- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разговори
Здравейте ,
минавам направо на въпроса . За какво си приказвате с гаджето ,защото някой път ми става много тъпо ... тя мълчи , аз мълча и нищо . Няма за какво да си приказваме . Благодаря предварително !
mii govorim si za obshti rabotii pri nas v na4aloto be6e tai nishto ne mojehme da si kajem no... postepenno vsi4ko otmina i sega imame dosta neshta za prikazvane
moje i pri teb taka da stane ako pak se slu4i tova s mul4aneto probvai da kajesh neshto ne e mn` mn` vajno da e mn` umno prosto da e neshto
pone az tai si mislq
![]()
Обсъждаме икономическото развитие на Евро и Азиятския съюз, както и американската пропаганда и действията в близкия изток, понякога и кризата в Иран и Ирак.
Добър изстрел, ние сме на Австралийските канибалски жертвоприношения, ловните състезания по Амазонка и състезанията 'кой ще се разглоби на най- малко съставни части при скок от Ниагара'?Първоначално написано от Анонимко
Не знам каква връзка имате, ако няма какво да си говорите... Когато започнеш да й споделяш така, както разговаряш с най- добрия си приятел, тогава ще разбереш какво имам предвид.
The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
mi govorete si za televiziq muzika daskalo se 6te namerite za ne6to da se zahvanete da babrite govorete si za b6ti ne6ta !!! Uspeh![]()
По принцип ние си пускаме постоянно бъзичета,аз го дразня,той ме дразни-в кръга на шегата много ясно.Например попитай я нещо за нея,нещо,което те интересува.Разкажете си някакви истории,смешни случки.Обсъждайте нещо,което ви е направило впечатление.С една дума:опознавайте се!
ем де а знам то тва идва от само себи сезапочваш с какво прави днес и от там подвхащаш нещо друго или ако отговора е кратък се бъзваш с: " а какво прави гаджето?"
и така
![]()
When you dream anything can happen.
syglasna samПървоначално написано от sexy_dizzy
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
За много неща можете да си говорите.Ако не сте били заедно през деня си разказвата какво ви се е случило...абее то само си идва от вътре :P :roll:
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ихихи такам такамПървоначално написано от sexy_dizzy
якичко е и после да се цункате...
\
/
YES!!!Първоначално написано от MTV_GIRL