- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- draznilivi cigareniq dim?
ako ste nepuha4i drazniteli se ako drugite okolo vas pu6at ili naprotiv vi haresva mirizmata na dimq6ta cigara![]()
mnogo, osobeno ako e tolkova opu6eno 4e nemoje da se di6a i da se vijda!vliza ti v o4ite,v u6ite naprao smurt!
ДА !![]()
Зависи от времето за което трябва да го търпя. Иначе не ме дразни много ако е за кратко
наще пушат и 2мата а и доста приятели тъй че не ме притеснява
Ot 6 godini pushasa gi sprqh ot 4 dni ve4e i sa kato pushi nqkoi okolo mene napravo otka4am ot dima ....ina4e ne se drazna kato pushi nqkoi ...... ma ot dima mi stava gadno i mi ide da pribiq pusha4a
![]()
abe ako sme na otkrito nqkade okolnite da si pu6at kolkoto iskat ama ako sme v zatvoreno pome6tenie ne obi4am
Не. От около 7-8 години съм пасивен пушач и около година бях активен.
...and justice for all
Не, дори обожавам цигарения дим, но мразя да ме опушват, както става в повечето случаи...
хаха...ми аз съм пушачка от 3 години, тъй че явно не ме дразни особено![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Да или не, дали мотга да го търпя или по-скоро не или в някои случаи не... Мноо варияните бе!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Mi az py6a, no i men ponqkoga me drazni dima, a mrazq zadimenite pome6teniq, za6toto me zabolqvat o4ite i voni yjasno gadno![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
da i az taka mislqПървоначално написано от LyLa
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kogato sam na zatvorenoo ne moga da go tarpq
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Мне,свикнала съм.
пп: не пуша !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
В последно време страшно много ме дразни. Отвратително е! И после моите дрехи миришат![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Men li4no dosta me drazni za6toto ne py6a i otka4am napravo kato e super zadimeno!!!!![]()
dadadadadadadadadadadaaddadadadadadadadadadadada
Не ме дразни мнооого защото наще и двамата пушат и не ми прави гоолямо впе4атление но когато е затворено мн ме дразни![]()
estestveno 4e ne me drazni da az go obojavam
Дразни ме и ми се осмърдяват дрехите, когато някой пуши край мен.
ми самата миризма не ме дразни понеже съм й свикнала 6тот пуша от 2 години,ама като затворено помещението и ме заболява главата и ми се насълзяват очите затова гледам да ходя на по просторни кафета!Дразни ме също това как после ми миришат гадно но и с това се свиква и косата ми се омазнява бързо но каквото и да е мн бързо свикваш![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Еми не ме дразни понеже преди пушех и сега някак си не ми прави впечатление...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...