- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без .. ?
не знам точно на ккаво се дължи,но поне при майката на една приятелка,виждала съм снимки преди да се роди мойта приятелка е имала доста голям бюст,сега е почти плоска....
taka te se izlagat...tupo e s tiq podplunki 6toto kat gi vidi nekoi naistina kvo predstavlqvat i stava kofti![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Az mislq che puhat chorapi zada se pravqt s po-golemi CiCi..
според мен по добре със сутиен щото ако са без и като им се очертае това дето го нямат става по грозно![]()
M2O Musica allo stato puro!
abe vseki ima pravo da pravi kvoto si iska,vupreki che na drugite im izglejda glupavo i smeshno.Tova s chorapite i podobni biha go napravili momicheta,koito qvno oshte sa deca i iskat golemi gurdi,a ne sa napulno na qsno sus suzrqvaneto.
e mn tapo mi izglejda tova s 4orapite... vqrno vseki pravi tova koeto smqta za dobre ama e smeshno s 4orapi...
Love you Kris !!!
Какво разбираш ти под това да НЯМАТ ГЪРДИ? Как ще нямат? Това, че са малки, не значи, че нямат и както вече казах чашките с размер А са изключително малки, създадени точно за такива момичета и се изпълват изцяло от тях.Първоначално написано от GoThiC_GirL
Също няма нищо лошо в подплънките според мен. А за чорапите...това пък беше голяма глупост - никое НОРМАЛНО (психически) момиче не би си сложило чорапи в сутиена, още повече, че няма как да стане - прекалявате с филмите.
Много малко момичета/жени има достатъчно красиви и оформени гърди според мен, че да си позволяват да ходят без сутиен!
Absolutno podkrepqm ^npocTo^a3^f^ \Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
/ \
/ \
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ами ако момичетата са мн отчаяни се стига и до такива действия, все пак не може всяко момиче да се похвали с хубав бюст.И според мене малките гърди са по-симпатични от големите (и това не го казвам заради друго,а за6тото аз самата имам големички колкото и нескромно да звучи) \/
Живей докато си млад. Като остарееш ще мислиш
эа по- нататък
Пахахахахахахахахахах!И в мойто даскало има таквиз!Аз не съм от тях \/
Какво разбираш ти под това да НЯМАТ ГЪРДИ? Как ще нямат? Това, че са малки, не значи, че нямат и както вече казах чашките с размер А са изключително малки, създадени точно за такива момичета и се изпълват изцяло от тях.
Също няма нищо лошо в подплънките според мен. А за чорапите...това пък беше голяма глупост - никое НОРМАЛНО (психически) момиче не би си сложило чорапи в сутиена, още повече, че няма как да стане - прекалявате с филмите.
Много малко момичета/жени има достатъчно красиви и оформени гърди според мен, че да си позволяват да ходят без сутиен![/quote]
mi edno momi4e ot moq klas naistina si pulni pazvata s 4orapi li4no az sum q vijdala tva ne sa izmi6liotini..........
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Няма нищо лошо момичетата да слагат сутиени даже и да са празни както и няма нищо лошо да не слагат. От гледна точка на момче мога да кажа че въобще не седи толкоз грозно момичето да е без сутиен даже и да няма големи цици...
vseki si ima razli4na gledna to4ka ................Първоначално написано от zion
mnoo xubavo 4e momi4etata ot tvoita kompaniq nosqt sutieni,6toto kato sa im o6te malki cicte i vsi4ko im se o4ertava i znae6 kvo e gnusno - se edno ku4e6ki cicki vijda6!!!
Първоначално написано от freestyler
mi to ve4e na na6ta vuzrast e normalno da nosim sutieni ama......te teq koito imat ne nosat a teq koto nqmat nosqt samo az i edna moq fr-ka sme izklu4eniq nie sme normalni
))))))
Дори да прозвучи малко съдистично - Ти пък кво хвалиш ли се,че имаш големи цици?Искаш ли да ти кажа нещо от което може да те заболи,но пък си е самата истина.Момичетата които сега имат малки цици след време ще им пораснат и дори да не са големи пак ще стоят добре и красиво,а тези дето се развиват още в 5ти 6ти клас след години най-много циците да им виснат и те да станат за смях,а не тези момичета с малки цици.Аз нямам големи гърди - средни са ми,но пък си ми е добре и въобще не ми пука кой кво казва за тях дали са големи или малки.Нали аз и човека който трябва ги харесва дреме ми за мнението на останалите.Така,че не се изхвърляй много,много.С най-добри чувства![]()
tuka ve4e ne si prav az se sumnqvam 4e moite 6e uvistam pri polojenie 4e az ne sum Preslava izvinqvai ...... puk mn mn se sumnqvam eventualno 4ak sled rajdaneto na deteto mi moje da se polu4i tva ne6to i ne se naduvam prosto imam kolkoto za sutien ni6to pove4eПървоначално написано от Варки
Явно не си чела внимателно - аз съм момиче.И не просто съм виждала няколко момичета при които точно това е станало и за това си водя изводи.Незнам при теб дали ще стане така или не - нали знаеш времето ще покажеПървоначално написано от GoThiC_GirL
![]()
Явно не си чела внимателно - аз съм момиче.И не просто съм виждала няколко момичета при които точно това е станало и за това си водя изводи.Незнам при теб дали ще стане така или не - нали знаеш времето ще покаже[/quote]
axammm![]()
:P
leleeeeeeeee ne moga da vi razbera,kakvo ste trygnali da obsyjdate 4ujdite cici!q si gledaite va6te,kato gledam momi4eto det e pusnaloto taq tema,nqma problem s gyrdite si,togava kakvo ti puka za drugite egati,vseki si ima pravo na li4na svoboda,akkvo im pre4i na horata da si slagat i ogromni sutieni na ni6to,q!pfff bili sme6ni?! e ne sa po-sme6ni ot vas!
a q mi kaji na nas kvo ni e sme6noto a ???Първоначално написано от EvaneScence_f
ili prosto gleda6 da izglejda6 originalna a ??? Prosto spored men tva e sme6no i za tva sum pusnala taq tema za da 4uq i drugi mneniq ni6to pove4e...........
Аз смятам че тези хора изглеждат смешно от страни,но те са комплексирани от това че нямат цици и си мислят че като натъпкат някъв сутиен с чорапи и си го сложат останалите няма да забелжат,а те ще изглеждат по добре.....смешно е ...да ... но всеки има право на избор...![]()
![]()
![]()
mi moite gardi sa si mani4ki ama bez sutien si stoqt mn hubavo.. e zavisi ako bluzata e takava 4e da mi se o4ertavat zarnata si slagam sutien no estestveno moq si razmer..koito neznam dali e nai malkiq ama si e malak nomer... a otnosno tiq deto imat malki cici i si slagat golemi sutieni........ e mn e glupavo.. tva e detsko...sega neznam za golemi hora ne sam 4uvala takiva raboti no v momenta govorim za deca vse pak ... mi detska istoriq we... to na tqh 6te im se smeqt ..
гърдите въобще не са от значение![]()
ВСЯКО момиче има гърди... а ти ако си тръгнал да избираш гадже заради циците - значи си мноо прост![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life