- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- izpravqne s utiq!!??
zdraveite.naposleduk 4uvam za izpravqneto na kosa s utiq!??stava li dobre i vredno li e ? i ako nqkoi si q izpravq taka da kej kak e.izvinqvam se ,ako e imalo takava tema
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
i az sum chuvala... ama az si mislq che tfa ovrejda kosata smi. izgarq q ama nz ! nqkoi kompetenten da ti otgovori az ne bih probvala s iutiq
ami temata ti ne e za tuk
i vse pak po neq:
ami ne e huabvo za6toto nacqlo se izgarq kosata
to po princip i s presa ne e dobre 6tot se gori
a s iutiq.... mnogo 6te q izgori ,izto6ti6 i nakasa6
po dobre nedei
sigurna sam 4e i kadrava pak si hubava![]()
ne si gori kosata![]()
![]()
![]()
az minalata godina o6te se izpravqx taka!!! zna4i purvona4alno vurxu kosata ne slagax ni6to smisul kurpa ili star 4er6av ni6to!!! i atski mnogo mi se izto6ti kosata i be6e cufnala ne znam do kude!!! posle sled kato q podstrigax i se poopravi i slagax 4er6av i ni6to i sravnitelno po-malko be6e izgarqneto da ne kaja minimalno!!! a 6to se otnasq do rezultata ot izpravqneto-PERFEKTNO!!!
mersi mnogo za mneniqta.a otnosno razdela mn sorry![]()
abe i az s1m si izpravqla kosata s uotiq ama po qko sedi s presa i da opredeleno gori
Abe sorry za glupaviq vapros.....ama za obiknovenna utiq li stava vapros?Az za prav pat 4uvam za takova ne6to.
![]()
macka izpravai q s presa ako nema6 iskai na zaem ot priqtelka ili kato q izpravq6 s utiq slagai i krastali prodavat se v magazinite![]()
Душа, недей да правиш така..
Едни мои приятелки яко си пре**аха косите така...
Те буквално изгоряха..до толкова ги обгориха, че после не може това дори да се реши..не знам дали изразът е точен, но направо си стопиха косите...и после доооста време мина докато ги оправиха..е, и доста коса отрязаха..така че по-добре не рискувай!!!
Първоначално написано от ^sladyranka`
А за къде е темата?![]()
С ютия не е най-добрия вариант.Аз съм го правила много пъти.Изгаря двойно повече косата, а фекта е краткотраен.
това си е вярно че изгаря много косата.Една моя приятелка много често го правеше и сега много съжалява,косата и е толкова накъсана..
по-добре недеи да пробваш
Ютия![]()
Като имаш такова желание да ти е изправена косата ползвай сешоар, преса, ама ютия...Ще останеш бързо без материал за изправяне с нея.
Гарантирам ти![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
да бе тва ми се струва адски нереално
.....ютия....
сигурно е супер гадно за косата
и ако се отплеснеш кво ли е яко.....
аз пък мойта коса даже не я суша,щото ме мързи
а е доста дълга
Edna moq fr si izpravq kosata s utiq i kazva 4e e po-dalgotraen efekta!No az li4no ne mislq da probvam!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Недеи по добре
![]()
Първо,че много,ама наистина страшно много ще я изгориш
и второ,че ще седи права толкова колкото и като я изправиш с преса.
Това ти го казвам от личен опит-началото на миналото лято се изправях така и после косата ми стана на г*з-изтьня,кьсаше се сама и се наложи да я пострижа доста,обаче имах касмет,че не бях прекалила много та не стана няква много кьса,но все пак...А и ще ти кажа още нещо с надеждата да те разубедя,вьпреки че вече го казаха-може да се опариш-аз го направих на няколко пьти и няма да ти описвам колко ми беше приятно...
Моят сьвет е да идеш на фризьор пьрвият пьт,а след това вече,ако искаш можеш да си вземеш преса и да продьлжаваш сама.
Айде успех и дано да ти доиде умьт преди да се изправиш с ютията![]()
I was lost and I'm still lost...
Доста неудобен начин...ама ако рядко го правиш ще е добре...
Много, много лоша идея! Използвай преса!
как може да правите подобни глупости?!?!??!?!? никога не бих причинила подобно нещо на косата си... всичко друго ама ютия?!![]()
deistva probvala sum![]()
za p1rwi p1t, kato 4yh za izglagdaneto se ismqh i si vikam tapa4ka,posle edno mimi4e si q glade6e i sega kosata i e kato"metla"Edin den i az si q izgladih s k1rpa, no pak mi se na4ypi i koto si q w4esan mi padaga izgoreli kosmi swe edno s1m si q postrigala[/b][/b]