.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    не знам точно на ккаво се дължи,но поне при майката на една приятелка,виждала съм снимки преди да се роди мойта приятелка е имала доста голям бюст,сега е почти плоска....

Супер фен
    taka te se izlagat...tupo e s tiq podplunki 6toto kat gi vidi nekoi naistina kvo predstavlqvat i stava kofti

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Az mislq che puhat chorapi zada se pravqt s po-golemi CiCi..

според мен по добре със сутиен щото ако са без и като им се очертае това дето го нямат става по грозно
    M2O Musica allo stato puro!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    abe vseki ima pravo da pravi kvoto si iska,vupreki che na drugite im izglejda glupavo i smeshno.Tova s chorapite i podobni biha go napravili momicheta,koito qvno oshte sa deca i iskat golemi gurdi,a ne sa napulno na qsno sus suzrqvaneto.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    e mn tapo mi izglejda tova s 4orapite... vqrno vseki pravi tova koeto smqta za dobre ama e smeshno s 4orapi...
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от GoThiC_GirL
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Сутиените не напразно имат чашки А - те трябва да се ползват от някой! И без значение дали момичето има малки или големи гърди според мен е много по-красиво да носи сутиен, от колкото да и се очертават грозно зърната и самите гърди под блузата!!!
    изпревари ме
    tva da ama pri polojenie 4e imat gurdi ama te kato nqmat ...... kvo praim ???? slagame si sutien4eta za krasota li ????????
    Какво разбираш ти под това да НЯМАТ ГЪРДИ? Как ще нямат? Това, че са малки, не значи, че нямат и както вече казах чашките с размер А са изключително малки, създадени точно за такива момичета и се изпълват изцяло от тях.
    Също няма нищо лошо в подплънките според мен. А за чорапите...това пък беше голяма глупост - никое НОРМАЛНО (психически) момиче не би си сложило чорапи в сутиена, още повече, че няма как да стане - прекалявате с филмите.

Много малко момичета/жени има достатъчно красиви и оформени гърди според мен, че да си позволяват да ходят без сутиен!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36867&start

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Сутиените не напразно имат чашки А - те трябва да се ползват от някой! И без значение дали момичето има малки или големи гърди според мен е много по-красиво да носи сутиен, от колкото да и се очертават грозно зърната и самите гърди под блузата!!!
    изпревари ме
    tva da ama pri polojenie 4e imat gurdi ama te kato nqmat ...... kvo praim ???? slagame si sutien4eta za krasota li ????????
    Какво разбираш ти под това да НЯМАТ ГЪРДИ? Как ще нямат? Това, че са малки, не значи, че нямат и както вече казах чашките с размер А са изключително малки, създадени точно за такива момичета и се изпълват изцяло от тях.
    Също няма нищо лошо в подплънките според мен. А за чорапите...това пък беше голяма глупост - никое НОРМАЛНО (психически) момиче не би си сложило чорапи в сутиена, още повече, че няма как да стане - прекалявате с филмите.

Много малко момичета/жени има достатъчно красиви и оформени гърди според мен, че да си позволяват да ходят без сутиен!
    Absolutno podkrepqm ^npocTo^a3^f^ \/ \/ \/
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

ами ако момичетата са мн отчаяни се стига и до такива действия, все пак не може всяко момиче да се похвали с хубав бюст.И според мене малките гърди са по-симпатични от големите (и това не го казвам заради друго,а за6тото аз самата имам големички колкото и нескромно да звучи) \/
    Живей докато си млад. Като остарееш ще мислиш
    эа по- нататък

Пахахахахахахахахахах!И в мойто даскало има таквиз!Аз не съм от тях \/

[/quote]

mi edno momi4e ot moq klas naistina si pulni pazvata s 4orapi li4no az sum q vijdala tva ne sa izmi6liotini..........
    ucTuHaTa e B My3uKaTa....

zion
    Guest
    Няма нищо лошо момичетата да слагат сутиени даже и да са празни както и няма нищо лошо да не слагат. От гледна точка на момче мога да кажа че въобще не седи толкоз грозно момичето да е без сутиен даже и да няма големи цици...

Цитирай Първоначално написано от zion
    Няма нищо лошо момичетата да слагат сутиени даже и да са празни както и няма нищо лошо да не слагат. От гледна точка на момче мога да кажа че въобще не седи толкоз грозно момичето да е без сутиен даже и да няма големи цици...
    vseki si ima razli4na gledna to4ka ................

mnoo xubavo 4e momi4etata ot tvoita kompaniq nosqt sutieni,6toto kato sa im o6te malki cicte i vsi4ko im se o4ertava i znae6 kvo e gnusno - se edno ku4e6ki cicki vijda6!!!

Цитирай Първоначално написано от freestyler
    mnoo xubavo 4e momi4etata ot tvoita kompaniq nosqt sutieni,6toto kato sa im o6te malki cicte i vsi4ko im se o4ertava i znae6 kvo e gnusno - se edno ku4e6ki cicki vijda6!!!

mi to ve4e na na6ta vuzrast e normalno da nosim sutieni ama...... te teq koito imat ne nosat a teq koto nqmat nosqt samo az i edna moq fr-ka sme izklu4eniq nie sme normalni ))))))

то такива под път и над път слагат сутиени,пък в тях няма нищо.Вече не са на мода чорапите сега са по модернизирани с подплънки.

[size=10][b]

Фен
    Град
    Еverywhere
    Дори да прозвучи малко съдистично - Ти пък кво хвалиш ли се,че имаш големи цици?Искаш ли да ти кажа нещо от което може да те заболи,но пък си е самата истина.Момичетата които сега имат малки цици след време ще им пораснат и дори да не са големи пак ще стоят добре и красиво,а тези дето се развиват още в 5ти 6ти клас след години най-много циците да им виснат и те да станат за смях,а не тези момичета с малки цици.Аз нямам големи гърди - средни са ми,но пък си ми е добре и въобще не ми пука кой кво казва за тях дали са големи или малки.Нали аз и човека който трябва ги харесва дреме ми за мнението на останалите.Така,че не се изхвърляй много,много.С най-добри чувства

Цитирай Първоначално написано от Варки
    Дори да прозвучи малко съдистично - Ти пък кво хвалиш ли се,че имаш големи цици?Искаш ли да ти кажа нещо от което може да те заболи,но пък си е самата истина.Момичетата които сега имат малки цици след време ще им пораснат и дори да не са големи пак ще стоят добре и красиво,а тези дето се развиват още в 5ти 6ти клас след години най-много циците да им виснат и те да станат за смях,а не тези момичета с малки цици.Аз нямам големи гърди - средни са ми,но пък си ми е добре и въобще не ми пука кой кво казва за тях дали са големи или малки.Нали аз и човека който трябва ги харесва дреме ми за мнението на останалите.Така,че не се изхвърляй много,много.С най-добри чувства
    tuka ve4e ne si prav az se sumnqvam 4e moite 6e uvistam pri polojenie 4e az ne sum Preslava izvinqvai ...... puk mn mn se sumnqvam eventualno 4ak sled rajdaneto na deteto mi moje da se polu4i tva ne6to i ne se naduvam prosto imam kolkoto za sutien ni6to pove4e

Фен
    Град
    Еverywhere
    Цитирай Първоначално написано от Варки
    tuka ve4e ne si prav az se sumnqvam 4e moite 6e uvistam pri polojenie 4e az ne sum Preslava izvinqvai ...... puk mn mn se sumnqvam eventualno 4ak sled rajdaneto na deteto mi moje da se polu4i tva ne6to i ne se naduvam prosto imam kolkoto za sutien ni6to pove4e
    Явно не си чела внимателно - аз съм момиче.И не просто съм виждала няколко момичета при които точно това е станало и за това си водя изводи.Незнам при теб дали ще стане така или не - нали знаеш времето ще покаже

Явно не си чела внимателно - аз съм момиче.И не просто съм виждала няколко момичета при които точно това е станало и за това си водя изводи.Незнам при теб дали ще стане така или не - нали знаеш времето ще покаже [/quote]

axammm :P

leleeeeeeeee ne moga da vi razbera,kakvo ste trygnali da obsyjdate 4ujdite cici!q si gledaite va6te,kato gledam momi4eto det e pusnaloto taq tema,nqma problem s gyrdite si,togava kakvo ti puka za drugite egati,vseki si ima pravo na li4na svoboda,akkvo im pre4i na horata da si slagat i ogromni sutieni na ni6to,q!pfff bili sme6ni?! e ne sa po-sme6ni ot vas!

Цитирай Първоначално написано от EvaneScence_f
    leleeeeeeeee ne moga da vi razbera,kakvo ste trygnali da obsyjdate 4ujdite cici!q si gledaite va6te,kato gledam momi4eto det e pusnaloto taq tema,nqma problem s gyrdite si,togava kakvo ti puka za drugite egati,vseki si ima pravo na li4na svoboda,akkvo im pre4i na horata da si slagat i ogromni sutieni na ni6to,q!pfff bili sme6ni?! e ne sa po-sme6ni ot vas!
    a q mi kaji na nas kvo ni e sme6noto a ??? ili prosto gleda6 da izglejda6 originalna a ??? Prosto spored men tva e sme6no i za tva sum pusnala taq tema za da 4uq i drugi mneniq ni6to pove4e...........

Фен
    Град
    Там някъде!
    Аз смятам че тези хора изглеждат смешно от страни,но те са комплексирани от това че нямат цици и си мислят че като натъпкат някъв сутиен с чорапи и си го сложат останалите няма да забелжат,а те ще изглеждат по добре.....смешно е ...да ... но всеки има право на избор...

mi moite gardi sa si mani4ki ama bez sutien si stoqt mn hubavo.. e zavisi ako bluzata e takava 4e da mi se o4ertavat zarnata si slagam sutien no estestveno moq si razmer..koito neznam dali e nai malkiq ama si e malak nomer... a otnosno tiq deto imat malki cici i si slagat golemi sutieni........ e mn e glupavo.. tva e detsko...sega neznam za golemi hora ne sam 4uvala takiva raboti no v momenta govorim za deca vse pak ... mi detska istoriq we... to na tqh 6te im se smeqt ..

Голям фен
    Град
    София
    гърдите въобще не са от значение

ВСЯКО момиче има гърди... а ти ако си тръгнал да избираш гадже заради циците - значи си мноо прост
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си