Zdraveite.
Znachi da kaja che moita kosa e s tunuk kosum i izdurja nai mnogo 2 dni predi da se omazni ujasno i da zagubi totalno obem.
Za tova se kupq prez den.Popadnah na nqkakvi recepri za maska s huma,koito mnogo hora hvalqt i sa dovolni ot tqh.Obache mnogo se oburkah.
Edni slagat 1-2 jultuka,2 lujici huma,malko ocet..Drugi ne slagat ocet ,a med.Edni mieli kosata s topla voda,drugi s hladka.
Posle taia kasha s jultuk,huma,med(ocet?) se slagala,ama na kosata na pravo ili da e vlajna ne razbrah..Za 5-10 min ili za 20 pak ne e qsno.Edni chakali da poizsuhne drugite ne.
Edni oplakvali s voda i ocet,drugi samo s voda.
Nqkoi polzvali samo tova bez shampoan posle,a drugi slagali i shampoan nakraia..
OBURKVACIQ .Obache ostanah s vpechatlenie che taia huma shte mi podeistva dobre i iskam da probvam.

*Samo da otbeleja che imah purhut predi i polzvah do skoro samo Head & Shoulders i purhota mi se mahna,a sega polzvam drug pak protiv purhot.I ako pochna s neshto drugo me e strah da ne se vurne pak.

Ako imate opit s taia huma spodelete .A moje i nqkoi druga hubava maska.I ne znam shto ama vervam v tiq domashni recepti poveche ot kolkoto na himiite.