.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А strange_ намерих ти тае-бо. Не знам дали е моето .. ама нали е тае-бо
    http://store1.data.bg/madwitch/video/
    Мерси Сега ще го дръпна и ще направя един бърз преглед
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    A moje li da dadete linkove s film4eta koito da ne sa ot data.bg 6toto ot tam ne6to ne mi se svalqt
    Pls mnogo spe6no mi trqbvat

Guest
    a nqkoi znae li dali v blagoevgrad ima tae-bo?

taebo_ani
    Guest

Tae bo - Varna

Здравейте, Днес съвсем случайно попаднах на този форум и исках да уточня за ефекта от Тае бо-то. Ако наистина сте решити да правите мускулна маса с тае бо няма да стане защото Тае бо е кардио аеробика, която стимулира изгарянето на мазнините, повишава тонуса ви и с нея единствено можете да орелефите тялото съответно мускулите си. виж. http://72.14.221.104/search?q=cache:...g&ct=clnk&cd=2
    За да се постигне желания ефект не е необходимо само да тренирате, а и да спазвате подходящия за вас хранителен режим. Повече информация за хранителните режими ще намерите в http://taeboani.spaces.live.com
    Самата тренировка зависи все пак от инструктора, но според мен би трябвало да протича по следния начин:
    1-ва част 30 мин загрявка и кардио упражнения (включени са основни ритници и удари от карате или бокс с аеробни упражнения). За да се постигне кардио ефект музиката трябва да е бързичка и да ви стимулира да играете с удоволствие.
    2-ра част 10 мин. упражнения с гирички за орелефяване на ръцете и стягане плюс разтягане.
    3-та част 10 мин. упражнения за дупе бедра (като цяло се набляга на проблемните зони при жените и са типични шейпинг упражнения за земя)
    4-та част 7 мин. се набляга на корема и всякакви варианти на коремни преси за орелефяване на корема и талията.
    5-та част 3 мин. си е за разтягане на корема и краката и за нормализиране на дишането с дихателни упражнения. Тренировката може да има продължителност от 1ч - 1:30ч.

Треничовки по тае бо има в ТИМ (Медицинския университет), Черно море (хотел Черно Море- на Мецанина) и Палах (залата на Пикадили до ХЕИ)

Да сподяля с вас, че тренировките при който и да е инструктор по Тае бо се различават от така добре познатите ни касетки на Били Бланкс по простата причина, че са по интензивни и по-натоварващи. В касетките са дадени основните упражнения но почти сигурно е, че всеки ги интерпретира и доукрасява по свой начин и прилага своя техника.

Съвета ми да задавате въпроси след тренировката да питате как се изпълняват правилно упражненията и т.н. защото при всеки е съвсем индивидуално. Ако имате контузии или проблеми с дишането или с теглото (бързо качване или сваляне на кг) Преди тренировката ги споделете на инструктора защото той като специалист може да ви посъветва.
    Не изтезавайте телата си, а с всяка изминала тренировка се старайте да изпълнявате правилно ударите и да помагате на тялото си бавно да влезе във форма. С течение на времето ще видите сами ефекта и се надявам да ходите на тренировки само за да поддържате фигурата и тонуса си. Ефект се наблюдава при всеки различно, но нормално е да се забележи след 2-я месец

Пробвайте и другите варианти на аеробика и си преценете коя тренировка ви допада най-много и отговаря на вашите изисквания. В крайна сметка важното е да се чувствате добре като играете и да сте тонизирани. Е май прекалих със съветите Ако има нещо питайте. ще се радвам да помогна.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    и вярваш че така ще отслабнеш...да да...

taebo_ani
    Guest

tae bo

Hehe ami az taka otslabnah be du6ata to4no sled 3-q mesec mi iz4ezna i celulita i kojata mi stana po gladka da ne govorim za relefa na korema i racete

Супер фен
    Град
    твоето легло=)

Re: tae bo

Цитирай Първоначално написано от taebo_ani
    Hehe ami az taka otslabnah be du6ata to4no sled 3-q mesec mi iz4ezna i celulita i kojata mi stana po gladka da ne govorim za relefa na korema i racete
    и колко пъти седмично си ходила

taebo_ani
    Guest

taebo-to

Zapo4nah 3 pati sedmi4no i sled 1-q mesec kato vlqzoh vav forma uveli4ih trenirovkite na vseki den t.e. 7 pati sedmi4no (kato si pozvolqvah nqkoi den da propusna). Zaradi trenirovkite se se6ta6 4e si opravih i rejima na hranene i sega se 4uvstvam dobre. Sega sam na 4 trenirovki sedmi4no za6toto mnojko mi doide i plaja i razhorkite ve4er i taebo-to. Napravo si e mania \/

Guest

Re: hey

v zala UNIVERSIADA V SOFIA IMA TAE BO PRI INSTRUKTORITE LIA I VLADI MNOGO SA DOBRI TRENIRALI SA PRI GRISHA TODOROV KOITO E NAI DOBRIA INSTRUKTOR PO TAE BO V SHTATITE ZA 2005 G PRI TIAH IMA VSEKI DEN ,V PONEDELNIK SRIADA I PETAK E OT 18 45H A VUV VTORNIK I 4ETVARTAK E OT 18h MNOGO SA DOBRI I BARZO SE SVALIAT KILA PRI TIAH ZALATA SE KAZVA IOVA SPORT TAM E FEDERACIATA PO SPORTNA AEROBIKA TIA SE PADA NA GARBA NA ZALA UNIVERSIADA TOVA E KV.GEO MILEV. LIA I VLADI PRAVAT 4UDESA TAM S TELATA NA MOMI4ETATA NIAMA DA SAJALIAVATE

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    А тъй като аз съм от Люлин и всички зали в София, които изредихт са ми много далече, можете ли да ми препоръчате някоя не толкова отдалечена, моля.
    mindscan

А според вас аеробика или Тае бо е по-добро за сваляне на няколко килца?
    Понеже аз сега ходя на аеробика обаче ме е страх да не стана много мускулеста....смисъл не знам....малко ме е страх....а пък само да тичам е много скучно
    Момиче съм

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    А тъй като аз съм от Люлин и всички зали в София, които изредихт са ми много далече, можете ли да ми препоръчате някоя не толкова отдалечена, моля.
    На околовръстния на Люлин, малко след тунела, има един спортен център - R5 се казва-има фитнес, зала за аеробика, басейн, футболно игрище.. Мисля че се провеждат часове по тае-бо.. А относно темата смятам, че комбинирата гимнастика например е за по-начинаещи.. след като се свикне с темпото на гимнастиката вече е ред на тае-бо-то, което си е по-изморително и по-ефективно за сваляне на килограми.. Плуването също е перфектен вариант.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Кака съм
    Tae-bo ти препоръчвам, Пилатеса е много бавен и скучен, а при Тае-бо се изразходва много енергия!
    +1

Понеже съм от малък град и няма нито пилатес нито тае бо,можете ли да дадете някакви клипчета за домашна обстановка
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на j_adore2
    Потърси в Замуна има
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Аз имам клипчето на Били Бланкс, но някой упражнения са ми адски трудни... примерно аз не мога да правя шпагат, а онея пичове на клипа правят всичко с лекота... и е много бързо, аз някой упражнения не мога да ги схвана за 3 секунди...

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Аз имам клипчето на Били Бланкс, но някой упражнения са ми адски трудни... примерно аз не мога да правя шпагат, а онея пичове на клипа правят всичко с лекота... и е много бързо, аз някой упражнения не мога да ги схвана за 3 секунди...

Това се мъчих и аз предималко и постоянно превъртах.
    Правила съм и йога и пилатес от клипчета,ама като,че ли от тае бото сам най-доволна. (интернет тае бо-то )
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ами дали има Тае-бо в НСА-то?? к0йто знае да пише..
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

Аз не съм от хората, които обичат да се занимават със състезателни спортове но тае бо-то много ми допада...дори ми стана хоби!Нямам търпение да отида на тренировка.Тренирам от сравнително скоро но забелязвам ефекта и най-вече го усещам!

Изборът зависи най-вече от това какъв тип си ти самата, какво натоварване предпочиташ, кое ще те кара да се чувстваш по-добре. Защото удоволствието при трениране е много важно нещо.
    Темата е леко стара ама нищо.

пробвала съм това в замунда, но упражненията са много динамични и бързи, не мога да ги схвана, не е работа за в къщи, иначе се потиш много, според натоварването, предполагам се отслабва много

Тае-Бо разбира се изключително динамичен и забавен начин за разпускане или отслабване . Резултатите идват много бързо , защото се горят по близо 800 калори на час . Пилатесът също е добър метод , но той е по-скоро за извайване на фигурата не изгаря подкожните мазнини и не е толкова натоварващ . По Фиеста Тв има една поредица от филмчета Методът пилатес и са нещо между пилатес и тае-бо много хубави , динамични и натоварващи , ако имаш възможност ги прави или си изтелги Тае - бо с Били Бланкс .
    Много се зарадвах , като видях подобна тема и желание за отслабване със спорт , с пот на челото ... наистина с физическо натоврване , което ще се отрази добре освен на фиурата и на здравето , а не поредния желаещ да отслабне с 10 кг. за 1 седмица като кара само на чай . Поздравявам те за желанието и пътят по който си тръгнал надявам се във форума повече хора да разберат ,че това е правилния начин . :
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си