.

Виж резултатите на анкетата: bihte li obiknali 4ovek koito ne ste vijdali?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

24 37,50%
  • ne

40 62,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен
    Град
    :)

Re: kakvo mislite za ...

Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Цитирай Първоначално написано от enjoy_the_party
    zna4i ideqta e takava .. iskam da razbera mnenieto na pove4e hora.bihte li mogli da se vliubite v 4ovek koito izobshto ne ste vijdali?demek vruzka po 4ata ii shte se radvam ako spodelite mnenieto si za tezi vruzki.ii oshte neshto kakvo mislite za horata koito imat takava?bihte li imali?
    Това,казано с една дума е голяма тъпотия.Как може да се влюбиш в някой,който никога не си виждал?Щом всичко е започнало по чата,това в много случаи може да означава,че този,в когото си се "влюбил/а" не е всъщност такъв за какъвто се представя.Това да кажеш,че си влюбен в някой,който не си виждал е пълен абсурд!А и какво може да представлява една така наречена "връзка" по чата???Тва може ли да бъде връзка изобщо?За хората,които имат такива "връзки" мисля,че са много заблудени душици,ама кво да се прави,техен си проблем.Аз не бих се занимавала с такива глупости.Да бе,например аз от София,той от Варна,никога не сме се виждали,ама "много се обичаме",пращаме си целувки по чата-{P},{}...Хаха...Трябва да си много тъп и ограничен,за да се занимаваш с такива простотии.Аз в същото време мога да си излизам с други момчета,а той с други момичета и как другия ще разбере за това?Абе,да кажеш,че си имаш "гадже" от чата и да си вярваш...Тва вече е смешно...
    ...и после пълнят форуми и списания с теми като: "Изневерява ми", "не е същия", "май си има друга"....Но иначе...откъде знаете с кой си пишете, с кой си говорите, как ви лъже и така нататък...твъдо не! Чата може да ви помогне да доопознаете някой прятел, но не и да намерите любов!

[/quote]
    Но иначе...откъде знаете с кой си пишете, с кой си говорите, как ви лъже и така нататък[/quote]

ne e zaduljitelno da luje!ne vsi4ki v 4ata lujat i mamqt

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не мога да говоря обобщено,щото сигурно си има изключения,но аз лично никога не съм се влюбвала в някого от чата и не мисля че това може да се случи.Простотези ирк истории някак си изглеждат несериозни.Пък и за да влюбиш в някого малко или много има значение и външния вид.Под външен вид нямам предвид външната красота(щото знаете в колко теми все дрънкам за вътрешния свят на човека),а самото излъчване на даден човек,по чара и обаянието който той притежава.Аз лично не вярвам в тази любов.Привличане,навик-да,но чак до влюбване...едва ли

Голям фен
    Град

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]
    Но иначе...откъде знаете с кой си пишете, с кой си говорите, как ви лъже и така нататък[/quote]

ne e zaduljitelno da luje!ne vsi4ki v 4ata lujat i mamqt[/quote]
    Ми може никак да не ви лъже или да не казва истината...това съм имала в предвид. Не може да се каже колко от думите му са истина, каква част от думите му е истина

Любов...едва ли Но привързаност да....а когато се видите дори и да няма нищо между вас дори и само един път да е....да може.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    ami...
    az ne bih se vlubila prosto za6ot ne sum go vijdala
    ot 4at ni6to ne moje da stane ....
    kakto kazaha i drugo hora tova prosto e samovnu6enie 4e go obi4a6 ti prosto sam si si vnu6il 4e go obi4a6 za6oto si se zaribila da 4ati6 s nego..i 4aka6 denq da mine i da se vurne6 ida sedne6 pred pc-to samo i samo da 4ati6 s daden 4ovek
    moeto mnenie e nemoje da se vlubi6 v 4okev bez da si go vijdal!
    napalno si prava =D>

az li4no ne vqrvam 4e moje da sa6testvuva lubov,bez da si vijdala dadeniq 4ovek nikoga,tova sa palni gluposti
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Значи аз нямам такава връзка, но много си харесах даже бих казал че го обичам това момиче за което ви говоря. С нея се запознах в чата и супер много ми допадна а и като ми прати снимка просто ден и нощ за нея мисля. Вечер си лягам с мислите за нея сутрен се събуждам със същите мисли за нея

Гоод Лък Алл =)

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    NE

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Любов...едва ли Но привързаност да....а когато се видите дори и да няма нищо между вас дори и само един път да е....да може.

Не в никакъв случай... С мойте "извратени мисли" познайте ква картинка ше ми изникне в главата...... Иначе.... незнам вероятно има много видове хора даже и такива които да се влюбват в невиждани!
    При някой господ дал, при някой взел....

xxaxaxaxaxa nee gluposti
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Голям фен
    Град

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си