Jenkar i igrach e, no me prevlicha- kakvo da pravia?
Privet na vsichki.
Iskam da spodelia s vas i da vi pomolia za suvet na problemut mi(to ne e problem, no kakto i da e).
Edna vecher biah v chata i po edno vreme momcheto za koeto shte govoria- R. se vkluchva i mi izprashta suobshtenia. Toi e na moiata vuzrast-17 god, v susednia klas. S nego ne se poznavame mnogo dobre- na "zdrasti" sme. Toi si pada jenkar, i e ot tezi "loshite" momcheta. Neznam zashto, no me prevlicha. A puk i toi e strashen sladur, no se zakacha s kaji rechi vsiako momiche- jenkar. Ta v chata mi pishe:"Utre neka se sreshtnem zad uchilishteto v 11:30" I az go pitam zashto, i toi"Niama da ti kaja". I az go pitam da mi namekne malko za kakvo da otida. I toi pishe"Sex i Narkotici". Posle pak mu kazvam da mi namekne poveche, i toi pishe" E,veche si izpusna shansa". Posle mi vika "Ako si dobro momiche, ne triabva da se zaburkvash s men", sushto kazva "Mnogo dobre moga da se celuvam". I tova beshe v chata. Ne otidoh na sreshtata. Kato go vidia v u-shte pak se zakacha s men, no i s drugi. Toi pochti ne idva na daskalo, mnogo cheto biaga.
Neznam kakvo da pravia. Znam che e jenkar i igrach, znam che tova ne e hubavo, no puk niakaksi toi me prevlicha. I az neznam zashto. Kajete si mnenieto molia vi se, kakvo da pravia, che sum i mnogo oburkana. Kak da se durja s nego, kakvo da mu kaja, pls daite suveti.
Mersi i me izvinete za dulgia post.