- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi beshe nai-dobriq mi priqtel.... Sega otnovo sm Sama.....
zdraveite....Otnovo imam nudja ot vashat apomosht i tozi put poveche ot fsqkoga![]()
Predi 1god si chatih s edno momche(Misho)zaposnahme se,no si ostanahme na "Zdr" ..a.s go haresfah i edin den reshih da mu go kaja....priqtelkata mu rasbra i mi kaza "Misho kaza che shte t ebie shoto super mn go drasnish" pochufstfah se zle i se otkazah...ne mu kazah che go haresfm...mina vreme(okolo 9meseca) i predi 2sedm nie se zachatihme,toi otnovo ima priqtelka(Iwka)...no stanahme nai-dobri priqteli...za 2sedm nie stanahme nerazdelni...Priqtelkata mu zapochna da revnuva i...zaplashi me che shte me bie ako ne go ostavq namira...As veche ne go haresfm,prosot nikoga nesm imala takuf fr kato nego...doveri hmus e,toi na men sushto...toi duji na men...Snoshti MIsho mi kaza(islisahme) "Iwka mi kaza ili da se skaram s teb i da ne sme veche fr ili kusame...as q obichm i..nemoga da posfolq da me ostavi..sujalqvam Alex...shte mi lipsfash,sujalqvam che i as te naranih,naistina sujalqvam" ...toi me pregurna as se rasplakah i si trugnahme...Ne si pishem veche...
Toi mi beshe istinski priqtel,tova e 1iq mi priqtel na koito se doverih bes dori da se zamislq...A toi,kato fsichki drugi me ostavi...
Nz kakfo da pravq,da se tkaja li ot nego...da go ostavq ili...nz... nz voubshte kakfo da pravq...![]()
Pomognete mi,Molq vi !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !