.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Разговори

Hybrid View

OneStepCloser
    Guest

Разговори

Здравейте ,
    минавам направо на въпроса . За какво си приказвате с гаджето ,защото някой път ми става много тъпо ... тя мълчи , аз мълча и нищо . Няма за какво да си приказваме . Благодаря предварително !

mii govorim si za obshti raboti i pri nas v na4aloto be6e tai nishto ne mojehme da si kajem no... postepenno vsi4ko otmina i sega imame dosta neshta za prikazvane moje i pri teb taka da stane ako pak se slu4i tova s mul4aneto probvai da kajesh neshto ne e mn` mn` vajno da e mn` umno prosto da e neshto pone az tai si mislq

Guest
    Обсъждаме икономическото развитие на Евро и Азиятския съюз, както и американската пропаганда и действията в близкия изток, понякога и кризата в Иран и Ирак.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Обсъждаме икономическото развитие на Евро и Азиятския съюз, както и американската пропаганда и действията в близкия изток, понякога и кризата в Иран и Ирак.
    Добър изстрел, ние сме на Австралийските канибалски жертвоприношения, ловните състезания по Амазонка и състезанията 'кой ще се разглоби на най- малко съставни части при скок от Ниагара'?

Не знам каква връзка имате, ако няма какво да си говорите... Когато започнеш да й споделяш така, както разговаряш с най- добрия си приятел, тогава ще разбереш какво имам предвид.
    The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.

mi govorete si za televiziq muzika daskalo se 6te namerite za ne6to da se zahvanete da babrite govorete si za b6ti ne6ta !!! Uspeh

По принцип ние си пускаме постоянно бъзичета,аз го дразня,той ме дразни-в кръга на шегата много ясно.Например попитай я нещо за нея,нещо,което те интересува.Разкажете си някакви истории,смешни случки.Обсъждайте нещо,което ви е направило впечатление.С една дума:опознавайте се!

ем де а знам то тва идва от само себи се започваш с какво прави днес и от там подвхащаш нещо друго или ако отговора е кратък се бъзваш с: " а какво прави гаджето?" и така
    When you dream anything can happen.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    По принцип ние си пускаме постоянно бъзичета,аз го дразня,той ме дразни-в кръга на шегата много ясно.Например попитай я нещо за нея,нещо,което те интересува.Разкажете си някакви истории,смешни случки.Обсъждайте нещо,което ви е направило впечатление.С една дума:опознавайте се!
    syglasna sam
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

За много неща можете да си говорите.Ако не сте били заедно през деня си разказвата какво ви се е случило...абее то само си идва от вътре :P :roll:
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    ихихи такам такамякичко е и после да се цункате... \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MTV_GIRL
    mi govorete si za televiziq muzika daskalo se 6te namerite za ne6to da se zahvanete da babrite govorete si za b6ti ne6ta !!! Uspeh
    YES!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си