.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Фен
    Град
    Еverywhere

Някой недостатъци!

Като цяло от няколко дена съм тук и горе-долу разгледах за какво става на въпрос!
    Според мен форума е доста неподреден!Наистина има доста информация и доста полезни неща,но няма подредба.Има нужда от доста нови раздели и доста неща като гледам се повтарят.Липса на редовно почистване и претрупване.
    Още нещо има нужда от постоянно пребитаване на модератор в някой от разделите!
    Но иначе форума ми допада.Доста е добър и виждам,че ще може да науча доста нови неща.Готин е но има нужда от малко подредба както казах!

Мега фен Аватара на machoka
    Добре дошла,

критикуваш, а не предлагаш решения?

Да чуем твоята 'версия' за 'оправянето' на форума

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Добре дошла,

критикуваш, а не предлагаш решения?

Да чуем твоята 'версия' за 'оправянето' на форума

Аз мога да ти я кажа:

Нови модератори, които ДА влизат във форума по възможност.
    Въвеждане на допустим език само кирилица
    Премахване на сичките "допълнителни правила" и слагане на едни, които ще важат и за модератори, и за юзъри, но и за администраторите. Правила, които да се спазват и за които да се наказва!

Мега фен Аватара на machoka
    По първото ще се помисли най-вероятно.
    Второто - абсурд на този етап.
    Кои 'допълнителни' правила, я внеси малко яснота, ако не се заключи темата.

Модератори случайни няма - правила за тях и да има, повярвай ми, не ги нарушават. За админи правила не може да има, тъй като те ги пишат, те 'определят' правилата. . И какво ще стане ако ги 'нарушат', ще се самобаннат?

Мислиш в грешна посока - 'ръководството' на сайта не се нуждае от правила - то ги създава, за да бъде на вас - потребителите по-лесно и по-приятно и ползотворно пребиваването тук.

Поради необоснoвани искания, не аргументирани критики и повдигането на въпроси, които вече са обсъждани и има крайни решения по тях, темата ще бъде заключена.
    Благодаря!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си