.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    love:)
    Guest

kakvo trqbva da napravi edno momi4e da go zabelejat otnovo

help

Супер фен
    Намери си друг!Няма смисъл да се връщаш назад (няма тръпка).

Ama da te zabeleji staro mom4e ili da pravi6 vpe4atlenie po princip,da se otkroqva6 ot ostanalite!
    1) Ako e staro mom4e, ami prosto ti trqbva da se seti6 kakvo mu e haresvalo i t.n.t i da go pravi6! Ama spored mene ne si struva!
    2) Poprincip v kompaniq! Xmmm.V tozi slu4ai ne e dobre da se priob6tava6 kam grupata ami da pokaje6 ne6to novo interesno! No ako ti e po-lesno stani kato tqh taka pone 6te se priob6ti6 dokato re6i6 ko da pravi6!
    And after you say so many words,
    There soon are no more to describe how it feels,
    Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiki_kokova
    Ama da te zabeleji staro mom4e ili da pravi6 vpe4atlenie po princip,da se otkroqva6 ot ostanalite!
    1) Ako e staro mom4e, ami prosto ti trqbva da se seti6 kakvo mu e haresvalo i t.n.t i da go pravi6! Ama spored mene ne si struva!
    2) Poprincip v kompaniq! Xmmm.V tozi slu4ai ne e dobre da se priob6tava6 kam grupata ami da pokaje6 ne6to novo interesno! No ako ti e po-lesno stani kato tqh taka pone 6te se priob6ti6 dokato re6i6 ko da pravi6!
    ami staro gadje e s koeto sam hodila vda pati pls kajete kakvo to4no da naprava

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    два пъти?!Ясно...Я кажи,втория път тръпката беше знаечително по-малка нали!?....Представи си третия път каква ще е....(няма да я има изобщо).Не мисля,че си заслужава вече...Успех,все пак!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз пък не мисля, че не си заслужава
    ако го обича,защо да не иска да е с него?!
    тръпка няма да има,ако няма и любов
    какво да направиш... ти знаеш той какво е харесвал в теб,нали ?
    просто .. бъди себе си,дръж се приятелски с него, но не му се натягай... ако ви е писано отново ще сте заедно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    два пъти?!Ясно...Я кажи,втория път тръпката беше знаечително по-малка нали!?....Представи си третия път каква ще е....(няма да я има изобщо).Не мисля,че си заслужава вече...Успех,все пак!
    vtoriq pat ima6e trapka toi se darje6e po dobre no izvednaj mi servira 4e iska da skasame

Guest

p

hora pls pomognete mi imam nujdaaaa

Guest
    exoooooooooooooooo molq vi spe6no e

teditoo(sheep)
    Guest
    1)Трябва да си естествена:
    2)Трябва да си спокойна и да владееш положението, каквото и да виждаш пред очите си(че той е с друга и т.н)
    3)Запазваш самообладание, забравяш кой е и какво ти е причинил, държиш се с него все едно ти е приятел и си държиш на него:

Тогава той ще си каже:"Я, я гледай тази!Ква е яка, аз я отрязах, а на нея не и пука!Трябва да си я върна, защото си заслужава!"
    Повярвай ми давам ти минимум 50% успех!Е, успех \/

Guest

Цитирай Първоначално написано от teditoo(sheep)
    2)Трябва да си спокойна и да владееш положението, каквото и да виждаш пред очите си(че той е с друга и т.н)
    3)Запазваш самообладание, забравяш кой е и какво ти е причинил, държиш се с него все едно ти е приятел и си държиш на него:

Тогава той ще си каже:"Я, я гледай тази!Ква е яка, аз я отрязах, а на нея не и пука!Трябва да си я върна, защото си заслужава!"
    iskam da te popitam a kogato primerno toi ne mi pi6e az da mu pi6a liii?

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    аз пък не мисля, че не си заслужава
    ако го обича,защо да не иска да е с него?!
    тръпка няма да има,ако няма и любов
    какво да направиш... ти знаеш той какво е харесвал в теб,нали ?
    просто .. бъди себе си,дръж се приятелски с него, но не му се натягай... ако ви е писано отново ще сте заедно
    i az mislq taka daje vtoriqt put pri mene be6e po vulnuva6t i to mnogo trupkata be6e po golqma ot seki drug put
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Tedi_sheep
    Guest

Re: love:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от teditoo(sheep)

iskam da te popitam a kogato primerno toi ne mi pi6e az da mu pi6a liii?
    Nedei mu pi6i v nikakyv slu4ai!Pravi se 4e ne te interesuva!Neznam za kakvo stava duma, za sms-i ili zapisma, ili v 4ata!Ako e v 4ata se zaribqvai s nqkoi tvoi pritel, no taka, 4e da se vijda s koi si pi6e6 i tva mom4e kato vidi malko ili mnogo 6te mu stane typo i 6te po4ne da se vry6tat iskri ot starite 4uvstva!Aide i uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си