Dnes bqh v priqtelq mi i dokato si lejahme reshih da mu prerovq GSM-a za sms i za drugi gluposti.I toi kato vidq - ze moq.Vleze kadeto sa sms-ite i vidq che imam 108.Zapochna da gi chete,ama te sichkite sa ot edno drugo momche i tam pishe kolko me obichal,kak ne mojel bez men i takiva gluposti.I do tozi moment sichko beshe super.Pregryshtahme se,celuvahme se .. i t.n.,no sled kato gi prochete nqkak ohladnq kam men i mu kazah `` i sq ko?shte mi se syrdish li? ``,ama toi ne otgovori,a mi se nahvyrli i .Zaradvah se,che sichko e ok.Ama razbral ot drugi,che nqkav si me haresva i mn se drazni i zel che si pomislil che sms-ite sa ot nego i mi vka `` toi za Kiro Skalata li se misli (v edin sms pisheshe,che shte preobyrne sveta za men)??? `` i az togava mu kazah,che sms ne e ot nego.Da ama toi si e naumil s oshte nqkolko momcheta,che shte mi go dovedat toq i shte go prebiqt pred men,a az ne iskam da stava taka. Iii sega nz ko da praq.Kajete mi kak da go razubedq da ne go bie???Toi ne e nqkoi deto si reshava problemite s boi,dori mn mrazi da se bie,ama e kazal che ako stava duma za men shte go napravi.Sega stoq i mislq mislq ... ama kakvo da izmislq.MOlq vi pomognete miii