.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Пиърсинг ?

Пиърсинг ?

Някой замислял ли се е върху пиърсинг? Защото имам познати с пиърсинг къде ли не - по лицето, по тялото, и по интимните части... споделете малко с другите съфорумци
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хахах много интересно кака се мисли в/у пиърсинга тфа си нормално нещо кфо има да му се мисли
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    никога не съм се замисляла върху пиърсинг...
    помисли си и после си задай въпроса

Фен
    Град
    Sliven
    ами замислих се да....имах на пъпа но за мое голямо съжаление се скъса преди месец и сега много ме е яд...не стига че вече нямам ами и си личи че е имало и е доста грозничко...

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Град
    София
    Аз лично имам пиерсинг на ушите,пъпа и имах на клитора,но я махнах!

Фен
    Град
    върху облаците;)
    Стига да не прекаляваш !една примерно на пъпчето е достатъчна,но и на езика и на веждата става банално и кичозно...е според мен де
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз много се кефя тук-таме...С според мен зависи от цялостния стил на човек как ще му стои...Искам да си пробия ушите още няколко пъти и веждата...Мислила съм и за пъпа ама ще имам проблеми на тренировките...Пък майка ми се опитва да ме очисти дори и за самата идея...
    А са се сетих д апитам нещо...за на веждата трябва ли да си махнеш там част от космите за да те пробият...шот една позната дет като си беше оскубала една резка на веждата и ми каза че е за да се продупчи...хм след тоя случай не съм я виждала нз дали се е дупчила.Така ли тряа се прай?

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Аз много се кефя тук-таме...С според мен зависи от цялостния стил на човек как ще му стои...Искам да си пробия ушите още няколко пъти и веждата...Мислила съм и за пъпа ама ще имам проблеми на тренировките...Пък майка ми се опитва да ме очисти дори и за самата идея...
    А са се сетих д апитам нещо...за на веждата трябва ли да си махнеш там част от космите за да те пробият...шот една позната дет като си беше оскубала една резка на веждата и ми каза че е за да се продупчи...хм след тоя случай не съм я виждала нз дали се е дупчила.Така ли тряа се прай?
    ми зависи...
    ако си правиш хоризонтален пиърсинг-да
    но ако е обикновен-демек вертикален той ти идва в тънката част,където няма косми
    обаче ако ше си правиш някъф изчанчен питай в студиото

Мега фен
    Определно се замислих, преди да сложа първия, но не прекалено - бях го решила и го направих. Писала съм го поне 5 пъти - имам 4 пиърсинга - 2 по лицето и на всяко ухо по един. Изобщо не е кичозно, даже планирам да пробия и септума си, но след време.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

А са се сетих д апитам нещо...за на веждата трябва ли да си махнеш там част от космите за да те пробият...
    ми зависи...
    ако си правиш хоризонтален пиърсинг-да
    Каза голяма глупост.
    1. Имам хоризонтален - той не се прави върху космите на веждата, следователно няма смисъл да се махат.
    2. Дори да имаш рунтави вежди и да си правиш вертикален, пак не трябва да ги махаш, защото дупките не са върху косми.

е какво има да му мислиш,отиваш в аптеката,взимаш абокат и дупчиш
    моите не съм ги мислила въобще(6бр по ушите)

Ми аз имам няколко на ушите и на пъпа, иначе кво да се замисля в/у него, хубаво е да го имаш ама не да се прекалява - по цялото тяло, аз др мисля да не се пробивам всмисъл те ушите са неизчерпаема зона тях не ги считам

Abe iskam da vi pitam vas bole6e li vi kato si smenqte obicite za6toto mene mn me bole6e ama 6toto edna fr-ka mi q mahna i posle ne moja dami sloji dr obica...i stra6no mn me bole6e de i v kraina smetka ne q sloji i dupkata mi zazdravq i sega se 4udq dali pak da probvam ama ako me boli tolkoz.....

az mnoo iskam da si napravq na nosa no o6te me e strah.... pyk i maika mi kato razbere 6te se ludne....

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    1. Ххахахах, как да се замислим върху пиърсинга???

2. Имам на пъпа, но ме дразни, защото адски много хора имат там и е някакво супер банално. 8 овека от моя клас имат

3. ЗАщо си си създаламнение че има малко хора, които са адски надупчени??? Въобще не си права!

4. Искам обица на усната! Адски много! Но са ми дебели усните и на нищо няма да приличам!

maimyn4e nqma ni6ty stra6no na nosa az imam i hi4 ne me bole6e....i mene otna4alo mn me be6e strah no vaob6te ne me bolq..prosto ose6ta6 4e seedno nqkoi ti stiska nosa...tai 4e nqma stra6no)

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    1. Ххахахах, как да се замислим върху пиърсинга???

2. Имам на пъпа, но ме дразни, защото адски много хора имат там и е някакво супер банално. 8 овека от моя клас имат

3. ЗАщо си си създаламнение че има малко хора, които са адски надупчени??? Въобще не си права!

4. Искам обица на усната! Адски много! Но са ми дебели усните и на нищо няма да приличам!
    blaaaa
    същия проблем!
    иначе по темата-имам на езика и веждата,имах на носа,но приличах на крава и затфа го махнах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си