minimalna cena na cvetnite(za dve 4elusti) aa i pri koi doktor(adres4e)
Пише се на кирилица бе хора ще ти заклю4ат тематаПървоначално написано от vanesa_depp
Това което не ме убива ме прави по - силна !
„Първоначално написано от will99
като за начало можеш да кажеш от къде си
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Няма цветни брекети!Първоначално написано от will99
Върху металните има цветни ластичета. Ако си от София ти препоръчвам Лаура Андреева.
Ако искаш повече инфо ми пиши на ЛС
![]()
Значи, вчера ми сложиха брекети. Щеми струва цялото лечение около 1080 лева на горната и долната челюст! Аз долу нямам проблем, но зъболекарят ми каза ,че ще ми сложи след месец и на долната челюст! Сега имам ужасни болки ,дори хляб не мога да захапя. Но ми каза ,че всичко ще отмине за 1 - 2 дена докато ги свикна!
И к'во !?
От толкова теми за брекетите, не успя ли да извадиш тази,с повече скорошни мнения !?
Погледни само откога е тази ....![]()
Big or small, lies are lies!
Можеш ли да ми кажеш къде се намира този ортодонт?Първоначално написано от Анонимко
2006
Hostis Honori Invidia