- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с какво е по-добре да се сресвам?
е с гребен или с четка 6тото съм чувала различи мнения а мойта коса си е много гъста и какво е ва6ето мнение с какво да се сресвам??![]()
хаха баси въпроса ... се едно аз да те питам с прашки или боксерки да хода .... мноо ясно че с квот ти по-удобно
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Абе чувала сам че с четка е по добре, щото уж се сресвала по добре..Ама ако наистина ти е мн гъста косата едва ли щи е мн удобно. Моита мн се наелектризира от тая четка и за това ползвам гребен
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
ми.. или четка с естествен косъм или дървен гребен...
което ти е по-удобно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами мисля, че с четка е много по-добре....Аз съм с гъста и къдрева коса и гребен не може да ми мине през косата...Мисля, че ако и твоята е толкова гъста също няма да е добре да я сресваш с гребен, защото бухва много повече...[/b]
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
s 4etka se proskubva kosata-nai-dobre e s edyr greben!
pone az vinagi se sresvam s4etka,6toto grebena ne me kefi![]()
emi i az se re6a s 4etka no naistina proskubva kosuma a ina4e sum 4uvala s durven greben no se naelektrizirvala ot nego![]()
Най-добре е с четка от естествен косъм!Не съм забелязала да проскубва косата,но това си зависи и от начина по който я сресваш - важно е да започваш от връхчетата и бавно да минаваш по-нагоре към корените!Така не вярвам да има някакви проблеми![]()
НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...
Ми....аз съм с гъста коса между чуплива и къдрава и е абсурд да се среша с четка,да не говорим пък как се наелектризирва после!Ужас е.И си ползвам гребен.Мисля,че е по-добре
еми с четка,няякои с по-къси коси предпочитат гребени![]()
както си искаш,аз съм с четка![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Za mene po dobre e da se sresvam s 4etka .Ne se skubi kosata tolkova kolkoto s greben.Izborat e tvoi