.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Moderated: Момчета, как ще реагирате, ако разберете, че...

taka na 17 god sum dr mesec stavam na 18 i o6te ne sum pravila sex.pitaneto mi e kum mom4etata kakva 6te vi e reakciqta ako razberete 4e momi4eto koeto haresvate e devstvenai kak 6te postupite. 6te iz4akate li momenta v koito tq 6te e gotova ili 6te q zarejete?????
    HELP PLSSSS

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    И аз бях девствена допреди година (когато бях на 17), но приятелят ми изобщо не реагира зле А ако заради това някой те зареже мога да ти кажа, че си се отървала леко от такъв боклук. Успех и не се тормози за глупости

Не се тревожи миличка! Даже мисля че това ще им харесва
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MqY_MqY_f
    saglasna sam

Фен
    Град
    Пловдив
    Дам ако найстина е точни човек!Ще се гордее,че си избрала точно него и че найстина има нещо в него което те привлича и което те кара да го нарпавиш така,че don't panic be happy

Град
    Казанс иначе казано Казанлък
    Ми да ти кажа и аз си мислех да го направя когато съм на 17 ма не стана така за тва мн по добре е да си си дествена на 18 отколкота да не си на 14!
    Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    saglasna sam
    i az
    Love you Kris !!!

Guest
    абсолютно!!!
    АЗ ся хода с едно момиче, което е спало с 15-тина момчета и ми е адски болно и ми се иска да си хвана някоя девствена

emi macka...tova ni nai-malko netrqbva da te priesnqva.Dori mom4etata ve4e si trysqt momi4eta,koito sa devstveni ili ne sa go pravili toolkova mnogo pyti...6toto ve4e pove4eto se proebavat na po 13 god ,a na mom4etata t`va hi4 ne im haresva ....... osven ako ne e samo za zabavlenie.Taka 4e moje samo da se radva6,4e e taka i da si trysi6 to4niqt 4ovek aide

Guest
    не виждам,какво ще му стане,като разбере,че си девствена.Аз имах една приятелка,която ми каза,че не е девствена и преди да го направим ми каза,че е.И цялата причина било,това че си мислила,че ще я зарежа,ако ми каже истината.Дори се радвах,че ще съм и първи.Още се обичаме,но няма как да сме заедно.Така че не се притеснявай.Успех

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    никаква промяна в чуствата ми не би настъпила.

Guest
    Момчетата мечтаят за девствени момичета !

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    saglasna sam
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Супер фен
    edva li 6te ima promqna daje 6te se zaradvam

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

tainiq_bg
    Guest

spox

Spored men e xubavo da si devstvena i tvoq obojatel da razbere,Az predpo4itam devset.da mi e gadjeto taka4e spox.

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

ne tova e mnogo gadno da zarejesh nqkoi zaradi tova nesmqtam 4e e problem momi4eto da e devstveno no za nqkoi za jalost e no te sa bokluci tova ako go napravi zna4i samo sex e iskal ot teb i shte se radvash 4e se e maxnal edin bokluk ! kato iska samo sex da si nameri nqkoi kurva tai shte mu kajesh

Club Memphis

Guest

Re: Moderated: Момчета, как ще реагирате, ако разберете, че.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    taka na 17 god sum dr mesec stavam na 18 i o6te ne sum pravila sex.pitaneto mi e kum mom4etata kakva 6te vi e reakciqta ako razberete 4e momi4eto koeto haresvate e devstvenai kak 6te postupite. 6te iz4akate li momenta v koito tq 6te e gotova ili 6te q zarejete?????
    HELP PLSSSS

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    4esno da ti kaja daje 6e se iskefa otkolkoto da se otdrupna

Pr0sTak
    Guest
    не се притеснявай по ще ми хареса дествена щото ще знам че е запазена и никой не я е пипал голям кеф ще ми е

блазе му на тоя дет ще се ореди

zavisi ot choveka inache as ne bih go priel zle kakfo ... vseki e bil defstven ..srammno nqma ...
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

hi4 nqa da q pitam gotova li e ili ne ami 6e q zbaram nqkoi pat i 6e q iz4ukam,a posle ako mranka mnoo 6e q zareja.xaxa :P

Супер фен

HELP PLSSSS

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Е ако реагира зле трябва да ее...
    Аз затова си го обичам моя приятел толкова много никога не ме е карал да правя нещо, което не съм сигурна,че искам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

HELP PLSSSS
    Определено ще ми хареса ако е девствена, вече толкова рядко се намират такива. Това е похвално! Няма от какво да се притесняваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си