- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- istinska lubov ???????!
abe postonno pishete 4e ste se vlubvali istinski po 1/2/3/4/5/6 pyti dori e kak razbrahte 4e e istinska lubovta vi spored men istinskata lubov e kogato ve4e spresh da tyrsish druga a ne 1 sedmica s edno mom4e i ve4e luda po nego .primerno i 4ovek se vlubva istinski samo 1 pyt ne pove4e moje kam tezi mom4eta ili momi4eta da ste izpitva li po silni 4uvstva dori i obi4 na ne istinska ako me razbirate ne mislite li 4e e taka ili az neshty sam v greshka l.......
а ти от къде знаеш че човек се влюбва само веднъж? да не би да ти дойде факс от джизъса?!
човек се влюбва толкова пъти колкото поиска - всеки е различен сам по себе си
"Целувка за лека нощ"
влюбвала съм се веднъж ...
бяхме заедно 8 месеца и малко ... ,не съм му изневерявала,бях си само и единствено с него..,не исках никой друг.. ,нямах нужда от друг...
скъсахме(направих неволна грешка) и вече менаха три месеца,но продължавам да го обичам и да искам да съм само с него...
не знам човек колко пъти се влюбва, но определено не мисля, че е само един път![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Искаш да знаеш - ами как лесно човек се влюбва под съзнателно въпрос на време е да го осъзнаеш.Познато ли ти е чувството когато ти се свие стомахчето като знаеш че ще видиш човека в когото си влюбена, когато се държиш малко глуповато а всъщност си много приказлив, когато времето лети адски бавно а знаеш че имаш среща с този човек, когато истръпнеш цялата... и т.н. Няма значение колко пъти ще се влюбиш, важното е да е отговорено на чувствата ти!Просто не се чуди а се влюби и ти за да разбереш още по добре!
Много усмивки от мен!
ami kato se zamislqПървоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
naistina e taka!az sega sym haresvala istinski 2-ma ama skysaxme zaradi greshki koga ot moq koga ot tqxna strana
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Можеш да се влюбиш много пъти,но да обичаш веднъж!Казвам го от опит
Рзбира се когато вече неможеш без него,когато ти изтръпваш като го видиш,искаш когато си в обятията му,този миг да не свършва никога...Искаш да си всеки миг с него,копнееш за него.......
Аз съм се влюбвала май 2 пъти !!!!
nemojete da razberete dali obi4ate nqkoi samo ot uskorenie puls predi sre6tata i tezi ne6tica.za6toto ako haresva6 nqkogo e normalno predi sre6tata da se valnuva6.istinskata lubov moje6 da useti6 kogato si s tozi 4ovek dosta dalgo vreme (govorq za period ot roda na godina-dve) i sled tova vreme vse o6te ne gubi6 interes,ima q trapkata,ima go valnenieto kakto v na4aloto.Znae6,4e sled tozi period za tozi 4ovek bi napravil/a vsi4ko,naistina vsi4ko...tova e lubovtaaz q izpitah i prodaljavam da i s eradvam
Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
На това мнение съм и аз.Въпреки,че досега не съм се влюбвала...предполагам,че има само една истинска лююбов..но не мога да го потвърдя![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абсолютно съм съгласна!Влюбването е едно - може да се влюбиш 1000 пъти ако искаш,но любовта е съвсем друго!При влюбването човек е като сляп - смяташ,че този,в който си се влюбила е най-добрия,най-перфектния и т.н.При любовта знаеш много добре недостатъците на половинката си,но го приемаш такъв какъвто е и продължаваш да го обичаш,въпреки тях!Влюбването е като сън - всичко е идеално и ти се вижда като в приказка.Истинската любов,обаче си има своите трудности,изпитания,пробле ми,които само двама истински влюбени хора могат да преодолеят,при това заедно,не всеки сам за себе си!Точно при тези изпитания се разбира доколко е било любов и доколко - влюбване!Защото любовта дава сили на двама души да се борят!Ако не е достатъчна любовта всичко се разпада и си остава едно минало влюбване!Любовта устоява,докато влюбването е временно състояние!От това можеш да си извадиш изводи защо толкова хора твърдят,че са се влюбвали ,както казваш, по 6-7-8 пъти, както и доколко това е било истинска любовПървоначално написано от sexy_dizzy
![]()
НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...
Tови въпрос отговор няма просто искам да чуете една моя любима стара българска песен казва се : Тим От Дим - Любовта ти може да се купи !!! хахахах
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Evalata Macka!!!!! Postoqnno im go govorq tova na moite priqteli..
Absolutno sushtite dumi.. Ama te Ne Ta Ne.. !
Vlubeni Bili ..
Aue otkachen narod. .))
Az puk ne sum se vliubvala dosega...![]()
Silno privurzana Da..no vliubena vse oshte ne sum bila.. .![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Как да е само веднъж в живота........ А з сапунки не гледам. Всеки път когато съм с някой, значи го обичам, във всяка връзка давам всичко(от гледна точка на чувства), защото иначе няма смислъл. А това бил само един никога повече няма да обичам след него......... глупости . Ами ако се откажа от любовта значи се отказвам от живота. Няма по-хубаво нещо от чувството , че обичаш и си обичан.
Незнам дали е само веднъж,но засега съм обичал и продължавам да обичам само едно момиче......... По нататък ще видим
![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif
Чак влюбена не съм била...все съм си мислила,
че обичам някой,ама после.....съм забравяла за
него.....срещала съм друг и така![]()
Ми не знам дали истинската любов е само 1,
ама не мисля,че е така,щото все пак,ако
човек не може да я задържи не значи,че трябва изобщо
да се отказва да обича и да бъде обичан!!!![]()
Аз поне по едно време бях се съвсем отказала и
си викам "няя такова нещо кат любов" и
като ме питат пак така,ама сега
гледам по-оптимистично![]()
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
oo opredeleno moje da se vlubvash mnogo puti no da obichash istinski samo vednuj
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
opredeleno ne se vliubva samo vednuj no ne e i kolkoto puti si poiska 6oto tova ne pita,no istinskata liubov e samo vednuj i netrqbva da ispuska6 6ansa si za6toto vtori put nqma da doide!!Първоначално написано от midnight...
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
а ти от къде знаеш че човек се влюбва само веднъж? да не би да ти дойде факс от джизъса?!
човек се влюбва толкова пъти колкото поиска - всеки е различен сам по себе си