.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен
    Град
    В България

Moderated:Постоянно ми тече бяло течение...

Em nachi problema mi e che postoianno mi teche bialo techenie.Otvratitelno e!!!!Zapochna ot blizo edna godina kogato me otvoriha i nz dali e ot tova ili ot tova che redovno si pravia skrechove Ako ne nosa neshto s eomazvam cialata mn e gadno(
    Znam che shte me posuvetvate da ida na genekolog no niama a puk sum i malka zatova molia vi ako znaete kak da go premahne poneje e super nepriatno shte sum vi mn blagodarna!

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Супер фен
    Град
    В България

P.S. Pisha ot imeto na edna priatelka!

Мега фен
    Щом е толкова обилно, трябва да отидеш на гинеколог. Замисляла ли си се, че мъжът, който те е отворил, може да ти е лепнал нещо?

Град
    София
    На една моя приятелка също и се е случвало!Спокойно!Отиди до аптеката и кажи да ти препоръчат нещо!Имаше някакви хапчета с билки или нещо такова!Най-сигурното си е гинеколога,но щом не желаеш се пази повече!

Повече от фен
    ahahhha bojee....ima SUPER MNOOOOOOOOOOOOOGO takiva temi potursi ! ama v povecheto sluchai otgovorite sa "idi na lekar"! aaaa i edna lekarka naish kfo mi kaza che ne trqbvalo da se miem s sapun dolu shtoto sapuna raznasql nekfi nz kfi neshta trqbvalo da se kupi speciqlen sapun s namaleno PH !... blabla

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    tva za sapuna e vqrno... za6to ne smeesh da otidesh na lekar?predstavi si ako si lepnala nqkfa bolest?! moq savet e da se pregledash
    Love you Kris !!!

emi...ima edni sapuni...te4ni na AVON s namaleno PH - te poprincip sa,kogato se kype6/mie6/ za otdolu,za6toto ima vyzmojnost naistina da e ot sapuna tova e.... are

Guest
    Има доста видове интимни сапуни, които може и да ти оправят проблема ... но все пак гинеколога е много по-сигурен и е за препоръчване !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си