Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
em blagodarq vi otnovo na vsichki nai-veche na [UN]HappY
nemojem da si govorim i po tell-a zashtoto tq proverqva vsichko,dori vadi raspechatki na GSMa mu da proveri kfi SMSi i obajdaniq e poluchaval...
naistina trqbva...prosto da chakm...
a kolkoto do tova che mu lipsfm...da,lipsfm mu vchera se vidqhme zamalko v edin magazin tq go chakashe otvun i ttoi kaza "sujalqvam,ti naistina mn mi lipsfash" as ne kazah nishtu poglednah go i islqsoh....
nemoga da govorq s priqtelkata mu zashtoto tq neiska da me vijda i me zaplashfa da me bei(makar che ne mi puka) prosto i as nqmam jelanie da govorq s neq,opitah i nqma da i se molq....
mnogo kofti se polu4ava s taq negovata toi ako naistina durji na teb 6te q ostavi az naprimer nqma da moga da izdurja taka nqkoi da mi vadi razpe4atki ot gsm-a i t.n. vij oba4e ako toi q zareje i pak stanete priqteli togava vnimavai za6toto s moeto gadje hodime 6 meseca i si4ko e perfektno ama mene me e mnogo strah da ne se skarame poneje predi da trugneme bqhme kato brat i sestra(kakto ti i tvoq fr)vnimavai mnogo za6toto ot priqtelstvoto do liubovta ima mnogo malka kra4ka kakto i ot liubovta do omrazata!!!