.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    kotence_f Пуснато на: 01.05.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

eee tva gore be6e moe sexy_macka da znae6 )))))
    xixi misi milichka,celufki {{{}}}
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Виж ся от мъжка гледна точка щи кажем следното ...
    Начи тоя пич не те е смятал за чак такава приятелка щом те зарязва заради некфа уруспия ... проблема е там че явно ти си му се ... как да го кажа ... доверила прекалено много ...
    Мен ако питаш Той не заслужава да му бъдеш приятелка ...
    Лично аз имам повече приятелки от колкото приятели ... попадал съм в подобна ситуация веднъж ... просто не си заслужава да си тормозиш душата за някой който очевидно не те е заслужавал ...
    Ако те е имал за такава приятелка за какъвто приятел си го имала ти то значи те е обичал повече отколкото е обичал онази ... как и беше името ...
    След време ще остановиш че е скъсал с нея и се е хванал с друга ...
    Както се къзва .., Съжалявам но такъв е живота ... не винаго това което хвърчи се яде ... лошото е когато го научиш по трудния начин ...
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    ashly besnata Пуснато на: 01.05.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Barbaronka are da q bieme onaq pachavra da q vidime kak she se prai na vajna pred nas!!!Aa hora znam che nishto ne se opravq s boi ama...v tozi sluchei...
    hey mila blagodarq ti mnogo i na teb =)

nunki Пуснато на: 01.05.6 Заглавие:

sexy_macka написа:
    em blagodarq vi otnovo na vsichki nai-veche na [UN]HappY
    nemojem da si govorim i po tell-a zashtoto tq proverqva vsichko,dori vadi raspechatki na GSMa mu da proveri kfi SMSi i obajdaniq e poluchaval...
    naistina trqbva...prosto da chakm...
    a kolkoto do tova che mu lipsfm...da,lipsfm mu vchera se vidqhme zamalko v edin magazin tq go chakashe otvun i ttoi kaza "sujalqvam,ti naistina mn mi lipsfash" as ne kazah nishtu poglednah go i islqsoh....
    nemoga da govorq s priqtelkata mu zashtoto tq neiska da me vijda i me zaplashfa da me bei(makar che ne mi puka) prosto i as nqmam jelanie da govorq s neq,opitah i nqma da i se molq....

mnogo kofti se polu4ava s taq negovata toi ako naistina durji na teb 6te q ostavi az naprimer nqma da moga da izdurja taka nqkoi da mi vadi razpe4atki ot gsm-a i t.n. vij oba4e ako toi q zareje i pak stanete priqteli togava vnimavai za6toto s moeto gadje hodime 6 meseca i si4ko e perfektno ama mene me e mnogo strah da ne se skarame poneje predi da trugneme bqhme kato brat i sestra(kakto ti i tvoq fr)vnimavai mnogo za6toto ot priqtelstvoto do liubovta ima mnogo malka kra4ka kakto i ot liubovta do omrazata!!!
    kolkoto do tova koeto ti kaza....as veche bqh vliubena s nego(za nasha radost 1sedm.) smisl kazah mu kakfo ispitfm,toi ispirtfa sushoto km men...LIUBOV...no as si imam priqtel,toi si ima priqtelka i zatova zaedno vzehme reshenieto che shte e po-dobre da opravim vruzkite si a da ne se obvurzvame nie,zashtoto shte razvalim priqtelsfoto ni....i ne sujalqvam za tova reshenie... tochno sled 3dni obache ...veche toi ne beshe "moi" ....zagubih go i nz za kolko dulgo
    Imam nujda ot nego...a go nqma,sega se chufstfm sufsem sama i ako iskate mi vqrvaite no se chufstfm sufsem bezsilna sreshtu trudnostite koito jivota mi predlaga vsekidnevno...toi beshe moqta nai-golqma opora....
    lele mila mnogo kofti ti sega ima6 li si gadje???i ako ima6 obi4a6 li go ili obi4a6 toq tvoq "fr"??

Лилето
    Guest
    Виж миличка най-добре просто отиди и поговори с гаджето му,поговори и с него кажи му,че държиш страшно много на него и ако той ти е истински приятел трябва да разбере,че ти си нещо,което той никога няма да загуби.
    Обясни му,че щом гаджето му го кара да прави нещо такова значи не го обича истински!!!А и да ти кажа щом тя ревува от теб значи между тях двамата няма доверие,което хич не е добре!За да има истинска любов между двама души и по специално,за да има любов между тях то тогава гаджето му не бива да ревува и трябва да позволи той да се среща с теб...като приятели.
    Не трябва да се отказваш ако найстина държиш за него!
    Пожелавам ти всичко най-хубаво и най-вече късмет,мила не се предавай ако той все още държи много на теб значи би се отказал от всичко,за да ти бъде приятел!!!

P.S. Не съм прочела всички мнения прочетох само първото и се ужасих от нахалството на гаджето на приятеля ти!Надявам се да съм помогнала.
    Успех!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    blagodarq vi,sega shte otg na vuprosite vi i shte vi kaja kakfo stana snoshti ...
    1.Koi ot 2ta obichm >> emi gadjeto si,s koito sme zaedno veche 5meseca....kolkoto do priqtelq mi...emi as bqh vliubena v nego,toi v men sushto no prosto i dvamat ase zamislihme i reshihme da preodoleem liubovta edin km drug za da ne rasvalim priqtelstfoto si i sega go obichm mnogo,no kato priqtel...

snoshti....fkliuchi mi se v chata priqtelkata mu(Iwka) i zapochna da mi se izvinqva i t.n. no as i kazah samo "kolkoto i da mi se isvinqvash za men nqma znachenie,vajnoto e samo che Misho veche ne e do men,a as ne sm do nego,ako tolkova mn si go obichala to nqmashe da go otkusnesh ot men tochno sega kogato imashe nai-golqma nujda ot men(toi ima problemi,koito nqma da kazvam) Sled tova q popitah ima li neshto protif da budem priqtteli s nego i tq mi kaza "Imam,prosto revnuvm zashtoto vijdm che si po-hubava i po-dobra....taka che VIE NQMA DA BUDETE PRIQTELI...budi si priqteloka s men !!! Qsnu !?!?!"
    As ne i otg....i taka... mislq che poveche nqma da imam vuzmojnostta do men da ima takuf priqtel kato Misho.... Tq kaza che shte napravi fsichko vuzmojno toi da me namrazi,za da ne e s men kato skusat.... Zagubih i tozi put zavinagi
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Град
    sofia
    ne trqbva da se otkazva6 ot nego
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си