.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: breketi

Ами зависи при кой зъболекар ще си. Аз съм от Казанлък и моите струват 800 лв общо за двете челюсти. Зъболекарката ми е много добра, много хора са били при нея и зъбите им са идеално наредени и нямат проблеми. Така че разпитай в твоя град има ли добри ортодонти, които вземат по-евтино, защото високата цена не е гаранция за качество, казвам ти го от личен опит. Аз 5 години ходих при един доцент в Пловдив и накрая се оказа, че той въобще не е провеждал лечението правилно, две зъболекарки го казаха.
    Ако си от Казанлък, потърси Матева, казвам го за всичик, които искат да си слагат брекети.
    Брекетите въобще не пречат на любовния живот, на мен даже ми отиват и аз много се харесвам. Ходя си винаги усмихната, откакто сложих брекети също. Всички ми казват, че изглеждам добре.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    брекетите изправят много бързо зъбите а шините по бавно 1380евро струва комплекта не се ходи на зъболекар а на ортодонт на ул,бузлуджа има ортодонт казва се д-р Луис може и на разсрочено плащане най-много се носят 1г6м зависи от снимките какво ще покажат там е най-добрият ортодонт в цяла софия може би и в българия
    nai-dobriat ortodont v bulgaria i na balkanskia poluostrov e doctor Mutaf4iev
    vsi4ki ortodonti go znaiat,toi e nai dobriat ama zima 3000 lv samo za breketite 6inite se pla6tat otdelno

thing about you
    Guest

...

awe pichove az sam mujko i mn se kefq na macki s breketi adski sa gotini spored men nz shto si mislqt che sa grozni ili se sramyvat da gi nosqt adski ste gotini we makar che ne vseki gi odobrqva az mn se kefq na takiva macki

DobroRuse
    Guest

breketi

Moite breketi gi slojih na 20 godini i ve4e 1 godina gi nosq i zubite sa mi absolutno pravi ot dolu i ot gore . No trqbva da gi nosq pone o6te edna demek ob6to 2 stavat za da ostaneli taka i nqmam tarpenie da gi mahna ve4e a sled tova mi kazaha 4e vmesto guma 6te mi slojat ot vutre6nata strana na zubite
    nqkakvi ji4ka zalepena sus silikon koq nqma da se vijda i 6te se nosi postoiqnno nqkolko meseca .Mislq 4e tova e po dobriq variant ot kolkoto da se slaga guma .

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    zna4i az nosq breketi ve4e ot 5 meseca i z1bite ve4e sa mi podredeni idealnno, no vse o6te ne s1m gi svalila . Za6to ???
    1.темата е стара.
    2.ние откъде да знаем?да не сме ясновидци?може пък захапката ти да не е правилна и да й трябва още време..питай ортодонта си тука никой не може да ти каже със сигурност

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на girl4eety
    Аз съм носила брекети и ще ти кажа:

Сложих ги на 11. Гледай да побързаш,защото първо по-лесно се изправят зъбите,второ-пречат на любовния живот,а когато си по-малка не мислиш за това чак толкова.

Брекетите изправят по-бързо и изпраявят самите корени...

Носих ги 1г и 2 месеца и сега зъбите ми са си абсолютно прави.

И ми струваха 700 лв само на горните зъби.
    Ако искаш,ще ти кажа къде се намира зъболекарката ми,тя е много внимателна и повярвай,това е много ниска цена за брекети!
    dai ne6to telefon ako moje 4e i az trqbva da slagam breketi pak izglejda osta evtino pls
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    zna4i az nosq breketi ve4e ot 5 meseca i z1bite ve4e sa mi podredeni idealnno, no vse o6te ne s1m gi svalila . Za6to ???
    Ортодонта ти не ти ли обясни?! Ако си мислиш че се махат веднага щом ти се подредят зъбите си в огромна грешка...Защото ако се подредят и ги махнеш веднага,ще си върнат много лесно старото положение...

Мойте зъби се подредиха след няма и 3 месеца,а ги нося вече повече от година и половина.

А и друг е въпроса че за теб може да са идеални,но ортодонта да вижда и някой други нередности.

Аз носих брекети и беше по 1000лв на челюст Но навсякъде е различно има и по-скъпи

az imam breketi samo na gornata 4elust i est znam 4e ne se svalqt vednaga sled kato se podredqt z1bite. prosto iskah orientirov14no o6te kolko vreme 6te gi nosq

хмм и аз сега съм с брекети,и долу и горе (така де и на долната и на горната челюст)
    не ми се нравят много тия метали в устата ми ама..фо да се прави
    таа моите струваха към 2000 и нещо лева..
    аз ходя при Хаджипанайотов,в Хасково

Голям фен Аватара на dark_wings
    Аз носех само отгоре.Носих ги година и половина.Ммм мисля,че излезе около 800-900лв.С брекетите ми беше много по-добре отколкото с шините,които несех преди това.Сега нося шини само за няколко нощи в седницата,за да се поддържа ефекта докато челюстта расте.Аз ходех при Ц.Иванова,София.Страшно съм доволна

Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Аз носех само отгоре.Носих ги година и половина.Ммм мисля,че излезе около 800-900лв.С брекетите ми беше много по-добре отколкото с шините,които несех преди това.Сега нося шини само за няколко нощи в седницата,за да се поддържа ефекта докато челюстта расте.Аз ходех при Ц.Иванова,София.Страшно съм доволна

i az hodq pri neq . mn e dobra

zdraveite hora az shte si slagam breketi sled vreme no da pitam za minimalna cena na cvetnite(za dve 4elusti) aa i pri koi doktor(adres4e)

Повече от фен

Re: breketi

Цитирай Първоначално написано от vanesa_depp
    nqkoi moje li da mi kaje kolko g/d struva postavqneto na breketi .mn 6te sym vi blagodarna,ako mi pomognete.mersi predvaritelno
    Пише се на кирилица бе хора ще ти заклю4ат темата
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Цитирай Първоначално написано от will99
    zdraveite hora az shte si slagam breketi sled vreme no da pitam za minimalna cena na cvetnite(za dve 4elusti) aa i pri koi doktor(adres4e)

като за начало можеш да кажеш от къде си
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от will99
    Няма цветни брекети! Върху металните има цветни ластичета. Ако си от София ти препоръчвам Лаура Андреева. Ако искаш повече инфо ми пиши на ЛС

Брекети

Значи, вчера ми сложиха брекети. Щеми струва цялото лечение около 1080 лева на горната и долната челюст! Аз долу нямам проблем, но зъболекарят ми каза ,че ще ми сложи след месец и на долната челюст! Сега имам ужасни болки ,дори хляб не мога да захапя. Но ми каза ,че всичко ще отмине за 1 - 2 дена докато ги свикна!

Мега фен Аватара на vagarious
    И к'во !?
    От толкова теми за брекетите, не успя ли да извадиш тази,с повече скорошни мнения !?
    Погледни само откога е тази ....
    Big or small, lies are lies!

Аз съм носила брекети и ще ти кажа:

Сложих ги на 11. Гледай да побързаш,защото първо по-лесно се изправят зъбите,второ-пречат на любовния живот,а когато си по-малка не мислиш за това чак толкова.

Брекетите изправят по-бързо и изпраявят самите корени...

Носих ги 1г и 2 месеца и сега зъбите ми са си абсолютно прави.

И ми струваха 700 лв само на горните зъби.
    Ако искаш,ще ти кажа къде се намира зъболекарката ми,тя е много внимателна и повярвай,това е много ниска цена за брекети!
    Можеш ли да ми кажеш къде се намира този ортодонт?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    OMG!
    ТЕМАТА Е ОТ 2006!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2006
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми