.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Bezsynni no6ti

Повече от фен
    Град
    Plovdiv

Bezsynni no6ti

Q kajete sq, vie imate li bezsynni no6ti... V smisyl ne kogato ste na kupon ili pravite ne6to drugo, ami prosto da si sedite vky6ti i da nemojete da zaspite... I ako imate kakvo pravite prez tezi no6ti?
    Az naprimer ili si sedq pred PC-to i si govorq s nqkogo v Skype ili se zanimavam s nqkvi gluposti... naprimer se lakiram, risuvam si nqkakvi ne6ta po noktite, probvam si razli4ni pri4eski, probvam razli4en grim kak 6e mi sedi... nqkvi takiva ne6ta Ami vie ?
    The art of love is not to let your heart get broken !

Guest
    mi to i az ne6to sum izciklil sedq po cqla ve4er i nemoga da zaspq a sutrin se o4akva da stana v 6 za daskalo pri uslovie 4e az togava lqgam ...a po temata da ti kaja 4estno kakvo li ne sum probval 4etene,filmi,igri,mlqko sedene na tumno,gledane v 1 to4ka ,koncentraciq i............kur...ni6to ne pomogna i sega prosto si praq ko mi e na du6ata puk ako zeme da mi se prispi si lqgam

mi ko da vi kaja az sega misla da si lqgam, cela no6t si lafih na skype s edin frend i edna frendka i taka ot nekolko dena ve4e, e ae leka no6t

Супер фен
    ami .... otdavna ne mi se e slu4valo moje bi e zaradi rabotata .... umorqva me dostatu4no za da iskam da zaspq :} no ina4e ako se slu4i ... palq si lampa i sqdam da si 4eta nqkva nau4na literatura i taka ... ama ot meseci ne se e slu4valo

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Често ми се случва.Като не мога да заспя си говоря/чата с някой приятел или се занимавам с разни програмки.Даже понякога уча(да не повярва човек).

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi kogato imam bezsuni no6ti /a te sa 4esto / si govorq po telefona s gajeto ili s nai-dobrata mi priqtelka/koqto su6to ne spi / dokato ne mi se dospi, a ina4e otkarvame do sutrinta.Ako puk ne si govorq slu6kam pesni4ki na MP3-to

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Мега фен Аватара на machoka
    Твърде много неща върша през деня, за да имам безсънни нощи. Независимо нощно време или през деня - когато легна, ако пожелая - заспивам веднага, естествено ако нямам друга работа да 'върша'..

Супер фен
    Имал съм такива нощи и ги имам от време на време. Обикновено седя пред PC-то или гледам ТВ

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ми доста често ми се случва напоследък да не спя...Какво правя ли? Чета, рисувам, а и понякога си преправям дрехи...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    naposledyk po4ti nqma ve4er, v koqto da zaspq normalno kakvo pravq li-slu6am pesni na MP3 playera mi...risuvam si....4eta spisaniq...komiksi razni....kvoto mi padne, a ponqkoga prosto ciklq v edna to4ka i razmi6lqvam po vajni vyprosi

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да, наскоро ми се случва по-често ...
    какво правя ... почвам да чета някоя книга(сега чета книги на тема психология) с надеждата да ме приспи,ако това не стане до 30-60 минутки, пускам компа и налазвам форума и ако има някой заблуден онлайн в skype, IRC или ICQ си лафим
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако имам такава нощ или се въртя, или започвам някакви дълбоки размисли или сядам пред компа и се започва връткане в мрежата- чат и други.

почти винаги са ми безсънни нощите и си нямам на представа защо
    Има две житейски правила:
    Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
    Правило 2 — Всички неща са дреболии.

Фридрих Ницше

Зависи какво се разбира под "Безсънни нощи"...Аз всеки ден седя до към 00.00-3.00 часа на компютъра, защото по-рано сън не може да ме хване. Някъде в този диапазон, когато ми се доспи лягам да спя и доста често напоследък ми се случва след като легна да не мога да заспя. Врътя се...едно такова неспокойно ми е...и мисля за всякакви глупости и ми става все по-трудно да заспя...
    А пък ако легна към 4 часа просто никакъв шанс за сън нямам вече.

Повече от фен
    Днес например си легнах към пет часа и станах около девет..по принцип не спя много, не обичам, а и просто не мога, така че имам доста безсънни нощи..по това време най-често рисувам или чета..не обичам да си проспивам дните..

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Последно време и аз не мога да спя сЪбуждам се вечер обикалям насам натам пускам си компа говоря по skype ако има някого
    иии после пак лягам

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

ми имала съм 2 такива в последно време
    цяла нощ безнадеждно се въртя в леглото с цел да заспя,но резултатите не са задоволителни,при което на сутринта съм като парцал,и през нощта доволно много съм ритала сестра ми,щото спим на едно легло

az puk si naduvam muzika i na drugiq den se subujdam sus slu6alkite v u6ite

Повече от фен
    Град
    Varna
    Много отдавна не ми се е случвало. Последният път, когато едва дремнах цяла нощ беше преди около година, може би малко по-малко, защото предния ден много се бях развълнувала и нямах търпение да дойде денят Няма възможност да стана през нощта и да се заема с нещо мое (защото ще събудя всички), така че просто се въртя в леглото, мисля си за разни неща и се опитвам да заспя
    Животът е прекрасен

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Скоро не съм имала такива нощи, в които не мога да спя, защото съм много изморена и само като си сложа главата на възглавницата и вече съм заспала... Когато си имах сърдечните тревоги не можех да спя и затова съзнателно се изтощавах през деня, за да мога да спя нощем. Но не винаги се получаваше, и когато това ставаше - си соях в леглото и си мислех за разни неща и така заспивах
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Ми аз почти винаги съм така.Заспивам мн късно към 3 и нещо.Просто някакво безсъние ме хваща.И тогава почвам да си мисля за разни неща,да преживявам някакви спомени отново и отново,да пиша разкази.Слушам някакви балади с отчаяната надежда поне те да ме приспят.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Имам и ся съм попаднал на такава. И както се вижда седя на PC-то. Или цъкам Dota или Linage 2< щото всички познати спят и няма кво друго .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си