Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от maldini
Цитирай Първоначално написано от LonelyHeart
Проблемът ми е следният.От близо година сам влюбен в едно момиче.От четири месеца я зарибявам,тя е на ясно с чувствата ми,всичките ни приятели знаят,чудно как наистина.Тя не ми е давала чак такива надежди.Нистина са малко.По прицип сме много добри приятели,почти всеки ден се виждаме,в един клас сме как иначе.Четири пъти съм я канил на среща,е не ще и не ще.Се си намира някакви "оправдания".Но не е като да съм и абсолютно безразличен,дори ме е ревнувала от други момичета.Искам да ми помогнете,как да и покажа по правилния начин че я обичам без това да я стрестне или отблъсне.Моля не ми давайте съвети от рода на:"Намери си друга!",опитвал сам да я забравя,не мога.Всички са ми казвали че си подхождаме идеално,просто я обичам до толкова че не мога да я зарежа...
Opitai se da q sublaznish i imai turpenie sprqmo neq shtom ne iskash da q zarqzvash!Tq bavno bavno shte prestane da se pravi na interesna i nedostupna i shte se smek4i,no ti trqbva da budesh turpeliv!
Аз мисля, че трябва да действа при всяка удобна възможност.По прочетеното мойта ситуация е подобна и аз чаках,чаках вече 7 месеца,а сега трябва да дейсвам в близките 2-3 седмици.Времето ме притиска и ако не действам много бързо след тези 2-3седмици мога и да не я видя вече или поне много рядко.
Така е!