.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

prejdevremenna eqkulaciq

Kajete mi pove4e za prejdevremennata eqkulaciq plssss!!!

Guest
    G-spot :P

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    shti kajem,ama kakvo tochno iskash da znaesh poveche???

ami zna4i problema e sledniq!!!zabelqzla sam 4e priqtelqt mi otdelq nqkakvi te4nosti v mn malki koli4estva po vreme na erekciq i nz tova sperma li e ili ne i trqbva li da me pritesnqva!!!4etoh ne6to za nqkakva prostatna te4nost i 4e ne bila opasna ma nz!molq vi kajete mi tova prejdevremenno praznene li e ima li v tazi te4nost spermatozoidi i kakvo vuob6te e tq!!!plsss

Преждевременна еякулация, мила, е нещо съвсеееем съвсеееем различно от това, което ти си представяш! Преждевременната еякулация е проблем, при който мъжът свършва за много кратко време!

Това, което се отделя от пениса на приятеля ти по време на ерекция е секрет, служещ за "смазка" и не съдържа сперматозоиди!

Малко преди да свърши от пенисът може да се отдели предякулационна течност, 2% от чието съдържание са сперматозоиди!

това е секрет от каупъровите жлези; на вид е прозрачен, а на вкус - няма вкус, готино е

тялото го отделя като смазка за спермата, която ще потече по-късно по време на изпразването.

ooooo yes mn vi blagodarq naistina mn mersi!uspokoihte me mn i mn mi pomognahte!!!4udesni ste

Мега фен
    Изобщо не е смазка за спермата, а е смазка за проникването.

`Death`Whore`, моляте не говори глупости особено след като някой вече е дал точен отговор на въпроса.

вземи прочети какво пише тука http://www.phoenix5.org/glossary/bul...al_glands.html

http://www.zachatie.org/modules.php?...icle&artid=146

Guest
    A normalno li e da se poqvqva chesto tazi technost. V smisyl na men mi se poqvqva sigurno 3 min sled kato mi se vyzbude penisa

Guest
    Syshto taka sled kato sym bil vyzbuden da kajem 4-5 min, kato mi spadne sled okolo 1-2 min se izliva tazi technost ot penisa mi. Tova ne e sperma nali ? :P

кое е нормално и кое не е трудно да се каже.
    при мене например не се появява всеки път но не мисля че не е нормално.

след като тази течност така или трябва да излезе преди спермата значи би трябвало да е съвсем в реда на нещата да започне да се отделя след като си се възбудил.

не, не е сперма. и при мене се случва след като съм бил надървен известно време и да изтече по-късно дори след като ми е спаднал.

Doro
    Guest

При приждевременна еякулация

Това е проблем, който понякога отшумява с времето. За по-добър ефект можете да използвате крем Петасин, който съдържа естествени съставки и е приложим при такива състояния. www.petasin.de.ms

Фен
    Град
    plovdiv
    tazi te4nost sadyrja spermatozoid4eta v mnogo malko koli4estvo i ot tqh edva 10% sa sposobni da napravqt belqta ama ako sq nqkoi karak sa si napalno dostata4no
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Syshto taka sled kato sym bil vyzbuden da kajem 4-5 min, kato mi spadne sled okolo 1-2 min se izliva tazi technost ot penisa mi. Tova ne e sperma nali ? :P
    не е бе пич смазка е
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Tifoz
    Guest

Re: prejdevremenna eqkulaciq

Da be kajete kak da se spravim s toq problem.Prejdevremennata Eqkulaciq?

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си